Partneri kuzeninden kıskanmak normal mi ?

Yalniz gittigi de oluyor.Nisanlisi olmuyor kaynanası ile geziyor.Beni ilgilendirmez.Bende Ankara'dayim.Geliyor yatılı nişanlımın evinde kalıyor.Yada gece 1 e kadar sohbet muhabbet oturuyorlar.Ee eşime hadi sen evine birak.Yahu kizin nişanlısı var kayınpederi.Olmadi bir sokak ötede kendi nişanlısına göre babası erkek kardeşi var onlar alsın.Neden eşim bırakıyor.Cildirdim birde annesi anlatıyor bunu eşimin.Madem saat geç oldu erkenden kalksın gitsin.Yada o kadar erkek varken niye nişanlım evine birakiyor
Onların yetiştirilme tarzı büyüdükleri kültür farklı olabilir. Bu yüzden davranışları sana farklı gelmiş olabilir. Herhangi biri olsa kiskanmakta haklısın derdim ama kuzeninin nişanlısıymış gözünle bir şey görmediysen kafana takma derim.

Eşimin kuzeninin nişanlısının didisini niye kıskanıyoruz? (Zincirleme isim tamlamasi vişşş...🤣)

Saka bi yana güvenmediğiniz adamla olmayın bacım
Maidenin altın günü filmindeki akraba sıralaması geldi aklıma.

Onların yetiştirilme tarzı büyüdükleri kültür farklı olabilir. Bu yüzden davranışları sana farklı gelmiş olabilir. Herhangi biri olsa kiskanmakta haklısın derdim ama kuzeninin nişanlısıymış gözünle bir şey görmediysen kafana takma derim.
Takilmayacak gibi değil.Esim mesafeli yani görüşüyor normal düzeyde benim yanımda da öyle.Hatta kız da benim gibi Ankaralı.Bizde biraz hoş karsilamazlar.Esim İzmirli.

Konuyu acanin nuranka olduğunu bilseydim daha farkli bir yorum yapardim. Çünkü kendisi sürekli neyi dert edinsem diye düşünüp krizlere giriyor aha bu şekil
8-sayfa-mesaj-yazilan-kizin-hm-demesi_1769524.gif

Partneriniz kuzenleriyle çok geziyor siz ondan uzak mesafedesiniz.3 bayan 3 erkek birisi de kuzeninin nişanlısı.Biz bu bayram gorusemeyecegiz.Bayramdan bir hafta sonra görüşeceğiz.Kiskandim benim eşimin ailesiyle bile iç içe bir kız.Kuzeninin nişanlısı.

Birde kuzenlerden birinin önünde viski şişesi vardı.Votka ile viskiyi tam bilmiyorum.Erkeklerden.Esimin içtiğini biliyorum.Yinede bugün bayram içmeleri hoş değil.Onlerinde bardak yoktu.Kuzenleri aktif içiyor.Ozellikle o 2 erkek kuzeni ile kuzeninin nişanlısı gece hayatı var.Ben alkole karşıyım.Bunu biliyor.Arada içmesine de sesimi cikarmiyorum.Kendisi öyle dedi içerim dedi.Yinede rahatsız oldum özellikle bayram günü iyi eğlenceler yazdım polemiğe girmedim.

Kıskanmakta haksız mıyım ?
Bence söyle kıskandığını. Hatta KV ara ona da söyle. böylece düğün olmadan ayrılırsın

Bence söyle kıskandığını. Hatta KV ara ona da söyle. böylece düğün olmadan ayrılırsın
Daha önce söyledim.Bizim adetimiz bu dediler.Kadin erkek ayrı odalarda uyuyorlar.Tamam ama ben yokum kendi nişanlısı yok nasıl kalmak ister nişanlımın evinde ? Ailesi nasıl gönderebiliyor.?

Daha önce söyledim.Bizim adetimiz bu dediler.Kadin erkek ayrı odalarda uyuyorlar.Tamam ama ben yokum kendi nişanlısı yok nasıl kalmak ister nişanlımın evinde ? Ailesi nasıl gönderebiliyor.?
Size ne? Namus bekçisi misiniz? Kendi önünüzü toplayın ilk önce.
Hemcinslerinizi her defasında aşağılamaktan nasıl bir zevk alıyorsunuz?

Esimle nisanliyken bir ay kaldı bir de düğüne.Rahat rahat gidip kendi nişanlısı yokken bile benim nişanlımın evine yatiliya gelecek potansiyele sahip.

yani kuzenin nişanlısı eşine mi yürüyor?
sevişiyorlar diye mi düşünüyorsun?
eşin kuzeninin nişanlısına yürür diye mi korkuyorsun?
bu hikayede güvennediğin kim tam olarak?
eşin mi? kuzenin nişanlısı mı? kendin mi?

bana sadece kuzenin nişanlısının aile içinde bu kadar kabul görmüş olmasını kıskanıyorsun gibi geldi.

yani kuzenin nişanlısı eşine mi yürüyor?
sevişiyorlar diye mi düşünüyorsun?
eşin kuzeninin nişanlısına yürür diye mi korkuyorsun?
bu hikayede güvennediğin kim tam olarak?
eşin mi? kuzenin nişanlısı mı? kendin mi?

bana sadece kuzenin nişanlısının aile içinde bu kadar kabul görmüş olmasını kıskanıyorsun gibi geldi.
Kadınlara sallamaya bayılıyor Nuran. Hep kadın suçlu onun gözünde.

Partneriniz kuzenleriyle çok geziyor siz ondan uzak mesafedesiniz.3 bayan 3 erkek birisi de kuzeninin nişanlısı.Biz bu bayram gorusemeyecegiz.Bayramdan bir hafta sonra görüşeceğiz.Kiskandim benim eşimin ailesiyle bile iç içe bir kız.Kuzeninin nişanlısı.

Birde kuzenlerden birinin önünde viski şişesi vardı.Votka ile viskiyi tam bilmiyorum.Erkeklerden.Esimin içtiğini biliyorum.Yinede bugün bayram içmeleri hoş değil.Onlerinde bardak yoktu.Kuzenleri aktif içiyor.Ozellikle o 2 erkek kuzeni ile kuzeninin nişanlısı gece hayatı var.Ben alkole karşıyım.Bunu biliyor.Arada içmesine de sesimi cikarmiyorum.Kendisi öyle dedi içerim dedi.Yinede rahatsız oldum özellikle bayram günü iyi eğlenceler yazdım polemiğe girmedim.

Kıskanmakta haksız mıyım ?

Ay nuranka sen miydin ya iyi ki nicke bakmisim. Sana da iyi bayramlar bacim ya. Ara sira kaynanayi birakip kuzene falan takil iste boyle sonra bir yerde error verirsin yane.

Back
X