Pasaklı nişanlı

Burcunuz ne başak mı bende çok takıntılıyım kulak kirine değişmez birde inat varsa nişanlınız da inadına yapmaz zor durum Allah kolaylık versin

Kızlar merhaba. Ben görücü usulü nişanlandım.bir ilişkiden çıkmıştım yaş ta 35 olunca nişanlanmış olmak için nilsnlsndım. Mantık evliliği yapacağım. Nikahta keramet varmış sevmeye başladım. Ama pasaklı lığı yüzünden soğumaktan korkuyorum. Karakteri ahlakı ailesi mükemmel ama adam temizliğine önem göstermiyor. Ter kokmuyor ama dişlerini gerektiği gibi fırçalamıyor.utananarak söylüyorum dün yüzeysel birşeyler yaşadık ben fark etmedim ama abdest almış. Sabahı yanıma geldi kulaklar kirli. Nasıl duş almış anlamadım. Ben burun deliklerine kadar sabunla yıkarım. Evlendiğimizde düzeltirim diye umuyorum. Ama ya düzelmezse diye de korkuyorum. Sizce napmalı adam pür pak olsun istiyorum
Evlendikten sonra değişen pek görmedim. Açık ve net olarak beklentilerinizi söyleyin.

Valla kusura bakmayında konu sahibi görücü usulu nişan yapmış hemen sürtüşmeli yüzeysel bişilerde yaşamış... kalkmış diyo kulakları kirli kalmış... o yüzeysel şeyleri yapabiliyorsan çekinmeden tatlı dille adama söyle ben böyle böyleyim kulakların kirli mi kalmış yada tam durulanmamış vs söyle... çekinceğin durumun yok şuanda... baktın uymuyo yapmıyo atarsın nişan.... evlenince nası boşancam dersin şimdi nişanda atmak istemiyom diyosan

Kendine gore zaten duzgundur, yani can cikar da huy cikmaz

Ya kabullen bu kişiyi ya konuş yada ayrıl , kendimden örnek vereyim yazın günde 2 defa duş alsam sanki hiç yıkanmamış gibi ter kokarım kulağı akmış olabilir

Bu temizlik meselrsi ne yazık ki düzelmiyor canım.,genetik aktarım gibi eğer başta pis olmaktan rahatsız olmuyorsa artık asla düzelmiyor ya da hangi dozda temiz ise o dozda kalıyor. Bir gelişim söz konusu olmuyor

Burun deliklerini bile sabunla yıkayacak kadar titiz olduğun için biraz abartmış olabilir misin acaba? Adamın kulak deliklerini görmedik neticede belki de sen fazla titiz olabilirsin. Ama dediğin gibi gercekren pisse evlenince düzelmesini bekleme canım, erkeklerin geneli çocuk gibi, şu an cicim dönemleri olduğu için bunlar en bakımlı halleri evlenince artık monotonlsinca hepten özüne dönecek.

Ayrıca seninki bi şey değil, aklıma geldi burada kocasının pisliğini anlatan Bi üye vardı adam kulağını falan banyodaki el havlusuyla temizliyordu:KK53: o konuyu hatırlayan var mı? Adamın çok egzantirik yöntemleri vardı hepimiz kusmuştuk, aklımda kulaklı havlulu olan kalmış :KK70:

Siz 35 yaşındaysanız, bu adam da o civardadır. Koskoca adama 3 yaşında çocukmuş gibi temizliği öğretemezsiniz ki. Ya böyle kabul edin, ya da etmeyin. Evlenince düzelmez.

Burun deliklerinizi sabunla yikamanizin doğru bir davranış olduğunu düşünmüyorum. Burnumuzun icinde bizi mikroplara vs karşı koruyan ve nemli tutsun diye tüyler sümük vs var,siz buna kimyasal birsey degdiriyorsunuz. Sabun dediginiz şey,durduğu yerde kuruyan birsey
Ne cesaret burun deliklerinizi yıkıyorsunuz şaştım kaldım. Bazen yıkama jeliyle yuzumu yikarken dudak üstümü burnumu vs yikarken o kimyasal kaçıyor sanki çok rahatsiz oluyorum. Yapmayın lütfen. Canınıza yazık değil mi?

burun delıklerınıze kadar sabunla yıkamayın ya :D okadar da degıl :D

ya benım esım ılk evlendıgımız zamanlar benı cok yıpratmıstı şöyle kı

baksanız adam cok ıyı hos cebındekı son paraya kadar ne ıstesen alır mutlu ol dıye herkese yardım eder bıldıgın melek gıbı adam
ama gel gor kı ben dusa gırdın mı ? dısını fırcaladın mı ? tırnaklarını kestın mı ? dıye hatırlatmak zorunda kalıyordum bu duzene oturması alısması bıraz zaman aldı
duzenlı dıs fırcalamayan ayakları kokan bır adamdı ne yapsam yok yanı cıdden sınır bozucuydu
dıs doktoruna gıttıgımde esımı sıkayet ettım :D agzı kokuyor fırcalamıyor dıye esımde ısrarla fırcalıyorum dıyor ama yok fırcalasa boyle kokmaz kedi mi yedı ne yedı oyle bır koku anlatamam :D
meger bademcık tası dıye bırsey varmıs o cok koku yaparmıs onu gıderdı gectı
bırde ayagını yıkamıyor dıye kokuyor sanıyordum mantarı varmıs ondanmıs :D
bosuna basını yemısım adamın yanı

yanı belkı sızınkınınde yasadıgı boyle bırseydır bır dıle getırın belkı bu tarz bıseydır anlarsınız
yok bılerek pislik ıcınde yasamayı kokarak yasamayı ıstıyorsa duzelmez o karakterıdır

Back
X