- 21 Ocak 2016
- 244
- 103
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlının kadına değil sana müdahale etmesi gerekiyordu. Haksız olan sensin. İnsanlar sırayla giriyorlar doktorun yanina ve emin ol bir şey sorup çıkacak bin kişi bulursun hastanede. Herkes sıra harici girip soru sorarsa sıraya ne gerek var. Hem saygısızlık yapmışsın insanlara hem üste çıkmaya çalışmışsın. Yaptığın çok aykizlar bugun nisanlimla birlikte hastaneye gittim bel fitigi problemim yuzunden zaten ayakta duracak halim yoktu ve cok siddetli agrilarim vardı. sonuc sirasi beklerken emar icin doktora bisey sormak icin yanina girip ciktim o sirada bi kadin bana cik disari senin siran degil saygisiz diye bagirdi bende hanfendi bisey sorup ciktim dedim baktim ustume geliyo bende bagirmaya basladim kadinla tartistik senin hakkina mi girdim bisey sorup ciktim dedim kadinin hakkindan bi guzel geldim . tabi bu sirada nisanlim napiyo dersiniz bi guzel yabanciymis gibi izliyo hic bosver sakin ol filan demek yok bide bana telefondan mesaj atiyo yanima gel diye tamam kadinla kavga etmesin tabiki ama yanimda olabilirdi cok sasirdim . sonra da bana sen ne kadar fenaymissin diyip guldu birsuru ? alindim ama haksizmiyim sizce ?
oooo cok isisn var desene benım kocada böyle süreki göz onunde tutuyorum olması gereken yerde olamaz olsada konusamaz muhtemelen ailesindede öyledir yandın yaniikizlar bugun nisanlimla birlikte hastaneye gittim bel fitigi problemim yuzunden zaten ayakta duracak halim yoktu ve cok siddetli agrilarim vardı. sonuc sirasi beklerken emar icin doktora bisey sormak icin yanina girip ciktim o sirada bi kadin bana cik disari senin siran degil saygisiz diye bagirdi bende hanfendi bisey sorup ciktim dedim baktim ustume geliyo bende bagirmaya basladim kadinla tartistik senin hakkina mi girdim bisey sorup ciktim dedim kadinin hakkindan bi guzel geldim . tabi bu sirada nisanlim napiyo dersiniz bi guzel yabanciymis gibi izliyo hic bosver sakin ol filan demek yok bide bana telefondan mesaj atiyo yanima gel diye tamam kadinla kavga etmesin tabiki ama yanimda olabilirdi cok sasirdim . sonra da bana sen ne kadar fenaymissin diyip guldu birsuru ? alindim ama haksizmiyim sizce ?
hakli yada haksiz olabilirim canim cok yaniyodu o anda normalde vermiyecegim bi tepkiyi verdim ama ben oyle bi durumdayken yabanci gibi durmasi ve mesaj atmasi cok tuhafima gitti ve kendisi normalde cok cabuk sinirlenen bi insan bana soyledigi tek sey sen kendini savundun zaten ben gorunce sok oldum gulmemek icin zor tuttum kendimi dedi ama benim sinirden o an elim ayagim titredi en azindan tamam uzatma bosver diyebilirdioooo cok isisn var desene benım kocada böyle süreki göz onunde tutuyorum olması gereken yerde olamaz olsada konusamaz muhtemelen ailesindede öyledir yandın yanii
seni cokkkkkkkkkk iyi anlıyorumhakli yada haksiz olabilirim canim cok yaniyodu o anda normalde vermiyecegim bi tepkiyi verdim ama ben oyle bi durumdayken yabanci gibi durmasi ve mesaj atmasi cok tuhafima gitti ve kendisi normalde cok cabuk sinirlenen bi insan bana soyledigi tek sey sen kendini savundun zaten ben gorunce sok oldum gulmemek icin zor tuttum kendimi dedi ama benim sinirden o an elim ayagim titredi en azindan tamam uzatma bosver diyebilirdi
Bence ikinizde hatalısınız. Siz neden sıranızı beklemiyorsunuz? Nişanlınızda şimdiden sizin yanınızda olmuyosa evlilik durumunuzu düşünemiyorum.kizlar bugun nisanlimla birlikte hastaneye gittim bel fitigi problemim yuzunden zaten ayakta duracak halim yoktu ve cok siddetli agrilarim vardı. sonuc sirasi beklerken emar icin doktora bisey sormak icin yanina girip ciktim o sirada bi kadin bana cik disari senin siran degil saygisiz diye bagirdi bende hanfendi bisey sorup ciktim dedim baktim ustume geliyo bende bagirmaya basladim kadinla tartistik senin hakkina mi girdim bisey sorup ciktim dedim kadinin hakkindan bi guzel geldim . tabi bu sirada nisanlim napiyo dersiniz bi guzel yabanciymis gibi izliyo hic bosver sakin ol filan demek yok bide bana telefondan mesaj atiyo yanima gel diye tamam kadinla kavga etmesin tabiki ama yanimda olabilirdi cok sasirdim . sonra da bana sen ne kadar fenaymissin diyip guldu birsuru ? alindim ama haksizmiyim sizce ?
Kadin kadina tartisirken araya bir erkegin girmesi hic hos degil.kizlar bugun nisanlimla birlikte hastaneye gittim bel fitigi problemim yuzunden zaten ayakta duracak halim yoktu ve cok siddetli agrilarim vardı. sonuc sirasi beklerken emar icin doktora bisey sormak icin yanina girip ciktim o sirada bi kadin bana cik disari senin siran degil saygisiz diye bagirdi bende hanfendi bisey sorup ciktim dedim baktim ustume geliyo bende bagirmaya basladim kadinla tartistik senin hakkina mi girdim bisey sorup ciktim dedim kadinin hakkindan bi guzel geldim . tabi bu sirada nisanlim napiyo dersiniz bi guzel yabanciymis gibi izliyo hic bosver sakin ol filan demek yok bide bana telefondan mesaj atiyo yanima gel diye tamam kadinla kavga etmesin tabiki ama yanimda olabilirdi cok sasirdim . sonra da bana sen ne kadar fenaymissin diyip guldu birsuru ? alindim ama haksizmiyim sizce ?
Ben olsam onun gibi yapardım sanırım :) Hiç hoşlanmam münakaşalardan bu şekilde.kizlar bugun nisanlimla birlikte hastaneye gittim bel fitigi problemim yuzunden zaten ayakta duracak halim yoktu ve cok siddetli agrilarim vardı. sonuc sirasi beklerken emar icin doktora bisey sormak icin yanina girip ciktim o sirada bi kadin bana cik disari senin siran degil saygisiz diye bagirdi bende hanfendi bisey sorup ciktim dedim baktim ustume geliyo bende bagirmaya basladim kadinla tartistik senin hakkina mi girdim bisey sorup ciktim dedim kadinin hakkindan bi guzel geldim . tabi bu sirada nisanlim napiyo dersiniz bi guzel yabanciymis gibi izliyo hic bosver sakin ol filan demek yok bide bana telefondan mesaj atiyo yanima gel diye tamam kadinla kavga etmesin tabiki ama yanimda olabilirdi cok sasirdim . sonra da bana sen ne kadar fenaymissin diyip guldu birsuru ? alindim ama haksizmiyim sizce ?