- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar netten baktım ama burdan sormak istediklerim var
benim pasaportum yok cıkarmak istiyorum ama tam nasıl yapıcam zorluk cıkarmı kimi emniyetten 1 haftada alırsın diyo kimi baya uzun sürüyor diyo
yakın zamanda pasaport cıkaran varmı bide ben 10 yıllık almak istiyorum
alalımda dursun en azından vizesiz tur yaparız bari otır otur nereye kadarHayırdır nereye gidecen yurdışında
yerine göre değişiyor limoncum seferihisarda cuma yaptırdım salı elime ulaştı benimkızlar netten baktım ama burdan sormak istediklerim var
benim pasaportum yok cıkarmak istiyorum ama tam nasıl yapıcam zorluk cıkarmı kimi emniyetten 1 haftada alırsın diyo kimi baya uzun sürüyor diyo
kızlar netten baktım ama burdan sormak istediklerim var
ahh azın bal yesin amerika cıksa 10 degil 20 yıllık harc bedeli yatırıp pasaport alırıma ama en son 10 yıllık diye biliyorum pasaport :)))Bordo pasaport için (10yıllık) 590lira kader ödeyeceksiniz. Eger ankaradaysanız bankalara harc yatırmanıza gerek yok randevu saatınızden 15 20 dakika önce gidip emniyetin pasaport birimindeki gişelere ödeyebilirsiniz. Hatta pasaport için lazım olan fotoğrafı bile orda çektirebilirsiniz. Yok onla uğrasmayım detsemiz bi gün öncesinde gidin çektirin ama pasaport için oldugunu belirtin vesikalık cekıp vermesinler. Gittiğinizde ehliyet için vs parmak izi almadılarsa orda alıcaklar sonra sıraya girip nüfus cuzdanı dekontlar ve fotografı bericeksinşz onaylanınca evinize gelir bi iki güne iyi gezmeler şimdiden. ( ha amerika gibi ulkeler 6aylık pasaportu kabul etmiyor en az 1 yıl olucak)
Pasaport olunca vize basvurusu kalıyo bitek sonra hemen turıst vızesı alırsınız imkansız değilahh azın bal yesin amerika cıksa 10 degil 20 yıllık harc bedeli yatırıp pasaport alırıma ama en son 10 yıllık diye biliyorum pasaport :)))
keske amerikaya gezmeye gitsem