Pasaklı nişanlı

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
Kızlar merhaba. Ben görücü usulü nişanlandım.bir ilişkiden çıkmıştım yaş ta 35 olunca nişanlanmış olmak için nilsnlsndım. Mantık evliliği yapacağım. Nikahta keramet varmış sevmeye başladım. Ama pasaklı lığı yüzünden soğumaktan korkuyorum. Karakteri ahlakı ailesi mükemmel ama adam temizliğine önem göstermiyor. Ter kokmuyor ama dişlerini gerektiği gibi fırçalamıyor.utananarak söylüyorum dün yüzeysel birşeyler yaşadık ben fark etmedim ama abdest almış. Sabahı yanıma geldi kulaklar kirli. Nasıl duş almış anlamadım. Ben burun deliklerine kadar sabunla yıkarım. Evlendiğimizde düzeltirim diye umuyorum. Ama ya düzelmezse diye de korkuyorum. Sizce napmalı adam pür pak olsun istiyorum

Belki kulaklarında sorun vardır benim 9 yaşındaki yeğenimde öyle mesela ve kendisi temizleyemiyor sakıncalıymış senede bir kere doktoru temizliyor. Ayrıca kulak tıpasıyla kulak temizlemek aşırı zararlıymış bizde onun muayenesi sırasında öğrendik sadece suyla yıkamak lazımmış oda kabarması için sizde evlendikten sonra senede 1 veya 2 temizliğe götürün o zaman görüntü kirliliği olmuyor

Benim öyle siniyor içime
Napsin peki o da mi sabunla burun deligi yikasin? Beklentinizi karsilamayan adamla neden gorucu usulu nisanlandiniz ki? Gorucu usulunun amacina ters. O zaman taniyip gorerek bir koca bulsaydiniz hem istediginiz gibi olurdu hem de neresini nasil yikiyor bilirdiniz.

Bir de adamin kulaginin kirini nasil gorebildiniz? Sastim kaldim bu konuya

Değişmez canım benim değişmez söylesende yap desende değişmez 😂

Belki kulaklarında sorun vardır benim 9 yaşındaki yeğenimde öyle mesela ve kendisi temizleyemiyor sakıncalıymış senede bir kere doktoru temizliyor. Ayrıca kulak tıpasıyla kulak temizlemek aşırı zararlıymış bizde onun muayenesi sırasında öğrendik sadece suyla yıkamak lazımmış oda kabarması için sizde evlendikten sonra senede 1 veya 2 temizliğe götürün o zaman görüntü kirliliği olmuyor
Napsin peki o da mi sabunla burun deligi yikasin? Beklentinizi karsilamayan adamla neden gorucu usulu nisanlandiniz ki? Gorucu usulunun amacina ters. O zaman taniyip gorerek bir koca bulsaydiniz hem istediginiz gibi olurdu hem de neresini nasil yikiyor bilirdiniz.

Bir de adamin kulaginin kirini nasil gorebildiniz? Sastim kaldim bu konuya
Ben abdest aldığım zaman burnumu bile sabunla yıkarım dedim. Ayrıca diş ipide kullanıyorum.duş aldığı sabah yanıma geldiğinde kulakları kirliydi nasıl yıkanmış anlamadım diyorum. Abdestin gereğini biliyoruz ayrıca yanyana oturduğum adamın kulağını da Bi zahmet göreyim. Nişanlım o benim 2 metre mesafe ile oturmuyoruz.

Ben abdest aldığım zaman burnumu bile sabunla yıkarım dedim. Ayrıca diş ipide kullanıyorum.duş aldığı sabah yanıma geldiğinde kulakları kirliydi nasıl yıkanmış anlamadım diyorum. Abdestin gereğini biliyoruz ayrıca yanyana oturduğum adamın kulağını da Bi zahmet göreyim. Nişanlım o benim 2 metre mesafe ile oturmuyoruz.
Abdest dediğin saf suyla alınır canım senin yönteminde yanlış bari 35 inden sonra düzelt

Değişmez canım benim değişmez söylesende yap desende değişmez 😂
Geçen sirke ile alakalı yazı denk geldi. Çok faydalı gerçekten ben iki 3 günde bir diş ipi kullanıp fırçaladıktan sonra sirke ile gargara yapıyorum sende yap çok rahatlatıyor dedim. Tamam dedi de sanmıyom. Evlendikten sonra birlikte yaparız herhalde

Abdestin geregini siz biliyorsunuz da belki o bilmiyordur,belki abdest almiyor sadece dus alip cikiyordur. Valla 5 senedir evliyim hic kocamin kulaginin icine bakmadim ne var icinde diye. Ya da banyo cikisi hic kontrol edecek duruma gelmedim yani o yuzden konunuz tuhaf geldi.

Abdest dediğin saf suyla alınır canım senin yönteminde yanlış bari 35 inden sonra düzelt
Siz bana kapak yapmışsınız da ben alıntıyı yanlış yaptım boşuna atarlanmışsınız. Ayrıca gül suyu ile mi abdest aldım yazmışım. Yada deniz suyu ile

Siz bana kapak yapmışsınız da ben alıntıyı yanlış yaptım boşuna atarlanmışsınız. Ayrıca gül suyu ile mi abdest aldım yazmışım. Yada deniz suyu ile
Yanlış bilineni düzeltmek ne zamandan beri atar yada kapak yapmak olmuş anlıyamadım

Back
X