Paşam 3. Avazda Geldi

aysel505

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
5
3
36
İzmir
kızlar 4 temmuzda epiduralle normal dogum yaptım herkese tavsiye ediyorum epidural zaten muhteşem birşey hiçbir şekilde sancı acı ağrı hissetmiyorsunuz sadece ıkınıyorsunuz ve normal dogumu kesınlıkle herkese tavsıye edıyorum ertesı gün ayakta oluyorsunuz ve 2 büklüm yürümüyorsunuz yok vajınanın şeklı kayıyormuş falan tarzı uydurmalarada inanmayın valla dr um estetık dikiş attı bulmakta zorluk çekıyorum anamdan dogdugum gibiyim desem abartmış olamam inanın:)

kızlar 4 temmuzda epiduralle normal dogum yaptım herkese tavsiye ediyorum epidural zaten muhteşem birşey hiçbir şekilde sancı acı ağrı hissetmiyorsunuz sadece ıkınıyorsunuz ve normal dogumu kesınlıkle herkese tavsıye edıyorum ertesı gün ayakta oluyorsunuz ve 2 büklüm yürümüyorsunuz yok vajınanın şeklı kayıyormuş falan tarzı uydurmalarada inanmayın valla dr um estetık dikiş attı bulmakta zorluk çekıyorum anamdan dogdugum gibiyim desem abartmış olamam inanın:)

Ben Çok Korkuyorum, Doğum Yapmaktan..:59:
Yavrunuzu Allah Bağışlasın..

Son düzenleme:
ne güzel vallla ama şekerim devlet hastaneleri epidurali yapmıyor hatta doğuma doktor bile girmiyo özel hastanelerse 400 600 lira arası para istiyor ki bu en ucuz olanı sen şanslıymışsın bebeğini sağlıkla mutlulukla büyüt inşalllah

Geçmiş olsun canım sağlıkla büyüt bebeğini benimkide 4.5 aylık oldu. Ama ben epidurali normal doğumda tavsiye etmiyorum çünkü doğum sırasında ıkınma hissi ve itmeyi yapamadığın için ki normal doğumda bile teknikle itiyorsun epiduralde genelde bebeği doktor vakumla alıyor. Oda bebeğin başının su toplaması gibi can sıkıcı bazı olaylara sebebiyetveriyor. Normalse herşeyiyle normal olsun bence.

Back
X