Partneriniz de sevmediiniz huyu nedir?

yalnız arkadaşlar ben buraya sewdiğim adamın sinir olduğum huyunu yazacakken bi baktım bu huyların hepsi ben de var bi tek arba kullanırken agresifleşmiyorum onun sebebi de araba kullanmıyorum yani kullansam o da olacak
neyse benim eşim de en sinir olduğum şeyler işten gelince bi film bile seyredemiyoruz hemen uyuyo bi de fikirlerinde ne kadar kabul etmese de inatçı oluyo her zaman kesin doğruları var ve değişime açığım dese de hep aynı hiç değişmiyo bu da beni delirtiyo

isin sonunu düsünmemesi, yası ne kadar büyüse de hep kocabebek olarak kalması,
sinirlendiginde mantıklı düsünememesi, bazen cok bencil olması ve benim baktıgımın tam zıttı acıdan olaylara bakması :)

bunlar beni cok yıpratsa da seviyorum onu :asigim:

bu ara çok sinir oluyorum ona, klava:
beni umursamıyo, sallamıyo, sanki bi duvar aramızda ne ben yaklaşabiliyorum nede o mafoldumben
hiçbirşeyi ben sormadan anlatmıyo, onunla bu durumu konuşmak istiyorum ama sert bi şekilde olacağından o da zaten sinirli korkuyorum iplerin kopmasından

Son düzenleme:
kıskanç
sinirli
trip atan
alttan almayı bilmeyen(en çok buna sinir olyorum)
bide hiç bişe olmamş gibi gelip konuşmasına,az önce tartıştık diyelim,gelir konuşur bişe olmamş gibi:))
yau gel gönlümü al bi

anlık değişmesi yani bir sinirli bir sakin bir sabırlı bir sabırsız oluşu...

Benden sürekli şikayet ettiği halde hala benle olması... kafasında farklı bi sevgili modeli var ve ben o kafasında yarattiğindan çok çok çok uzağim. melek gibi ol diyor.. ben hayatımda melek gibi sakin uysal bi kız olmadım.. e niye sırnaştın en başında o zaman dik başlı sinirli bi insan olduğumu biliyodun... en sevmediğim huyu benden hala ayrılmıyor olması... ya da beni böyle kabul etmemesi...

sinir olduğum bisey yaptığında yada üzüldüğümde o an hemen gönlümü almak için çoooooooooooook üsteme gelmesi...acayip sıkıcı oluyor.ben sinirlenince bi süre yalnız kalmak istiyorum.belki iyi bisey gönül alma cabası ama abartınca çok sıkıcı oluyor

partner ne la? "erkeğiniz" denen canlı türünün bi üst evrim modeli mi?

benim partner arkasına pek bakmaz kızlar,
gider öyle..
çok yoğun çalışır, benim kadar yoğun düşünmez beni.
bir de ağzı iyi laf yapar, olmadık şeye ikna eder beni. ben bile şaşırırım nasıl kabul ettim bunu diye..

pollyannacı olması herşeyin iyi tarafını görmeye çalışıyo deli ediyo beni benle kavga etmesini isterken cevap vermeyin herşeye iyi da demse dli ediyo beni

bi konuda tartışırken sırf kavgaya dönüşmesin diye özür dileyip konuyu kapatmasına uyuz oluyorum. sanki bana tamam yeter sus der gibi.

haksız olsa bile illa haklı olmaya çalışması beni deli ediyoooo
başkada bişşi yok yani :26:

Çok çabuk sinirlenmesi ve her şeyi yanlış anlama huyunu sevmiyorum...

1.Kin tutması,
2.inat yapması,
3.Küs kalması(uzun süre)
4.benim inadıma ters cevap vermesi,
5.çabucacık uyuya kalması

yinede sewyorum onu geceleyin ateşler içinde uyanarak, ağzımı dayayıp musluğa, su içer gibi

Damarına basarsam inata bindirir herşeye alınır..
Bende bu huyunun farkındayım nabza göre şerbet veriyorum. Sorun yaşamıyoruz çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…