partneriniz burcunu tamamen yansıtıyor mu?

illllede akrep olsun ister çamurdaaaan olsunzemuszemus derim kızlar 6.yılımızı doldurduk gayetde memnunum bu arada bende teraziyim duyrulur

ayyy bende teraziyim. şu an çekiminde olduğum bi akrep erkeği var. akrep erkeği görünce kaçın falan diyolar yaa acayip tırsıyorum. biraz bahsedermisin nasıl davranmalıyım. maşallah size de 6 sene olmuş. umarım biz de bir ömür boyu mutlu oluruz...

ben boğayım o da oğlak.ikimizde tam yansıtıyoruz.oğlak erkeği cidden çok inatçı:) böyle inat görmedim.ben astrolojiye inanıyorum bak sen oğlaksın dediğimde merve bunlarla uğraşma dedi sonra ben okuyunca annesini arayıp doğum saatini öğrendik :D genel olarak iyi anlaşıyoruz iyi bir uyummuş zaten

ben oğlak burcuyum erkek arkadaşımsa balık yazılanların çoğu onu anlatıyor.çok duygusal,hemen gözleri doluyor,romantik... fakat bir şey beni rahatsız(gıcık) etti benim sevgilim çok sadık biri aksine benden başkasına bakmaz.sevgilisi balık olanlar sakın üzülmesin.balık erkeğini avucunuzun içine aldığınız andan itibaren sizden başkasını görmez gözü dünyada sizden daha önemlisi yoktur onun için,ailesini bile silebilir.tüm bunlar için size deli gibi aşık olması gerek buda ona verdiğiniz değeri göstermemekten geçiyor:))) gerçi her erkek aynıdır biz kadınlar bile elimizin altında olanların kıymeti pek bilmeyiz bizi uğraştıranlarla daha çok ilgileniriz.balık burcu erkeğinin sıkıntılarını paylaşırda destek olursanız onun derdine üzüldüğünüzü söylemeiz bile size bağlanmasına neden:)

evet yansıtıyor.o da ben de başağız.zaten ilk tanışmamızda başak burcu musun deyip,muhabbeti oradan koyulaştırmıştım :))

selam kızlar benim sevgilimde akrep bende balık burcuyum ikimizde su grubu olduğumuzdan dolayı gayet iyi anlaşıyoruz. tabi bazen anlaşamadığımız durumlar oluyo ama orta yolu buluyoruz.
Akrepler genel özelliklerii taşıyolar gerçi benimki belli başlı özelliklerii almış yaa neyseee aklinialirimsmile

benimki ikizler,hayatta en uzak durduğum hatta neredeyse gıcık olduğum burç.kendiside burcunun özelliklerini gayet iyi yansıtıyor,bu kadar olur yani

Back
X