• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pasif nisanlimmmm ???

Aeprenses

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
161
68
18
27
kizlar bugun nisanlimla birlikte hastaneye gittim bel fitigi problemim yuzunden zaten ayakta duracak halim yoktu ve cok siddetli agrilarim vardı. sonuc sirasi beklerken emar icin doktora bisey sormak icin yanina girip ciktim o sirada bi kadin bana cik disari senin siran degil saygisiz diye bagirdi bende hanfendi bisey sorup ciktim dedim baktim ustume geliyo bende bagirmaya basladim kadinla tartistik senin hakkina mi girdim bisey sorup ciktim dedim kadinin hakkindan bi guzel geldim . tabi bu sirada nisanlim napiyo dersiniz bi guzel yabanciymis gibi izliyo hic bosver sakin ol filan demek yok bide bana telefondan mesaj atiyo yanima gel diye tamam kadinla kavga etmesin tabiki ama yanimda olabilirdi cok sasirdim . sonra da bana sen ne kadar fenaymissin diyip guldu birsuru ? alindim ama haksizmiyim sizce ?

Haksızsın eşim ben bi "kadın" la tartışırken heleki haksızsam, (orda bi ton insan sıra bekliyo doktoru bir soruda olsa oyalamak hakka girmek değilde nedir ? sıran gelince sorarsın, hastaneye hasta olmayan insan keyfinden gitmez yani o kadınında ağrısı var) niye araya girsin? Zaten sen hakkından gelmişsin korunmaya ihtiyacında yokmuş :KK12:

kizlar bugun nisanlimla birlikte hastaneye gittim bel fitigi problemim yuzunden zaten ayakta duracak halim yoktu ve cok siddetli agrilarim vardı. sonuc sirasi beklerken emar icin doktora bisey sormak icin yanina girip ciktim o sirada bi kadin bana cik disari senin siran degil saygisiz diye bagirdi bende hanfendi bisey sorup ciktim dedim baktim ustume geliyo bende bagirmaya basladim kadinla tartistik senin hakkina mi girdim bisey sorup ciktim dedim kadinin hakkindan bi guzel geldim . tabi bu sirada nisanlim napiyo dersiniz bi guzel yabanciymis gibi izliyo hic bosver sakin ol filan demek yok bide bana telefondan mesaj atiyo yanima gel diye tamam kadinla kavga etmesin tabiki ama yanimda olabilirdi cok sasirdim . sonra da bana sen ne kadar fenaymissin diyip guldu birsuru ? alindim ama haksizmiyim sizce ?

Kadın kavgasına karışmak istememiştir.

Yanlış yapmis yaninizda olması lazimdi bide çocuk gibi mesaj atıyor gel diye hemen kendi koşup gitmesi gerekirken ben böyle tipleri hiç sevmiyorum yanında erkek mi var ne var belli değil soguyor insan

haksizsiniz..nisanliniz dogru olani yapmis bence.hic hoslanmam hastane ortaminda tartisanlardan.kusura bakmayin der geçer giderdim ben olsam..hic tarzim degil..

Sonuclari gosterirken sorunuzu sorabilirdiniz degil mi? Hayat memat meselesi degilse evet, bekleyen insanlar varken soru sormak icin araya girmeniz saygisizlik. Haksizsiniz.

Nisanliniz da cazgirliginizi gorunce girmek istememistir araya.

Belki de nişanlınız utanmıştır. Yanımdaki insan bu tip bir tartışmaya girse ben de utanırdım. Destek olunacak bir durum yok. Kimse sizi taciz etmemiş sonuçta. Sıranız gelmeden odaya girdiyseniz sonucuna katlanmayı da göze almalıydınız.

Konu sahibi soru sormak için neyin sırasını bekleyecek acaba?

Bilmiyorum, eşim olsa o da karışmazdı herhalde.
Üzerinde çok durulacak bir durum yok.

Hastanede sira beklerken aralara biri girince ben de sinir oluyorum.
Kadinla niye oyle kavga ettiniz ki hastanenin ortasinda.
Ben nisanliniza hak verdim.Gelip kadina mi bagirsaydi?Siz zaten kadina yetismissiniz :)
ben randevulu geldigim halde bana sabahta boyle yaptin dedi ve 2 hafta once almistim bu randevuyu

Bal gibi de hakka girmişsiniz.Herkesin soracagi bisey var ve sirasini bekliyor.Ha belki sekreterine iletip sordururdunuz o olabilir.Ya da sekreterinden rica edersiniz uygun bi arada girerdiniz

En kizdigim seylerden biridir dr a bisey soracagim, bi sn diye iceri giren hastalar. Hangi dr a giderseniz gidin mutlaka olurlar mutlaka sirasi gelen hastadan once benzer ornekler yasanir. Cevapta hep hazirdir bisey soracagim.
Haksizsiniz, nisanliniz hakli. Kadin kavgasina karisilmaz. Heleki haksiz tarafta iseniz. Sabah sizin randevu siranizda biri ayni seyi yapsaydi susarmiydiniz cok merak ettim?

çok çirkin haksız bir bir davranış hastahane orası ya ne yani çok bilmiş davranmak sizi özel mi yapıyor
birde nişanlınızı bastırarak üste çıkmaya çalışıyorsunuz

Nişanlınız pasif değil siz biraz sinirlisiniz sadece. Bende olsam aynısını yapar karışmazdım. Hatta eşim herhangi biriyle tartışsa asla araya girmem. Eşim yanımdayken birisine uyuz olup boğazını sıkmak istesem bile o var diye özellikle susarım. Erkekler böyle şeyleri sevmezler haberin olsun

Bırakın nişanlıyı, eşi annem sizin gibi davransa ben de uzaklaşırdım ortamdan.

Hem suçlu hem güçlü diye buna deniyor sanırım.

kavgaya karısıpda kadının sacını basını yolmasın tabi ama yabancı gibi izlemekde hosmudur yahu yabancının kavgasını bile araya girip sakinlestirmeye calısır insanlar ..gelir hadi hayatım tamam sakin ol deyip elinden tutup goturur du.. esim adamlarla tartıssa gorsem bende hadi lutfen gidelim bosver derim izlemem ordan:) kadında fevriymis direkt olarak bu denmez saygısız falan birde siz guzel cevap vermissiniz uzatmıs cok

En sinir oldugum sey hastanede orda burda siralara kaynak yapanlar. Devlet hastanelerinde insanlar acgozlu gibi doktor gelir gelmez dolusuveriyolar iceri. Sirf bunlar yuzunden tercih edemiyorum devletleri.

Valla ben de hastanede beklerken araya biri girince sınır oluyorum ne yalan söyleyeyim. Erkeğin iki kadın arasındaki tartışmaya girmesi de hos değil bence iyi yapmış. Hem aradan sıraya giriyorsunuz hem de kadının bir güzel hakkından geldim diyorsunuz. Ben beklerken insan gibi birşey sorup çıkacağım diyen herkese tamam diyip hoş karşılıyorum ama kimseye birşey demeden hoba diye içeri girenlere sinirsinir oluyorum. Siradakilerden müsaade iste ve gir çok mu zor..

Back
X