pasaport almak icin

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
kızlar netten baktım ama burdan sormak istediklerim var
benim pasaportum yok cıkarmak istiyorum ama tam nasıl yapıcam zorluk cıkarmı kimi emniyetten 1 haftada alırsın diyo kimi baya uzun sürüyor diyo

yakın zamanda pasaport cıkaran varmı bide ben 10 yıllık almak istiyorum

benim pasaportum yok cıkarmak istiyorum ama tam nasıl yapıcam zorluk cıkarmı kimi emniyetten 1 haftada alırsın diyo kimi baya uzun sürüyor diyo

pasaport harcını ve cüzdan bedelini bankaya yatırıyorsun, sonra biyometrik foto ve nüfus kağıdı ve banka dekontuyla gidiyorsun.
ilk defa çıkartacaksan parmak izi vs alacaklar.
sonra görevli işlemleri yapıyor, 1 hafta sonra aşağı yukarı verdiğin adrese geliyor.
pasaport şubeden randevu alman gerekebilir, çoğu şube randevulu çalışıyor.
istenilen evraklara iyice bak netten.
benimki bir haftada geldi evime.

yerine göre değişiyor limoncum seferihisarda cuma yaptırdım salı elime ulaştı benim

Ben ve kız kardeşim pasaport aldık ve benim pasaportun 3 günde geldi hic zorluk çıkmadı ne yapman gerektiğiyle ilgili emniyetten yardım alman daha iyi olur .. Ama bildiğim kadarıyla söyleyeyim cüzdan bedelini elden almiyorlar nereye yatirman gerektiğini öğren dekont falan al bide pasaport için özel foto cektirnen lazim normal vesikaliklar kabul edilmiyor emniyetin çevresinde mutlaka vardır ama sen polislere sor çünkü ben iki kez çektirmek zorunda kalmistim.. İlk çeken adam iğrenç ve uygun olmayan şekilde çektiği için kabul etmemişlerdi

1 haftada geliyor pasaport ama kesin bir tarih yoksa alayımda dursun diyebileceğiniz bir şey değil. 500 küsür lira harcı artı cüzden bedeli var yok biyometrik fotoğrafı var bir sürü masraf. bu arada yinede alıcam diyorsanız internetten randevu alıp öyle başvuru yapıyorsunuz.

almak gayet kolay da randevu alıp gitmenizi öneririm mutlaka. yoksa sırada çok beklersiniz.

Biz de bu yazı boş geçirmeyelim diye aldık 10 yıllık. Internetten başvurduk. Biyometrik fotolar çektirdik, harcını yatırdık, randevumuza gittik, parmak izi alıyorlar eğer parmak izin emniyette Kayıtlı değilse. Bi hafta on gün falan sonra evine geliyor. Ankaradayım bu arada.

Bordo pasaport için (10yıllık) 590lira kader ödeyeceksiniz. Eger ankaradaysanız bankalara harc yatırmanıza gerek yok randevu saatınızden 15 20 dakika önce gidip emniyetin pasaport birimindeki gişelere ödeyebilirsiniz. Hatta pasaport için lazım olan fotoğrafı bile orda çektirebilirsiniz. Yok onla uğrasmayım detsemiz bi gün öncesinde gidin çektirin ama pasaport için oldugunu belirtin vesikalık cekıp vermesinler. Gittiğinizde ehliyet için vs parmak izi almadılarsa orda alıcaklar sonra sıraya girip nüfus cuzdanı dekontlar ve fotografı bericeksinşz onaylanınca evinize gelir bi iki güne:KK66: iyi gezmeler şimdiden. ( ha amerika gibi ulkeler 6aylık pasaportu kabul etmiyor en az 1 yıl olucak)

Bordo pasaport için (10yıllık) 590lira kader ödeyeceksiniz. Eger ankaradaysanız bankalara harc yatırmanıza gerek yok randevu saatınızden 15 20 dakika önce gidip emniyetin pasaport birimindeki gişelere ödeyebilirsiniz. Hatta pasaport için lazım olan fotoğrafı bile orda çektirebilirsiniz. Yok onla uğrasmayım detsemiz bi gün öncesinde gidin çektirin ama pasaport için oldugunu belirtin vesikalık cekıp vermesinler. Gittiğinizde ehliyet için vs parmak izi almadılarsa orda alıcaklar sonra sıraya girip nüfus cuzdanı dekontlar ve fotografı bericeksinşz onaylanınca evinize gelir bi iki güne:KK66: iyi gezmeler şimdiden. ( ha amerika gibi ulkeler 6aylık pasaportu kabul etmiyor en az 1 yıl olucak)
ahh azın bal yesin amerika cıksa 10 degil 20 yıllık harc bedeli yatırıp pasaport alırıma ama en son 10 yıllık diye biliyorum pasaport :)))
keske amerikaya gezmeye gitsem

ahh azın bal yesin amerika cıksa 10 degil 20 yıllık harc bedeli yatırıp pasaport alırıma ama en son 10 yıllık diye biliyorum pasaport :)))
keske amerikaya gezmeye gitsem
Pasaport olunca vize basvurusu kalıyo bitek sonra hemen turıst vızesı alırsınız imkansız değil:KK66:

X