• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pasaport Başvurusu Hk.

flocke8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
89
81
88
Herkese merhaba 🙋‍♀️
Hayatımda ilk kez yurtdışına çıkacağım ve bu konuda baya acemiyim. Sürecin nasıl olduğu konusunda bilgisi olan var mı ? Öncelikle gib.gov.tr den harç ödemesi yapılıyor sanırım. Nette aradım taradım detaylı bilgi yok. Hangi menüden yapılıyor ? Bankaya gitmeye gerek var mı yok mu hiç detaylı bilgilere ulaşamadım.
Nüfus dairesinden de kimlik ve biyometrik resim dışında bişey istenmiyor sanırım. En azından öyle anladım. Yakın zamanda pasaport çıkarmış, ya da bilgisi olan biri var mı acaba ? Şimdiden teşekkür ederim 🙏

nette aradın taradın detaylı bilgi yok mu? allah aşkına devletin sayfasından tut forumlara kadar her önüne gelen sayfada her aşaması var. bunu beceremeyen yurtdışına çıkmasın yani

nette aradın taradın detaylı bilgi yok mu? allah aşkına devletin sayfasından tut forumlara kadar her önüne gelen sayfada her aşaması var. bunu beceremeyen yurtdışına çıkmasın yani
Forumda binlerce konu var. Pek çoğunun da cevabı google'dan bulunacak şeyler. Sizi neden bu kadar rahatsız etti.
flocke8 flocke8 pasaport Emniyetten alınıyor diye hatırlıyorum.

Back
X