• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

partnerin boşalmaması

LeilaLe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
22
Puanlar
3
merhaba herkese, günlük hayatımda kimseye soramadığım bir problemim var o da şu ki, eşimle beraber olduğumuzda boşalmıyor çoğu zaman, önceden sürekli bahane buluyordu işte yorgunum, şöyle böyle ama artık yemiyorum. 10-15 dk seks yapıyoruz, hani ritimli hızlı falan, sonunda da yorulup bırakıyoruz. iki yıldır cinsel hayatımız vardır ama belki beş kez ancak boşalmıştır. seksten sonra kendi eliyle yaparsa ancak boşalabiliyor. ilk başta dedim ki mastürbasyona çok alışmıştır onu bırak falan diye bırakınca da bir şey değişmedi. zaten kendimi çok kötü ve yetersiz hissediyorum, şimdi bir de çocuk düşünmeye başladık ama açıkçası nasıl olacak bilmiyorum, cinsellik konusunda tecrübeli kişilerin yardımına ihtiyacım var.

Doktora neden gitmiyor
sürekli kilo aldım istediğim gibi hareket edemiyorum falan diyordu. işte şu pozisyonda biraz daha devam edebilsem boşalacaktım falan diyordu ben de tecrübesizdim inanıyordum. artık zaman geçtikçe biraz daha net görebiliyorum sorunu. 15 dk sonra zaten artık ben de yorulmuş oluyorum canım acımaya başlıyor falan. şimdi böyle bir talebi onu kırmadan nasıl söyleirm bilmiyorum. doktora git mi diyeceğim erkekler bu tarz konularda hassas değil mi

sürekli kilo aldım istediğim gibi hareket edemiyorum falan diyordu. işte şu pozisyonda biraz daha devam edebilsem boşalacaktım falan diyordu ben de tecrübesizdim inanıyordum. artık zaman geçtikçe biraz daha net görebiliyorum sorunu. 15 dk sonra zaten artık ben de yorulmuş oluyorum canım acımaya başlıyor falan. şimdi böyle bir talebi onu kırmadan nasıl söyleirm bilmiyorum. doktora git mi diyeceğim erkekler bu tarz konularda hassas değil mi
Çocuk istiyorum öncesinde kontrol yaptırmamız daha sağlıklı diyerek götürün. Ben bu tarz konuları çok açık bir şekilde eşimle paylaşıyorum. Ama eşiniz kendini bile bahanelerle kandırıyor belli ki.

Doktora gidicek yani çocuk kararı aldık diyince olmaz ki 2 sene de 5 kez anca bosaldı yazmışsınız . Tam da bunun üzerine daha rahat konuşmalısınız nası olcak böyle doktora gidelim die

Kalbinin kırılacak bir tarafı yok tek çocuk için değil cinsellik önemlidir bir ilişkide ben tatmin olmuyorum kendimi yetersiz hissediyorum deyin ya sorunu çözecez ben kabuk etmiyorum deyin tavrinizi sert ortaya katın çok değil 3 aylık bir eşimle cinsel soğukluk yaşadık ve doğru gelmeyebilir ama benim kötü laflarim onu kendine getirdi geçti o tekrarlamiyor artık

cevaplarınız için teşekkür ederim ama bu süreçten geçen birilerinin tavsiyelerini dinlemek istemiştim aslında. erken boşalmanın tedavisi varken bunun çok daha zor diye biliyorum. kör göze parmak usulü doktora gitmek istemiyorum.

cevaplarınız için teşekkür ederim ama bu süreçten geçen birilerinin tavsiyelerini dinlemek istemiştim aslında. erken boşalmanın tedavisi varken bunun çok daha zor diye biliyorum. kör göze parmak usulü doktora gitmek istemiyorum.
Kör göze parmak değil ki doktorlar iyileştiriyor bu durumu. Penis ucuna dolgu yaptıran bile var..

Back
X