Nişan paşama aldıgımız bohça'lıklar :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

hayırlı olsun cnm :) allah tamamını erdırsın bohçaya 1.000'dan fazla para gitti sayfa 2 de markalarıyla beraber fıyatlarıda yazıyor umarım yardımcı olur =) bizde öyle yaptık elbise işini o kendıne ben kendıme gerçi bız para vermedık her turlude bıraz şanslıyız çarşıdan gidip aldık sözlümle bohçalıkları :)
 

başta piarre cardin den baktık fiyatları 60 ile 100/120 vs diye çıkıyordu 60 lıkların kemerı çok ince geldı 100 luklerınde kemerı iyi ama cüzdanı çok çok kötü geldı incecık bı cüzdan çarşıda herhangi bi kemer satan yere girdik kemer takımı satıyomusunuz dedım adam da takım olarak satmıyoruz ama istersenız uydururuz dedi kemer ile cüzdanı biz uydurduk yani kutuları içinde 10 tl para alıyormuş özel olarak alıyorum normalde takım isteyenler az oluyor diye ufak bı yerdı zaten :) muhabbetımız koyu olunca kutu parasını almıcam dedi saolsun :) 1 saatten fazla oylandık orda =))
normalde kutusu ile beraber satılıyor ama sende bızım gibi yapıcak olursan eger kutusunu muhakkak sormayı unutma :) sonuçta dügüne kadar duruyor aldıklarımız sözlumle bana takım elbıse almıştık koruyucu kalmadı dedıler 2 hafta gıde gele aldım sonunda koruyucuyuda :) bişey alırken kutusunada özen göstermeyı unutma ciciş birde ayrı ayrı alırsan kemerle cüzdanın markasının bir olmasına dikkat et :)
 


Süpersin süpersin ne diimmm kii cnm yaa cok yardımcı oldun ama ben birazcık daha bütçeyi kısıcam :/ eminönünde ucuz oluomuş oralarda bakcam artık kaydirigubbakcemile3 valla herşein iisi olsun istiorum bende ama işte bütçe kısıtlı olunca :/ yapcam bişiler bende şu anda netten cumartesi günü için ikramlara bakıodum ay hala menü bile ayarlamadım ben cok gerildim ya uf geçsin hemen şu gün :kedi: cok tşk ederim şekerim tavsielerin için cok mersii zemuszemus:asigim:
 

ne demek canım =)) amanaan fazla strese sokma kendını nasıl olsa gelip geçicek bu tatlı telaşlar :) hepimiz herşeyin en iyisini yapmak isterız ama maddiyatımızada baglı :) iki gönul bır olduktan sonra... boşver gerisini :)
 
canım bende nişan bohçası hazırlığında bi kız olarak tek kelime ile harika olmuş diyorum.
biz fazla olarak saat, günlük pijama takımı ve gümüş saç tarağı ile traş aynası aldık gerisi aynısı
şimdiden mutluluklar
 
Allah tamamına erdirsin canım, ince detaylarla çok hoş bi bohça olmuş.

Yalnız ben izmir de yaşıyorum, çarşı da hiç bir yerde böle kemer-cüzdan seti bulamadım. Bilen arkadaşlar varsa yazsın lütfen.
 
alatariiel aldığımız saten pijama takımı aynıymış seninle. angelo markası koray mağazasından almıştım bikaç ay önce.henüz ortada nişan yoktu.saklıyordum sevgilime hediye edeyim diye.sonra nişanlandık bohçasına koydum.
 

bohçaya koymakla en iyisini yapmışsın zamanlamada tam yerinde oldu desene :76: bende piarre cardin magazasından aldım saten pijama takımını hayırlı olsun cnm bu arada ALLAH tamamına erdırsın
 
teşekkür ederim kızlar ben atlattım çok şükür bohçayıda nişanıda =))
tatlı telaşlar bunlar..
 
cnm benim herşeyin çok güzel
ne kadara maal oldu cnm nişan bohçan?
bide sana bohça yapmadılarmı onların resimleri yokmu senin bohçan ne kadar maal oldu elbisen takın herşeyin dahil?
 
cnm benim herşeyin çok güzel
ne kadara maal oldu cnm nişan bohçan?
bide sana bohça yapmadılarmı onların resimleri yokmu senin bohçan ne kadar maal oldu elbisen takın herşeyin dahil?

tşk ederim cnm..
ortalama 1.5 milyar'a mââl oldu
banada bohça yaptılar resımlerı varda nedense eklıyemıyorum bı kaç kez denedım çok çok büyük yükleniyor resimler..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…