Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esiniz veya sevgilinjz size olan sevgisini nasil belli eder o sicakligi hissetmek ayridir ama bi de kendi cabasi vardir ne sekilde yansitir yazar misiniz hanimlar
Aldatarak hissettiriyorr sag olsunn
Bak yine sinirlerim bozuldu
Tesekkur ederm :)Kelimelerden pek hoşlanmaz,ben de çok vıcık vıcık ulu orta bağıran aşklardan hoşlanmam.
Davranışlarıyla belli eder,mesela benim sevdiğim bir şeyi işyerinde yemek zorunda kaldıysa aynı gün bana da yedirerek gösterir
Konularını biliyorum canım,senin gibi bir kızı kaybettiği için onun sinirleri bozulsun
Maşallaah Allah nazarlardan korusun mutlu yuvanızımesela gecenin bir yarısı dışarıdan bir şey istesem bile hiç üşenmez seve seve gider alır,
bir plan yapmışsam o çok yorgun bile olsa planıma uyar,
fikirlerime her zaman önem verir,
eksik yaptığım bir şey olsa bile asla şikayet etmez,
yetişemediğim her yere elim, gidemediğim her yere ayağım, düşünemediğim her şeye beynim olur,
ailemi sever, sayar, bensiz dahi arar, sorar, ilgilenir,
kendi ailesinin yanındayken değişmez,bana olan sevgisini ve ilgisini göstermekten çekinmez,
çocuklarımıza bakıp bana teşekkür eder,
yemek yapmayıp kahvaltı türü hazırladığım kaçamak zamanlarda bile "eline sağlık aşkım" der ben de "hiç bir şey yapmadım ki, afiyet olsun" derim o da "sen varsın ya yeter" der bir de üstüne öper
hiç ama hiç bir zaman bencilce davranmaz, bir şey emretmez, en hararetli tartışmalarımızda bile çirkinleşmez
kırılmışsak birbirimize haklı, haksız bakmaz barışmak için gelir
günde en az 3-5 kere arar hatırımı sorar, sevdiğini söyler,
bazen yatakta uyurken bile elimi tutar
kendisi hiç yemediği halde nutellamın bitmek üzere olduğunu görür ve elinde nutella eve gelir
daha çok vardır da şimdilik aklıma gelenler bunlar
önemli not: bu saydıklarımın çoğunu ben de ona seve seve yapıyorum
Allah iyi olan herkese iyi bir eş nasip etsin
Maşallaah Allah nazarlardan korusun mutlu yuvanızı
yok anacım onun bişey hissettirdiği, ben kendimi kandırıyom:))esiniz veya sevgilinjz size olan sevgisini nasil belli eder o sicakligi hissetmek ayridir ama bi de kendi cabasi vardir ne sekilde yansitir yazar misiniz hanimlar
belki bi yerlerde kendini kandıramayacak kadar bile hissedemeyen arkadaşlar vardıryok anacım onun bişey hissettirdiği, ben kendimi kandırıyom:))
ooowww okötü iştebelki bi yerlerde kendini kandıramayacak kadar bile hissedemeyen arkadaşlar vardır
bi an roman okuyorum sandım , çok şanslısınız Allah bozmasın :)regl zamanımı anlarr ve çikolata bırakır kapıyaa yanyanaysak masaj yaparr kahve yaparr,
dısarda gezerken sevdiğim biseyi alırr,
benle olduğu için çok şanslı olduğunu söyleyip varlığım için teşekür ederr
kırmaz hiç bi zamann sinirlense bile sesini hiç yükseltmez
iltifat eder en çirkin hasta dağınık halimi bile görse dünyanın en güzel kadınıymısım gibi hissettirir ve gözlerime öyle askla bakarr
hastaysam çorba yapar derdim olunca saat bakmaz hep yanımda olur destek olur başına tac gözüne nur yapar kısacaa çook seviyorum askımıı Allah herkese seven sayan bi es nasip etsinnn
bi an roman okuyorum sandım , çok şanslısınız Allah bozmasın :)
Bir bakışından anlarım bana olan sevgisini.
Ama başka şeylerde yok değil.
Misal,beni hiç bir ortamda kimseye ezdirmez.
Yaptığım tüm sakarlıklara güler geçer. Hatta dışarıda birşey yaptıysam benden utanmak yerine hatamı kapatır.
Bensiz dışarıda bir lokma yemez.
O yaptığım iğrenç yemeklerde onu kobay olarak kullandığım da dahi sanki dünyanın en iyi aşçısıymışımcasına beni yüceltir.
Minik notlar yazar çantama atar.
Benim bile kendime tahammülüm olmadığı zamanlarda bana tahammül eder.
Bu liste böyle uzar gider.
Allah başımdan eksik etmesin onu
javiera: member: 463626 .!.:Allah "yanindan" eksik etmesin onu.. Kizmayin nolur, annemi de boyle duzeltirim hep