Partner ve Sizin Uyumunuz ?

Merhaba,
Hala bakiyorsaniz ve vaktiniz varsa, benim icin de yorum yapabilir misiniz?
Ben ; 21.12.88 , 17:30, izmir
O ; 11.03.83 , 23:30 , ankara

Simdiden tesekkur ederim.

❤️❤️❤️
 
eşleşim haritanızda gezegenlerin bir birine yaptığı açı yorumu:

Ego çatışması görülebilr,birbirlerine müdahale edebilirler,her ikiside kendisini yaratıclı şekilde ifade etmeye çalışır.Birbirlerine karşı direnmek,sinirlilik ilişkinin devamı için uygun değildir.Evlilik ve ilişki anlayışları,çocuk yetiştirme yöntemleri farklıdır. Yaşamda temel amaçlarının birbirine pek benzememesi ilişkinin zaman zaman meydan savaşına dönmesindeki en önemli nedendir. Bu açı pertnerin hayatında da güvensizliğin yaşanmasına ve ilişkinin tatmin edici bir birliktelik olamamasına neden olabilir.. Bu ilişkinin olumsuz özelliklerinin asıl nedeni, aslında birbirlerini kolay anlayamamaları ve yaşam amaçlarının birbirinden farklı olmasıdır.

İlişkide iletişim kosnunda zorluklar yaşanabilir,bir taraf daha üstün olmaya çalışabilir,bakış açıları farklı olabilir. Aralarında sözlü iletişim olmasına rağmen, birbirlerini anlamaları ve konuşabilmeleri zor olabilir. Ancak bu zorluğa rağmen diğer iletişim şekilerini kullanarak duygusal alış-verişte bulunabilrler. Düşünce sistemlerinin birbirinden farklı olması,konuşma tarzlarındaki farklılıklar entelektüel anlamda zor anlaşmalarına ve birbirini anlayamamana neden olur.

Birbirlerine destek olurlar,birlerinin gelişimine ve ilerlemesine katkıda bulunurlar.Cazibe ve çekimleri güçlü gelebilir ayrıca romantik duygularda güçlüdür.Güneş kişisi mars kişisinin cesaretine hayran kalmış olabilir.

Aralarında sıcak ve pozitif duygular vardır.Bu etkileşim aralarındaki ilişkinin niteliği ve seviyesi ne olursa olsun sevginin duygusal paylaşımlrın ön planda olduğunu gösterir. Karşılıklı olarak büyük bir çekim, ihtiras ya da ilk görüşte tutulma gibi duygulara neden olmasa bile karşılıklı olarak rahatlık, ve sevgi doğmasına neden olur.Birlikte sosyal- toplumsal faaliyetlerde bulunmak ikisinide mutlu eder. İlişkileri kişisel gelişimlerine yardımcı olduğu için pozitif bir etkiye sahiptir, ilişkini ikisine de zenginlik ve bereket getirdiğini düşenebilirler.

Birliktelikteyken duygusal alış-veriş çok yoğun yaşanabilir karşılıklı empatinin hakim olduğu ve büyük tatminler getiren bir ilişkidir. İlişkinin niteliği ve seviyesi ne olursa olsun, hayatlarında olumlu duygular yaratan, gelişmeye açık ve ruhsal olarak zenginleştiren bir ilişki olabilir.Birlikte risk almak,eğlence,seyahat için daha fazla para harcama eğiliminde olabilirler.İlişkideki anlayış ve güven ilişkinin uzun ömürlü olmasının nedenlerinden biri olabilir.

ilişkide duygusal özgürlük yaşanır ikisi de açıkça hiç sakınmadan duygusal paylaşımlarda bulunur.Başka insanlarla paylaşamadıkları, kabul edilmesi çok kolay olmayan duygularını bile karşılıklı paylaşılabilirler. İlişki içinde kendilerini rahat ve özgür hissedebilirler, yeni deneyimlere ikisi de açıktır.İlişkide heyecan,arzu ve duygusal ihtiyaçlarını karşılamak için anlık çekim duyabilirler.İlişkide kararsızlık,karşılıklı duyguların ani değişmesi görülebilir. Evlenmeden birlikte yaşama isteği olabilir.

İlişkinin başlam nedenlerin biri cinsel cazibedie.Sevgi ve uyum konularında sorun olur ve içi ihtiyaçlarının karşılanmaması görülebilir.

Duygusallık yerine entellektüel düşünceler görülebilir,romantik duygular ve ilişki hakkında birbirlerinin mnatıklarını anlayamazlar bu da iletişimi zorlaştırır.Birbirlerini anlamakta zorluk çekseler bile birbirlerini dinlerler.

Bu ilişkide ani heyecanlar,kısa süreli sevdalar,kararsızlıklar görülür.Yaşam tarzları birbirlerine uyuşmaz ,duyguları ve ilişkleri sürpriz şekilde bitebilir.

Zihinsel olarak uyumludurlar,fikirlerini birlikte eyleme geçirirler,tartışmalar yaşansa bile bu sevginin bir göstergesi olabilir bu da ilişkilerini canlı tutar,heyecan verir.

İlişkilerinde huzursuzluk, tartışmala, oldukça yoğun şekilde yaşanır, birbirlerinin düşüncelerini anlamakta ve kabullenmekte zorlanırlar.Bir tarafın geleneksel yapıya yakınlığı, diğerinin değişiklikten,farklılıktan ve yenilikten asla ödün vermek istememesi problemlerin nedenidir. Beraberliklerinde yaşanan huzursuzluklar, anlaşmazlıklar sinir sisteminizin yıpranmasında, giderek birbirlerine tahammmül edememelerine sebep olur ayrıca uranus kişisi kararsız olabilir.

ilişkide entelektüel,içsel ya da zihinsel idealler önemlidir. Dile getirilmese bile birbirlerini sezgisel olarak anlayabilirler, akıllarından geçenleri anlamaları da birbirine yakınlaştırmış olabilir. Birlikteliklerini çok fazla irdelemek, düşünmek, gerçeklerden uzaklaşmaya, hayatın gerçeklerini göz ardı etmelerine neden olabilir. Zihinsel , entelektüel ve içsel olarak uyum yaratmak isteği ilişkide belirgin olabilir. Çift olarak farklı bir yönde düşünmeleri, duygularının ve beklentilerinin gerçekçi olmayan bir yanının olması, beraberliklerinin etraflarındakiler tarafından ve belki kendileri tarafından kolay anlaşılamamasına neden olabilir.

Mutlu bir birliktelik. bu olumlu açı, ilişkilerinde derin paylaşımların yaşandığına ve görünmeyen bazı etkilerin daha net hissedildiğini gösterir.Her ikiside bu görünmeyen güçleri gerçekçi bir şekilde anlayabilir problemlerin gerçek nedenlerini bulabilirler.Bu ilişki kişisel olarak da kendi psikolojik özelliklerinii anlamalarında yardımcı olur.Bu birliktelik zihinsel olarak yarattığı zenginlikle kişisel değişmlerin başlangıcında da önemli rolü olabilir.

Aralarında güçlü çekim vardır,bir taraf daha romantik diğer taraf daha saldırgan olabilir.Her ikisinde de yaratıcılık,düşünmeden hareket etme ve duygusallık vardır.Birbirlerine duygusal ve ruhsal ihtiyaçlarına cevap verirler.

Birlikte vakit geçirmekten zavk almalarına rağmen aralarında gizli rekabet düşüncesi vardır ama birlikte olmanın getirdiği rahatlık, iyimserlik, mücadele etmekten kolay vazgeçmelerine, her türlü problemi olduğu gibi kabul etmelerine neden olabilir. Din,felsefe,siyaset ve aşk, hakkındaki düşünceleri birbirinden farklı olabilir ve birbirlerini anlamış gibi günseler bile tam olarak anlamazlar.

Onları biraraya getiren ve birarada tutan etkenleri tam olarak anlayamazlar,yaratıcılık yoktur,yalandan dolayı suçluluk duygusu olabilir.

Eşleşim haritanızda gezegenlerin bir birinizin evlerindeki yorumu:

Senin güneş ,partnerin 5. evinde:
güneş sahibine ilk görüşte aşık olabilir 5. ev sahibi ve aşkınıda duygusal filmlerde olduğu gibi gösterebilir güneş sahibine ve güneş sahibininde çarpılması çok kısa sürede olur, 5. ev güneşin evidir ve şimdi sizin 5. evinizde ev sahipliği yapmaktadır , küçük bir tatlı sözünüz güneş sahibini coşturur ve tüm ışığını size çevirmesine neden olur ve siz 5. ev sahibi aşka aşık ve onun arayışında aç bir ruhunuzmu var şimdi aşka, tutkuya sevilmeye doyacaksınız ve sevildikçe seveceksiniz...

iki tarafta zaman zaman çocuklaşır ve kaç yaşında olurlarsa olsunlar ilk kez yaşadıkları duyguları şimdi deneyimliyorlar birlikte..

5. ev sahibinin bir dokunuşu güneş sahibini harekete geçirir ve güneş dokunduğunda ise derinden sarsılır 5. ev sahibi..ayrılık güçtür eğer başka açılarda mevcutsa 5. evde karşı tarafın güneşi ile kavuşum yapan içsel bir gezegeniniz varsa sizi ayırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir ve özellikle güneş sahibi aşkı söz konusu olduğunda sizin için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacaktır.

Partnerin güneş,senin 4. evinde:
ebeveynleri ile sorunlu ve yeterince sevgi alamamış biri iseniz güneş sahibi şimdi bunu seve seve üstlenecek , ikinizde birşeylerin farkında olmadan çekileceksiniz birbirinize, bu yerleşimde evlilik olarak bakıldığında çok fazla etkileşim yaratan bir konumdur.

güneş sahibi saygı istiyor ve karşılığında koruyup seviyor sizi ve sizde dört elle sarılıp saygı duyuyorsunuz ona değilmi?birlikte geleceğe dair planlar son hızla yapılır ilişkinin başladığı ilk günlerde bile işte bu aradığım kişi diyebilir çiftler.güneş sahibi vakur bir tavırla sizi izliyor , isteklerinizi gözden geçiriyor ve size sürpriz yaparak önünüze seriyor ve ilişki sürdüğü sürece de yapacak bunu, yanlız kaldığınız anda dünyanın en romantik insanı haline gelen güneş kişisi başkalarının yanında bir parça uzak kalabilir size aldırmayın bu kişi size çok sahip ve seviyor sadece ilişkisini reklam etmek istemiyor.

ailenizi merak eder güneş sahibi, köklerinizi, yaşama stilinizi, dünyaya bakışınızı ve anlattığınız herşeyi kaydeder hafızasına çünkü sizinle ilgili herşey ona gerekli şimdi.

ağzındaki son lokmasını vermek işte güneş sahibi tam bu söze örnektir size sevginin yanında acıma duygularıda besler ama bunu hiç bir zaman dile getirmez.

Mars gezegeni bir birinizin 5. evinde:
5. evinizde marsı olan biri hiç kılıç falan kuşanmayın, delice aşık olacağınız kişi şimdi karşınızda başka açılarınızda varsa hayatınızda en yoğun etkisi olacak bir aşk yaşayacaksınız şimdi..

kişiliğinizmi değişti? sürekli gülüyor ve kendinizden hiç beklemediğiniz çocukça davranışlarmı sergiliyorsunuz mars hiç büyümez o hep çocuktur ve şimdi o duyguyu size işliyor , ne güzel değilmi? siz belki hiç çocukluğunuzu yaşayamadınız , çok olgundunuz belki,, şimdi olgunluk bitti..onunla birlikte yapacağınız çocuksu çılgınlıklara hazır olmanın vakti..

eğlenmenin sonu yok 5. evinizi marsı ile harekete geçiren bir partnerle, 24 saat yetmez birlikte olduğunu anlarda ve bir an önce tüm geleceğinizi mars sahibi ile geçirme kararı alabilirsiniz..

5. ev aşkın evi ve evliliğe giden yoldaki 1. basamak ve şimdi siz daha ilerisini planlar durumdasınız çünkü ondan vaz geçmenin hayatınız için büyük kayıp olacağının farkındasınız.

20 yıl sonrada aynı heyecanla isteyebilirsiniz bu partneri, çocuksu alınganlıklar, dargınlıklar olabilir bunu uzun vadeye aktaramazsınız..

o sizi mutlu ediyor ve siz onu büyük bir tutku ile sürekli istiyorsunuz..

Senin jüpiter partnerin 12. evinde:
Partnerinizin Jüpiteri sizin 12. evinizdeyse, o sizi herkesten daha iyi anlayacaktır. Evrene karşı daha iyimser olacak, korku kaynaklı endişelerinizden ve sakıncalarınızdan kurtulacaksınız.insanlara yardım etmeyi, fedakarlık yapmayı gerektiren işlere olan ilginiz artabilir. Birbirinizin ruhsal uyumunun parçasısınızdır.

Partnerin jüpiteri senin 4. evinde:
jüpiter sahibi ailenin parçası olmak ister sizi mutlu eder.iyi bereketli bir ilişkidir ev hayatınızın uyumlu olur

Senin uranüs partnerin 2. evinde:
uranüs sahibi para bulma konusunda yeni yöntemler gösterir ev sahibine onu cesaretlendirir birlikte yatırımlar konusunda daha cesur davranırsınız

Partnerin uranüsü senin 6.evinde:
uranüs sahibi ev sahinin iş hayatında yenilikler yapmaya sevkeder ama bu ilişkide ödenmeyen faturalar gereksiz alış verişler vardır sorun yaratabilecek bir konumdur günlük hayattaki rollariniz sık sık değişrie biriniz bir gün yemek yapıyorken diğeriniz öbür gün yapar gibi ev sahibi daha sorumluluk sahibi davranır

Senin satürn partnerin 12. evinde:
satürn sahibi şüpheci yaklaşarak gözetleme halindedir s.sahibi ev sahibine gizli korkuları konusunda yardımcı olur ev sahibin olgunlaşması için iyi olacak bir ilişkidir ama satürn sahibinden zaman zaman rahatsızlık duyabilirsin

Partnerin satürn senin 4. evinde:
satürn sahibi ev aile konularında sizi disipline eder çocuk yetiştirme konusunda etkilidir birbirinize karşı hoşgörülüsünüz uyumlu bir ilişkidir birbirinizden herşeyi öğrenmek için gönüllüsünüz birlikte aile kurmak gibi bir amacınız olabilir ev sahibi satürn sahibinin alışkanlıklarını değiştirmek istesede bunu başaramaz eğer yatiştirilme atrzlarınız farklıysa farklı kültürlerden geliyorsanız bu durum aranızda sorunlara neden olur

Şiron ay zıtlığı nedir:
Yabancı siteden çeviri yaptım:
Bir kişinin Chiron başka bir kişinin Aya uyumlu bir yönü yaptığında, ilişki, rahatlatıcı, besleyici avenue gibi karşılıklı iyileşmesi için hareket eder. Chiron kişi Ay, kişinin geçmişteki acı anıları tetiklemek için büyük olasılıkla Chiron ve synastry Ay arasında sabit yönleri gösteriyor. Bu çok can acıtır Ay kişinin tepki ikisini de şaşırtabilir! Ay kişinin işi bu duygusal tepkiler geçmişteki acı belirtisi olduğunu anlamak ve ileriye taşımak için.

Synastry'deki tüm Chiron temaslarında olduğu gibi, fakat özellikle Chiron / Moon ile olduğu gibi, Chiron kişisinin manevi gelişme ve anlayış açısından eşit olmayan bir ortak seçme eğilimi vardır. Chiron bunu yapar; çünkü kendi ilahi gücünden ve ruhsal bakışından henüz haberdar değildir. Veya maneviyat günlük yaşamın merkezi değil periferik olarak düşünülebilir. Manevi seviyede olmayan ortakları seçtiğimizde mutsuz ve huzursuz oluruz, bir şey doğru değildir. Ortaklarımızın bir şekilde bizim altında olduğumuzu veya farkındalık ve / veya algılamadan yoksun hissetmeye başlayabiliriz. Ortağımız, bu iş ortağının doğru bir ortak değil, bir şekilde ilerlediğimizi ve bizi kim olduğumuzdan, ne olduğumuzdan, geçmişin bir ürünü olarak değerlendirecek daha uygun ortakları bulmamız gerektiğini anlamaya başladığımızda müdahale edecektir. yaralama. İlişki için kendimizi feda etmeyi seçebiliriz, ancak bu dürtü çoğu kez dayanmaz. Chiron, yanlış sunakta ibadet etmek için çok zaman harcayabilir ve gözleri çok geç açılmaktan kurtulma ve hayal kırıklığına uğrayabilir. Başlangıçta karşılıklı aidiyet duygusunun kafa karışık hissi 'ne düşündüğüm' için azalabilir mi? Gözlem yapıldığında çok hızlı bir şekilde. Chiron'ın problemi, kalabilmesidir-bir kez yaratılan Chiron bağları, kendimizi kurtarmak için kötüye gittikçe zorlanıyor. Bağlar kopmadan önce Chiron, bilgeliğin her son damlasını sıkmaya cazip geldi.

Synastry'deki Chiron temasları ve özellikle Chiron / Moon ile ilgili tek şey, iki insanın ilişkiye daha hızlı girmesi ve daha çabuk öğrenmesi dışında, üçgenler ve sextiller genellikle kareler ve karşıtlardan iyidir. Dersler dahil olur, böylece kendilerini daha kolay serbest bırakırlar. Chiron zor taraftayken, daha fazla zorlama, daha fazla gerginlik ve daha uç bir ilişki deneyimi olduğu görülüyor. Şifa her yönüyle mevcuttur, ancak zor yönleriyle ödemek için daha yüksek bir fiyat vardır.

Chiron / Moon'la ilgili en iyi şey, en derin psikolojik, cinsel ve bazen fiziksel yaraları iyileştirme becerisidir. Ay insanı içgüdüsel olarak Chiron'ın yeteneklerini anlamasına ve dünyaya getirebilmesine nasıl yardımcı olacağını biliyor olabilir. Her şeyden önce, Chiron'un tanrısallığın içine döktüğü bir tekne olduğunu anlamak için Ay'a içgüdüsel olarak bunun olmasına izin veren güvene ihtiyaç duyar. Chiron kendini feda etmeyi bırakır ve yeteneklerini yeni yollarla kullanmaya başlar. Ay, ilahi hayatın en küçük kırıntısında olduğunu hatırlatan ilişki ile aydınlandı. Her ikisi de zorlayıcı sürücüden "ötekine" kurtarılacak ve gözlem yoluyla karşılıklı saygı ile kendimizde eksiksiz olduğumuzu anlamaya çalışılacaktır. En iyi ihtimalle, Chiron / Moon içinde Tanrı'yı besler.

Çok teşekkür ederim. Çok emek vermişsiniz. Sizi de böyle mutlu edenler çıkar hep umarım. Ben aylardır bu sinastriye yanlış mı bakıyorum? astro.com da Synastry chart seçip baktığımda güneş 5. evde çıkmıyor 3 te çıkıyor. Sizin baktığınız gibi olunca çok daha güzel. Daha güvenilir bir site varsa önerebileceğiniz ben de ordan bakayım.
 
R
Çok teşekkür ederim. Çok emek vermişsiniz. Sizi de böyle mutlu edenler çıkar hep umarım. Ben aylardır bu sinastriye yanlış mı bakıyorum? astro.com da Synastry chart seçip baktığımda güneş 5. evde çıkmıyor 3 te çıkıyor. Sizin baktığınız gibi olunca çok daha güzel. Daha güvenilir bir site varsa önerebileceğiniz ben de ordan bakayım.

Rica ederim,teşekkür ederim güzel duan için.Ben de astro.com sitesinden bakıyorum,yalnız kişisel harita ve eşleşim haritalara bakarken , Synastry chart seçip,House System:yazan yerde ( whole signs )yazan yeri işaretlersen daha net oluyor harita yorumu..
 
Ben: 14.11 1986
Benim ki : 18.09.1984 :)))

Birbirleriini, hoş sohbet , yaratıcı ve sanatsal - yaratıcı arkadaş ve eş olarak görürler.Edebiyata,sanata,estetiğe eğilimli olurlar ve bu alanlarda yaratıcılıklarını ortaya çıkartırlar.

İlişkilerinde birbirlerine karşı saygılarını yitirmeden iletişim kurarlar.Duygusal ve psikolojik endişeleri hakkında arkadaşça konuşabilirler ,yaratıcı ve sanatsal eğilimleri vardır.

İlişkilerinde idealizm fazlasıyla hakim olabilir, zorlayıcı bir etkileşim olmasına rağmen, problemlerin üstesinden gelmek zor değildir. Bu açının en önemli negatif özelliklerinden bir tanesi, olumsuz sayılabilecek gerçekleri görmemek, dolayısıyla yanlışları düzeltmeyee yardımcı olabilecek teşhisleri yapamamalarıdır. İlişkilerinde bazı problemlerin varlığını hissetmelerine rağmen, neyin yanlış olduğunu tam olarak kavrayamamaları çözüm bulmakta gecikmelerine ve sorunların devamlılığına neden olabilir.

İlişkide inatçılık,muhafazakarlık ilişkinin olumsuz yönlerindendir.Kıskançlık,kızgınlık,fazla disiplinli duygu ve düşünceler görülebilir.İletişim sorunu hayal kırıklıklarını da beraberinde getirir.

İlşikilerini daha netleştirmek,geçmişte yaşanmış olumsuz deneyimleri bu ilişkileriyle unutmak isteyebilirler.Birbirlerine yardımcı olup ruhsal ve zihinsel gelişmelerine katkıda bulunurlar.

Bu ilşki ani değişimlere farklılıklara ve harekete açık bir ilişkidir. Her ikisinin de birbirini değişim, yenilik, macera konusunda teşvik ederler, özgürlük isteklerini anlayışla karşılarlar.

İlişkinin özgürlüklerini ve bireyselliklerini koruyabildikleri beraberlik olduğuna işaret eder. Bu beraberlikte iki taraf da hiç çekinmeden geleneklerden uzak kalabilir.
Bu ilişkide dostluk, demokratik yaklaşımlar ve zihinsel paylaşımlar, beraberlikteki ana temalar olacaktır

İlşikilerini daha netleştirmek,geçmişte yaşanmış olumsuz deneyimleri bu ilişkileriyle unutmak isteyebilirler.Birbirlerine yardımcı olup ruhsal ve zihinsel gelişmelerine katkıda bulunurlar.
 
Merhaba,
Hala bakiyorsaniz ve vaktiniz varsa, benim icin de yorum yapabilir misiniz?
Ben ; 21.12.88 , 17:30, izmir
O ; 11.03.83 , 23:30 , ankara

Simdiden tesekkur ederim.

❤️❤️❤️

Senin yükselen burcun:
OĞLAK GÜNEŞ YENGEÇ YÜKSELEN BURÇ
Yükselen Burcu Yengeç olan Oğlak geleneklere, toplumsal değerlere çok önem veren bir yapıya sahiptir. Yaşamının her alanındaki davranış biçiminin toplumsal olarak da onaylanmasına ihtiyaç duyar. Oğlak-Yengeç in meslek yaşamına verdiği önem ancak, utangaçlığını ve çekimserliğini yenerek kendini tam olarak ortaya koyduğunda açığa çıkar. Bu bakımdan eksiklerini tamamlayacak bir ortakla çalışmak, güven verecektir. Yükselen Yengeç in ilişkilerinde emniyet, karşılıklı inanç ve saygı birlikteliğin temel taşlarıdır. Partnerine çok önem verdiği için onun uydusu haline gelme tehlikesi her zaman mevcuttur.

Partnerin Yükselen burcu:
BALIK GÜNEŞ AKREP YÜKSELEN BURÇ
Yükselen Burcu Akrep olan Balık için, duygusal yaşam ve bilinçdışı motifler, karakterinin ve yaşam biçiminin belirleyicisidir. Derine inebilen yapısı endişelerinin artmasına neden olur. Ancak yine de yaşamı esprilerle bezemekten geri kalmaz. Balık-Akrep in meslek yaşamında hedeflediği noktalara ulaşmasında sezgilerinin ve keskin analiz yeteneğinin katkısı büyüktür. Yükselen Akrep in duygusal ilişkileri yaşamının en önemli alanıdır. Mutlaka bağlanabileceği, paylaşabileceği, kendisine güven veren insanlarla olmak ister. Tensel hazlara olan düşkünlüğü, çok eşlilik getirebilir.

Eşleşim haritanızda gezegen açı yorumu:
Ego çatışması görülebilr,birbirlerine müdahale edebilirler,her ikiside kendisini yaratıclı şekilde ifade etmeye çalışır.Birbirlerine karşı direnmek,sinirlilik ilişkinin devamı için uygun değildir.Evlilik ve ilişki anlayışları,çocuk yetiştirme yöntemleri farklıdır. Yaşamda temel amaçlarının birbirine pek benzememesi ilişkinin zaman zaman meydan savaşına dönmesindeki en önemli nedendir. Bu açı pertnerin hayatında da güvensizliğin yaşanmasına ve ilişkinin tatmin edici bir birliktelik olamamasına neden olabilir.. Bu ilişkinin olumsuz özelliklerinin asıl nedeni, aslında birbirlerini kolay anlayamamaları ve yaşam amaçlarının birbirinden farklı olmasıdır.

Zevk,eğlence,uyum,hoşgörü ve sevgi bir aradadır bu ilşkide.Partner eğer zenginse onun zenginliği ilgi çekici gelmiş olabilir ayrıca ilişknin içinde mücadele olmadığı için de olumlu ilişkidir. lişkinin niteliği ne olursa olsun sevginin ve uyumun en önemli tema olarak beraberlikte hüküm sürdüğüne işaret eder. Bu açı cinsellikten çok, saf ve basit sevginin daha ön planda olduğunu gösterir.Derin ve yoğun duygular karşılıklı olarak hem birbirini, hem de ilişkiyi besler.. İlişkinizin başka alanlarında anlaşmazlıklar olsa bile, bu etkileşimin yarattığı sevgi, huzur ve derinlik, bu problemlerin üstesinden gelmelerinde çok önemli bir destek sağlar. Beraberlikde büyük anlaşmazlıklar yaşansa bile, sevgi her şeye rağmen devam edecektir. ilişkinin, yaşamda "önemli" olarak nitelendirilebilecek, kişiyi derin ve yoğun şekilde etkileyen ilişkilerden biri olabilir.

Duygusal uyum sağlar,birbirlerine karşı anlayışlı ,yardımsever ve destek olurlar,arkadaşlık,işbirliği,yardımseverlik,kalıcı ortaklık ve evlilik için iyi bir kombinasyondur.

Ev,aile,ilişki konularında iletişimde zorlanabilirler.Kişisel hijyen,temizlik ve düzen konularında anlaşmazlıklar olabilir.İlişkide belirgin problemlerin yaşanmasında oldukça büyük bir etkiye sahip olabilir. Bu etkileşim, aralarındaki duygusal bağların, entelektüel amaçlarıyla ve özellikleriyle çatışma halinde olabilir.Aralarındaki her hangi bir problemi konuşmaya kalktıkları zaman, sıradan bir sorunu bile duygusal bir problem haline getirebilirler.

Hareketli,heyecanlı bir ilişki olabilir.Cinsel çekiciliğin ve romantik duyguların yoğun olduğu bir ilişkidir.Mars kişisi ilişkide lider konumda olabilir.

Bu ilişki biraz samimiyetsiz ve ikiyüzlü olabilir.Duyguları abartılı olabilir,duygusal ihtiyaç ve güven için birlikte olabilirler,bir tarafın duygusal talepleri diğer tarafın özgürlüğünü kısıtlayabilir ayrıca abartılı harcamalar yapabilirler.

İlişkilerinde dengesizliklerin, ani değişimlerin, belirsizliklerin yarattığı ciddi hasarlar olabilir. Özellikle duygusallığın yoğun olduğu ilişkilerde, beraberliğin büyük bir çekimle aniden başlaması ama ortada belki de hiç bir neden yokken beklenmedik bir biçimde bitebilir. Duygusal ve zihinsel olarak anlaşmakta zorlanabilirler, her iki tarafın da kendinden, ilkelerinden fedakarlık etmek istememesi problemlerin doğmasına neden olabilir Her ikisinde de duygusal ve zihinsel durumunda önemli ve kalıcı değişikliklerle yaşamlarında unutulmaz anılar olarak nitelendircklerdir. Düşünmeden hareket edebilirler,ilişkilerinde istikrar olmayabilir.

Duygusallık yerine entellektüel düşünceler görülebilir,romantik duygular ve ilişki hakkında birbirlerinin mnatıklarını anlayamazlar bu da iletişimi zorlaştırır.Birbirlerini anlamakta zorluk çekseler bile birbirlerini dinlerler.

Bu çifler uyumludur birlikteyken mutlu-neşeli(kahkahalar atan) ve iyimser potansiyeller görülür.Her ikisi de birbirine karşı hayranlık besler,ayrıca bu ilişkide birbirlerine karşı hoşgörülü ve cömert davranıp teşvik ederler .Bu açı, evlilik ve romantik ilişkilerde uyuşabilirliğin devam edeceğini gösterir.

Duygusal konularda iletişim zor olabilir.bir taraf daha eleştirel ve mantıklı olurken diğer tarafın böyle olmaması sorun yaratır.Arada sevgi olduğu için birbirlerinin duygularına karşı anlyışlı olmaya çalışırlar ve bazı konularda anlaşamadıklarını kabul ederler.Her ikisi de aklını ilk geleni söyler düşüncelerinin duygusal olarak kırgınlıklara neden olmasına, anlamsız tartışmaların, anlaşmazlıkların sık sık yaşanmasına neden olabilir.İkisininde duygularını ve düşüncelerini belirtirken diğerinin kabul etmeyeceği düşüncesinde olması kendilerini sürekli kontrol etme gereğinin ortaya çıkmasına ve ilişkide stresin oluşmasına neden olabilir.


İlişki,birbirlerine anlık çekim duyma,özgün ve alışılmamış davranışlarla başlar.Birbirlerine karşı romantik büyülenme vardır,sürprizlerin yaşandığı ilişkidir,uranus kişisi eşini değiştirmek ,düşnce ve davranışlarında biraz daha esnek olmasını isteyebilir bu da soruna neden olur.

Duygularını ve isteklerini açıkça ifade edebilirler,ev,aile,aşk konuları önemli olabilir ve bu ilişkiyle bunların yoğunluklarını hissedebilirler.

İlişkide aşk,tutku,cazibe vardır.Birlikte vakit geçirmekten,uyum içinde olmaktan zevk alırlar ve kendi ihtiyaçlarına düşkünlük görülebilir.

Aranızda büyük güç çatışmaları yaşanmaz birlikte hareket etmekten ve fiziksel paylaşımlar yaşamaktan mutluluk duyarlar.Mücadelelerinde birbirlerine destek olabilmeleri ilişkilerini güçlendiren nedenlerdendir.İkisisin de birbirine karşı zorlanmadan hoşgörülü olmaları, kızgınlık ve öfke anlarında bile toleranslarını kaybetmemeleri olumlu yanlarındandır.

Her türlü iletisim için idealdir. Bazı düşünceleri,entelektüel yapılarının birbirine benzemesi, ortak noktalara sahip olmaları, ilişkinin gelişmesinde, kolay iletişim sağlamada büyük bir öneme sahiptir. Birbirinin düşüncelerine güvenmeyi sağlayan bu etkilşim aynı zamanda, gelişmelerine de yardımcı olur.Fikirlerini açıkça paylaşabilirlerse karar verirken birbirlerinden destek alırlarsa ya da birlikte karar vermekte zorlanmazlarsa ilişkileri olumlu şekilde devam eder.Mantık yürütürken, benzer şeylere dikkat etmeleri ilişkileri için önemlidir. Her ikisinin de olumlu değişim için eleştiride bulunması, sinirlendikleri zaman birbirlerini kola sakinleştirebilmeleri ilişkilerinin devamı için çok önemlidir.

İlişkide bakış açıları farklı olduğu için tartışmala,iddialaşmalar olabilir,sakin akılcı şekilde sorunlara çözüm bulmaları zor olur,egolar işin içine girerse rekabet de görülebilir.
 
R


Rica ederim,teşekkür ederim güzel duan için.Ben de astro.com sitesinden bakıyorum,yalnız kişisel harita ve eşleşim haritalara bakarken , Synastry chart seçip,House System:yazan yerde ( whole signs )yazan yeri işaretlersen daha net oluyor harita yorumu..
Ben şok. Evet sinastrilerde herşey değişti. Geçmiş uzun ilişkime de bakınca yerli yerine oturdu. Şu an benim mars güneş onun 5. evinde olduğunu gördüm. Bi tek venüs kavuşumumuz ve ay mars üçgeni vardı. Karşılıklı güneş satürn zıtlığı vardı.Ezip duruyorduk birbirimizi. Enteresan. Aydınlanma yaşadım resmen. :)
Doğum haritası, kompozit, davisonda da mı böyle bakılmalı. Yoksa sırf sinastriye mi özel. Yeni halinde doğum haritamda neptünden sonra uranüs de 7. evime düşüyor. Bunu kaldıramam. :) 6. eve düşünce bana daha çok uyuyor sankine.
 
Ben şok. Evet sinastrilerde herşey değişti. Geçmiş uzun ilişkime de bakınca yerli yerine oturdu. Şu an benim mars güneş onun 5. evinde olduğunu gördüm. Bi tek venüs kavuşumumuz ve ay mars üçgeni vardı. Karşılıklı güneş satürn zıtlığı vardı.Ezip duruyorduk birbirimizi. Enteresan. Aydınlanma yaşadım resmen. :)
Doğum haritası, kompozit, davisonda da mı böyle bakılmalı. Yoksa sırf sinastriye mi özel. Yeni halinde doğum haritamda neptünden sonra uranüs de 7. evime düşüyor. Bunu kaldıramam. :) 6. eve düşünce bana daha çok uyuyor sankine.

Bu sistemi ( whole signs )paylaşan bayan kişisel doğum haritası için yazmış,daha doğru çıkıyor yorum diye,ben kendim synastry de uyguladım ,daha belirgin yorum oldu,nasıl söylesem halk tabiri ile cuk oturdu yorum, kompozit, davisonda da bakabilirsin,zaten uygulama olmasa site de sistem de uygulamaz ..
 
Addhemdeva


Eşleşim harita yorumunuz..
Anlaşmazlıklar,çatışmalar görülsede cazibe vardır.Fiziksel şiddet yanlısı bir ilişki,rekabet, ortamı vardır ayrıca bu tartışmalar ilişkiyi canlı tutabilir ve daha fazla bağlılık yaratabilir.

Heyecn verici,aniden başlayan ve aniden biten bir ilişki olabilir.gelenksel bir ilişki ve partner yoktur burada fazla özgürlükden dolayı düşüncesiz ve birbirlerini umursamıyor gibi görüneblirler buda ilişkiye zarar verir. ilişkide bir tarafın diğerine göre biraz daha gelenekçi ve kuralcı olduğunun göstergesidir. Bu kurallara bağlı kalmak isteği, ilişkinin tatmin edici boyutundan mahrum kalmaya ve karşılıklı olarak birbirini yıpratmaya neden olabilir. Farklılıkları birbirleri için son derece çekici ve ilginç olmasına rağmen, bunları ilişkinin içinde birlikte yaşarken kabullenmeleri çok zordur. Bu ilişki de, ayrılık da her iki taraf için önemli değişim süreçlerinin başlamasında önemli rol oynayabilir.

İlişkideki beklentilerini kolaylıkla anlarlar,birbirlerine karşı ilgilidirler ve rahat -kolay iletişim kurarlar.Birbirlerinin düşüncelerini dinlerler,kendilerini rahat ifade ederler. güçlü çekim vardır,duygusal uyumluluk ve karşılıklı anlayış ekiskliği olabilir.Güçlü çekim olmasına rağmen aralarında gerçekten duygusallık olmayabilir,kıskançlık ,aiırı sahiplenme ve sınırlandırma nedeniyle sorunlar olabilir,ilk görüşte aşk yaşanabilir.

İyi vaki geçirrler,macera yaşarlar ama diğer konularda çok fazla anlaşamazlar,zevk alamazlar sadece alışkanlık olabilir yaşadıkları.Jupiter kişisi ( sen oluyorsun )diğerini,rahatına fazla düşkün,fazla duygusal görebilir. Venüs kişisi ( partner oluyor )ise diğerini,fazla ciddi,din,kültür ve felsefyle fazla ilgilendiğini düşnebilir. İlişkide sanıldığı gibi çok romantik duygular yoktur büyük ihtimalle yanılma,hayal ve fanteziler vardır bunlarda gerçekleşmediğinde hayal kırıklığına sebep olur.Bi taraf diğerinin sevgisinin devam etmesi için,kendisini,duygularını ,düşüncelerini değiştirmeyi göze alır onu rüyalarındaki,hayallerindeki kahramanı olarak gördüğü için.
 
Merhaba bizimkinede bakarmısınız? :)
Benim 11.01.1991
Partnır 09.12.1988
 
Merhaba bizimkinede bakarmısınız? :)
Benim 11.01.1991
Partnır 09.12.1988

İlişkide romatik duygular,işibirliği ve uyum görülür.Sevgi dolu ve uyumlu birliktelik yaşanır,özellikle içsellikle ilgili konularda fikirleriyle birlerine nezaketle destek olurlar.

Heyecan verici bir ilişkidir,her ikisi de akıllarıyla birbirlerinin çıkarlarını korumasını bilir.Orjinal fikir ve deneyimleri ilişkiye heyecan katar,ayrıca açık fikirli olurlar birbirlerine ve zihinsel olarak telepati kurarlar.

Aralarında romantik ve cinsel uyum vardır,ilişkierinde canlılık ve yaratıcılık vardır.Venüs kişisi daha çok yardımcı ve daha uyumludur.Karşılıklı olarak tatmin olduklarında kalıcı bir ilişkdir.

İlişkilerinde tutku,cinsel çekim ve cazibe hakimdir.Güçlü arzularında dolayı birbirlerini kontrol etme,ruhsal mücadele,kıskançlık görülebilir.Ayrıca yine güçlü duygulardan dolayı hayranlıktan kaynaklanan takıntı,güven sorunu görülebilir

İlişkide bireyselliklerini korurlar, egolarının temel ihtiyaçlarını birbirlerine zarar vermeden gerçekleştirirler. Bu ilişki, kendilerini tanımaları ve bireysel gelişimlerinin tamamlamaları için olumlu bir fırsattır. Birlikte aldığıkları kararların, yaptıkları planların hem ilişkiye, hem de kendilerine faydası vardır.Sahip oldukları gücü birlikte olmak için yapıcı şekilde kullanırlar her zaman iyimser davranırlar buda ilişkilerinin giderek güçlenmesini sağlar.

İlişkileri geçici ve düzenli olmayabilir, ilişkilerinde gergin durumlar yaşanabilir.Bu ilişkide iki taraf da kendi bildiğini yapabilir ve diğerine tolerans göstermeyebilir bu nedenle uzun süreli olamayabilir ilişkileri. Beraberlik içinde zaman zaman fiziksel şiddetin yaşanabilir.Tek başılarınayken, sakin ve huzurlu olsalar bile bir araya geldikleri zaman geçimsiz, huysuz,birbirlerinin bağımsızlıkları için karşıdakini tehdit olarak görme ve çekinmeden şiddet kullanabilen kişiler olabilirler.
 
İlişkide romatik duygular,işibirliği ve uyum görülür.Sevgi dolu ve uyumlu birliktelik yaşanır,özellikle içsellikle ilgili konularda fikirleriyle birlerine nezaketle destek olurlar.

Heyecan verici bir ilişkidir,her ikisi de akıllarıyla birbirlerinin çıkarlarını korumasını bilir.Orjinal fikir ve deneyimleri ilişkiye heyecan katar,ayrıca açık fikirli olurlar birbirlerine ve zihinsel olarak telepati kurarlar.

Aralarında romantik ve cinsel uyum vardır,ilişkierinde canlılık ve yaratıcılık vardır.Venüs kişisi daha çok yardımcı ve daha uyumludur.Karşılıklı olarak tatmin olduklarında kalıcı bir ilişkdir.

İlişkilerinde tutku,cinsel çekim ve cazibe hakimdir.Güçlü arzularında dolayı birbirlerini kontrol etme,ruhsal mücadele,kıskançlık görülebilir.Ayrıca yine güçlü duygulardan dolayı hayranlıktan kaynaklanan takıntı,güven sorunu görülebilir

İlişkide bireyselliklerini korurlar, egolarının temel ihtiyaçlarını birbirlerine zarar vermeden gerçekleştirirler. Bu ilişki, kendilerini tanımaları ve bireysel gelişimlerinin tamamlamaları için olumlu bir fırsattır. Birlikte aldığıkları kararların, yaptıkları planların hem ilişkiye, hem de kendilerine faydası vardır.Sahip oldukları gücü birlikte olmak için yapıcı şekilde kullanırlar her zaman iyimser davranırlar buda ilişkilerinin giderek güçlenmesini sağlar.

İlişkileri geçici ve düzenli olmayabilir, ilişkilerinde gergin durumlar yaşanabilir.Bu ilişkide iki taraf da kendi bildiğini yapabilir ve diğerine tolerans göstermeyebilir bu nedenle uzun süreli olamayabilir ilişkileri. Beraberlik içinde zaman zaman fiziksel şiddetin yaşanabilir.Tek başılarınayken, sakin ve huzurlu olsalar bile bir araya geldikleri zaman geçimsiz, huysuz,birbirlerinin bağımsızlıkları için karşıdakini tehdit olarak görme ve çekinmeden şiddet kullanabilen kişiler olabilirler.
Kısmen doğru yerler var teşekkür ederim:)
 
merhaba ben de rica edebilir miyim
ben 16 mayıs 1991
14 eylül 1987

romantik ilişki,evlilik ve tensel çekim için çok iyi kombinasyondur.Zevk,eğlence,uyum,hoşgörü ve sevgi bir aradadır bu ilşkide.Partner eğer zenginse onun zenginliği ilgi çekici gelmiş olabilir ayrıca ilişknin içinde mücadele olmadığı için de olumlu ilişkidir. lişkinin niteliği ne olursa olsun sevginin ve uyumun en önemli tema olarak beraberlikte hüküm sürdüğüne işaret eder. Bu açı cinsellikten çok, saf ve basit sevginin daha ön planda olduğunu gösterir.Derin ve yoğun duygular karşılıklı olarak hem birbirini, hem de ilişkiyi besler.. İlişkinizin başka alanlarında anlaşmazlıklar olsa bile, bu etkileşimin yarattığı sevgi, huzur ve derinlik, bu problemlerin üstesinden gelmelerinde çok önemli bir destek sağlar. Beraberlikde büyük anlaşmazlıklar yaşansa bile, sevgi her şeye rağmen devam edecektir. ilişkinin, yaşamda "önemli" olarak nitelendirilebilecek, kişiyi derin ve yoğun şekilde etkileyen ilişkilerden biri olabilir.

Duygusal konularda iletişim zor olabilir.bir taraf daha eleştirel ve mantıklı olurken diğer tarafın böyle olmaması sorun yaratır.Arada sevgi olduğu için birbirlerinin duygularına karşı anlyışlı olmaya çalışırlar ve bazı konularda anlaşamadıklarını kabul ederler.Her ikisi de aklını ilk geleni söyler düşüncelerinin duygusal olarak kırgınlıklara neden olmasına, anlamsız tartışmaların, anlaşmazlıkların sık sık yaşanmasına neden olabilir.İkisininde duygularını ve düşüncelerini belirtirken diğerinin kabul etmeyeceği düşüncesinde olması kendilerini sürekli kontrol etme gereğinin ortaya çıkmasına ve ilişkide stresin oluşmasına neden olabilir.

İlişkilerinde huzursuzluk, tartışmala, oldukça yoğun şekilde yaşanır, birbirlerinin düşüncelerini anlamakta ve kabullenmekte zorlanırlar.Bir tarafın geleneksel yapıya yakınlığı, diğerinin değişiklikten,farklılıktan ve yenilikten asla ödün vermek istememesi problemlerin nedenidir. Beraberliklerinde yaşanan huzursuzluklar, anlaşmazlıklar sinir sisteminizin yıpranmasında, giderek birbirlerine tahammmül edememelerine sebep olur ayrıca uranus kişisi kararsız olabilir.
 
Bana da bakar mısınız rica etsem :))
Ben: 08.08.1995
O: 11.04.1995

Teşekkürler :)

Bilinçaltlarında bastırılmış,çözülmemiş sorunları ilişkilerinde sorun olabilir ve hayal kırıklığı yaratabilir.Kişilerden biri daha kavgacı,kıskanç,bir şeyler kanıtlamaya çalışan biri olabilir,geçmişte yaşadığı ilişkileri,ortakları ile ilgili konularda yüzleşme,hayatı ve dünyayı anlamaya çalışabilir.

Çok romantik bir ilişki gibi görünmese de birbirlerinin düşüncelerini anlayabilirler, birbirleriyle her konuda sohbet etmeleri,birbirlerini desteklemeleri ve dinlemeleri birbirlerinden yeni şeyler öğrenmelerini sağlar çiftlerin iletişimi iyi olduğu için problemler kolayca aşılabilir. Birbiriyle çok rahat iletişim kurabilirler genellikle zihinsel ve duygusal paylaşımları kolay olur.. Her ikisi için de ilişkileri çok değerli ve güzel olduğu için anlamsız tartışmaları ve anlaşmazlıkları gidermek, uzaklaşmak isterler.

Uyumlu ve renkli ilişkidir,birbirlerinin ufuklarını genişletirler,Birbirlerine canlılık ve iyimserlik kazandırırlar,Kalıcı bir ilişkdir,ilişkide manevi dayanıklılık görülür ayrıca iyi seyahat arkadaşı olurlar ve kültürel yönde birbirlerini bilgilendirirler.

Duygular ve cinsel çekim ön plandadır,her iki haritada da venüs ve mars olumsuz durumdaysa ,sahip olma duygusu ve cinsel yönden kıskançlık problemlere neden olur.Bu ilişkide tutku ve heyecan vardır.

Hareketli,heyecanlı bir ilişki olabilir,zorlukları beraber atlatabilirler,aralarında çatışma olabilir,birbirleriyle rekabet edebilirler,aşk ve cinsellik konularında hassas olabilirler.

İlişkide aşk,tutku,cazibe vardır.Birlikte vakit geçirmekten,uyum içinde olmaktan zevk alırlar ve kendi ihtiyaçlarına düşkünlük görülebilir.

Bir taraf daha fazla söz sahibi olabilir ilişkide,her iki tarafda birbirinden büyülenmiş gibi etkilenebilirler,bir taraf hayal kırıklığına uğrayabilir.
 
Rica edersem bana da bakabilir misiniz? Teşekkürler :)
Ben 07.04.1998
O 15.07.1999
 
X