partneriniz burcunu tamamen yansıtıyor mu?

Tam bir başak erkeği benimki.. zor sever.. ama bi kere sevdi mi bitmiştir olay.. =))

kesinlikle..tam bir ikizler burcu erkeği.çift kişilikli...iki farklı adamla berabermişim gibi hissediyorum kendimi:sm_confused:

ay benım nişanlım koç burcu yaa
hemde tastamam bir koç
lider,kıskanç, sinirlendiğinde gözü hiçbirşeyi görmez
ama çabuk pişman olur
aklına geldiği giib konuşur bazen kırıcı olabilir
romantik değildir ama belli etmesede duygusalll :asigim:
özgürlüğüne çok düşküüün

benim eşim kova
burda hep kovayı yerden yere vururlar ama eşimin o sayılan özelliklerle hiç alakası yok
sadece şunu söyleyebilirim kovanın inatçı ve zeki olduğunu söylerler
bunlar uyuyor

Yaa başak erkeği 1 kere sevdimi tammı severmiş fisfisfis

genelleme yapmamak lazım ama başak erkeği aşk adamı değildir.. mantık adamıdır.. çook zor sever.. ince eleyip sık dokur seveceği kadını kendi seçer.. mantık süzgecinden geçirir öyle aşık olur..

genelleme yapmamak lazım ama başak erkeği aşk adamı değildir.. mantık adamıdır.. çook zor sever.. ince eleyip sık dokur seveceği kadını kendi seçer.. mantık süzgecinden geçirir öyle aşık olur..

Gerçektende öyle yaa bizde ilk görüşte aşık olmamıştık yerimseniben

benim sevgilim koc, yukseleni yengec...
aramiz iyiyken tam bir yengec, vefali, sevgi dolu, sakin, sonsuz sabirli, romantik, duygusal...
kavga ederken tam bir koc, isyankar, kiskanc, ben hakliyim'ci, ofkeli, baglasan durmaz o an. =)
benim burcum yengec, yukselenim yay. birbirimize ates ve su olarak iyi denk geliyoruz, o yuzden bir sekilde tatliya baglaniyor...

Son düzenleme:
benimki bazılarını yansıtıyor bazılarını yansıtmıyor ama zaten normaldede burca fazla bağlı kalmamak lazım sonucta insanın kişiliği burca göre tanımlanamaz çevre aile önemlidir

evet tamamiyle dogru. esim basak. cok ama cok mantikli.ayaklari yere basar onlari asla hayaller aleminde yakalayamassiniz.ve cok sadiktirlar eslerine .

evet tamamiyle dogru. esim basak. cok ama cok mantikli.ayaklari yere basar onlari asla hayaller aleminde yakalayamassiniz.ve cok sadiktirlar eslerine .

ay benim sevgilim de başak..
başak erkekleri ideal erkektir diye duymuştum ben..
gerçekten de mantık çok ağır basıyo onlarda..kaydirigubbakcemile5

başak ideal erkek mi.. bana göre hiç değil.. evet çok mantıklı ayakları yere sağlam basar.. her kadını sevmez.. eğer bir başak erkeğinin kalbini çalmayi başarmışsanız çook şanslısınız kızlar.. çünkü çok zor iştir başak erkeğini aşk alemine sokmak.. bir başağı kendinize aşık etmek oscar ödülü almak gibi bişeydir.. çünkü cidden çoook zor sever ve her kadını sevmez özel kadınları severler.. ama ben gene de başak erkeklerini pek sevmiyorum.. böle bana şiirler yazan aşık aşık bakan bi sevgilim olsun isterdim hep ama benim sevgilim iki de bir ben senin mantiğini sevdim ben senin aklını sevdim ben seni beynimle sevdim ben seni düşünce süzgeçlerimden tek tek eleyip öyle sevdim gibi filozofça cümleler kuruyor... ama ben gene de ben sana mecburum sen bilemezsin nedensiz seviyorum ben seni seni sevmeme neden olan bişey var çözemiyorum gibilerinden saf aşk kokan sözcükler duymak isterdim.. ama başak erkeğine göre aşk nedensiz olmaz.. akla mantiğa uymayan bir kadın sevilmez.. beyinler uyuşmadan aşk olmaz... öfff sıkıyor bazen onun bu filozof halleri...

başak ideal erkek mi.. bana göre hiç değil.. evet çok mantıklı ayakları yere sağlam basar.. her kadını sevmez.. eğer bir başak erkeğinin kalbini çalmayi başarmışsanız çook şanslısınız kızlar.. çünkü çok zor iştir başak erkeğini aşk alemine sokmak.. bir başağı kendinize aşık etmek oscar ödülü almak gibi bişeydir.. çünkü cidden çoook zor sever ve her kadını sevmez özel kadınları severler.. ama ben gene de başak erkeklerini pek sevmiyorum.. böle bana şiirler yazan aşık aşık bakan bi sevgilim olsun isterdim hep ama benim sevgilim iki de bir ben senin mantiğini sevdim ben senin aklını sevdim ben seni beynimle sevdim ben seni düşünce süzgeçlerimden tek tek eleyip öyle sevdim gibi filozofça cümleler kuruyor... ama ben gene de ben sana mecburum sen bilemezsin nedensiz seviyorum ben seni seni sevmeme neden olan bişey var çözemiyorum gibilerinden saf aşk kokan sözcükler duymak isterdim.. ama başak erkeğine göre aşk nedensiz olmaz.. akla mantiğa uymayan bir kadın sevilmez.. beyinler uyuşmadan aşk olmaz... öfff sıkıyor bazen onun bu filozof halleri...

seninki aşırı mantıklı sanıım..
benim sevgilim de mantıklıdır ama aynı zamanda nerdeyse her gece bana şiirler yazıp gönderir :asigim:
belki bu edebiyatçı olmasından da kaynaklanıyo olabilir..
bu arada kendimi oscara aday gösterebilirim sanırım:kedi: :asigim:

benim düşüncelerimi almışsın kopyaa yapıştır yapmışsın sanki canımmkaydirigubbakcemile3 aynen katılıyorum bende mantık düzen tabiki olması gereken özellikler ama bende sırılsıklam bi aşkı arıyorum açıkçası başak erkeği zor gerçekten evet çok rahat uzurlu bi hayat yaşatabiirer fakat delicesine bir aşk yaşatamazlar gibi gözlmlerime göre

akrep... hemde nasıll :sinifsinif:

bende akrepten muzdarıplerdenım

cok zorlar sımdıkı aklım olsa bulaşmazdım

ben hem zorum hemde geçmişten yedıgım kazıklardan dolayı akrep burcu ayağımı yerden kesemiyor ama seviyorum :gitme:

ozellıklerıne gelınce ınattır (eğer sizde inatsanız bittiniz saatlerce kavga edersiniz bizim gibi) , dengesiz an olur sımsıcak adam olur an olur soğuk nevale

ayrıca kindardır, kendıde akrep burcu erkegının zor oldugunu kabul edıyor, sınırlenmez sınırlenmez sınırlendırınce ( kı bunu ben çok ıyı basarırım ) durdurabilene aşk olsun

aman şu an sinirliyim iyi yön bulamıyorum

akrep arkadaşımın sevgilisi vardı anlattıklarına göre çok kıskançmış ve çok inatçıymış oda bundan çok şikayetçiydi bidaha akreplere bulaşmam diyodu ordan hatırladımm hepsinin kötü bi yönü var işte yaa mafoldumben

akrep arkadaşımın sevgilisi vardı anlattıklarına göre çok kıskançmış ve çok inatçıymış oda bundan çok şikayetçiydi bidaha akreplere bulaşmam diyodu ordan hatırladımm hepsinin kötü bi yönü var işte yaa mafoldumben

canım benım tek şansım benım sevgılım meshur akrep kıskanclıgını yapacak bır akrep değilalkisalkisalkis

Benim eşimde akrep ..aman kızlar akprep burcunu duydunuzmu arkanıza bakmadan KAÇIIIIIIIIIIIIIIIIIN....

Back
X