Doğuma Hazırlık paşama isim beğenemiyoruz :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

DERin83

RUZGARİN ANNESİ:-)
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.761
4
116
İstanbul
Kızlar merhaba
Henüz 4 ay + 1 haftalık hamile olmama rağmen şu isim mevzusuna şimdiden takılı kaldık
Aklımızdakiler
KAAN
METE
METEHAN(eşimin tercihi)
GÖKTUĞ(eşimin tercihi)
TOPRAK
DORUK(eşim karşı , concon ismiymiş)
RÜZGAR(eşim karşı, at ismiymiş)

Sizce hangisi güzel, tabii önerilerinizide bekliyorum????

bebişin hayırlı olsun canım sanırım eşin kesinlikle türk ismi olsun istiyor beğendiği isimler eski türk hükümdarları:) kaan ve doruk ismi güsel bence...

Kızlar merhaba
Henüz 4 ay + 1 haftalık hamile olmama rağmen şu isim mevzusuna şimdiden takılı kaldık
Aklımızdakiler
KAAN
METE
METEHAN(eşimin tercihi)
GÖKTUĞ(eşimin tercihi)
TOPRAK

goktug guzel isim....

Göktug ismini görünce aklıma geldi bi tanıdıgımızın oglunun adı tuğberk degisik bir isim belki begenirsiniz

Göktug ismini görünce aklıma geldi bi tanıdıgımızın oglunun adı tuğberk degisik bir isim belki begenirsiniz

sağlıklı sıhatli dünyaya gelir inşallah doruk güzel bence conconn gibide değil bence :1:

Rüzgar
yusuf tuğra(yegenimin adı yeni doğacak)
tuğra
kayra yagız(yegenimin adı 3 yaşında)
efe
mert
buğra
eymen
bulut

kızlar öncelikle cevap verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.
isim listeme ARAS ve FERMAN' da ekledim.

bebişin hayırlı olsun canım sanırım eşin kesinlikle türk ismi olsun istiyor beğendiği isimler eski türk hükümdarları:) kaan ve doruk ismi güsel bence...

çok teşekkür ederim. evet kesinlikle türk ismi istiyor :1:

TOPRAK süper .)

toprak' ı ikimizde çok beğeniyoruz ama unisex olarak kullanıldığı için kafamızı karıştırıyor biraz

sağlıklı sıhatli dünyaya gelir inşallah doruk güzel bence conconn gibide değil bence :1:

aminn. bencede concon değil ama adamı bir türlü ikna edemiyorum :32:

Sağlıkla sıhatle kucagına alırsın umarım.
aminn canım çok teşekkür ederim.

Kızlar merhaba
Aklımızdakiler
KAAN
METE
METEHAN(eşimin tercihi)
GÖKTUĞ(eşimin tercihi)
TOPRAK

Doruk ve Rüzgar a benim eşimde karşı çıktı. Bizde en son TUNA da karar kıldık. Bu arada yeğenimin adı KAĞAN çok tatlı ve güleryüzlü oluyorlar. Ama koyacaksanız bence KAAN değil KAĞAN koyun. Kaan kan gibi, arkadaşımın oğlu da kaan çocuk okulda ismini hep "ğ" ile yazıyormuş. Dalga geçiyorlar diyorlardı. Hem KAĞAN Türk kökünde olan bir isim. Hakan, Hükümdar demek. Ablam da tarihçi olduğu için çok dikkat etmişti.

Sağlıkla gelsin bebeğiniz. Kaan, Mete, Doruk bence en güzelleri. Yalnız tanıdığım tüm çocuk Mete'ler aşırı yaramaz hani ilgisi olabilir mi bilemem ama ismi sevsem de ben koyamazdım sanırım.

Bence Toprak ismi erkeğe daha çok gidiyor .. ama ha erkek ha kız hepimiz topraktan geldik .. bu yüzden çok hoş bi isim .)

Kızlar çok teşekkür ederim.
Oğlumuzun ismini nihayet netleştirdik. (benimde büyük ısrarlarımla)
Oğlumun adı RÜZGAR olacak inşallah

Back
X