• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pasif nisanlimmmm ???

Sizin orda tartışmanız doğru ya da yanlış her neysede,nişanlınızın yanınıza bile gelmeyip mesaj atması komik.Sanki yaklaşmaya bile çekinmiş korkmuş.Tabiki tartışmaya dahil olmasın ama en azından gel bırak tartışma demesi gerekirdi.

kizlar bugun nisanlimla birlikte hastaneye gittim bel fitigi problemim yuzunden zaten ayakta duracak halim yoktu ve cok siddetli agrilarim vardı. sonuc sirasi beklerken emar icin doktora bisey sormak icin yanina girip ciktim o sirada bi kadin bana cik disari senin siran degil saygisiz diye bagirdi bende hanfendi bisey sorup ciktim dedim baktim ustume geliyo bende bagirmaya basladim kadinla tartistik senin hakkina mi girdim bisey sorup ciktim dedim kadinin hakkindan bi guzel geldim . tabi bu sirada nisanlim napiyo dersiniz bi guzel yabanciymis gibi izliyo hic bosver sakin ol filan demek yok bide bana telefondan mesaj atiyo yanima gel diye tamam kadinla kavga etmesin tabiki ama yanimda olabilirdi cok sasirdim . sonra da bana sen ne kadar fenaymissin diyip guldu birsuru ? alindim ama haksizmiyim sizce ?
Nişanlının kadına değil sana müdahale etmesi gerekiyordu. Haksız olan sensin. İnsanlar sırayla giriyorlar doktorun yanina ve emin ol bir şey sorup çıkacak bin kişi bulursun hastanede. Herkes sıra harici girip soru sorarsa sıraya ne gerek var. Hem saygısızlık yapmışsın insanlara hem üste çıkmaya çalışmışsın. Yaptığın çok ay

Bence kadın sizin hakkınızda gelmiş.
Nisanlınız bunu zihnine kazıdı. Bundan sonraki Kaynana görümce elti sürtüşmelerinde asla haklı olamayacaksınız... geçmiş olsun...
Zaten herkes doktora ya bir derdi ya bir sorusu için gider. Muayene sırasını gasp etmek kadar çirkin bir davranış... soru soracak olmaniz haksizliginizi hafifletmez.

Sizin yanlışınız sırada hasta varken birşey sormak.
Düz mantık ordaki herkes birşey sormak için orda.
Sevgilinizin yanlışı size mesaj atmak yerine yanınızda olması gerekiyordu.:KK51:

kizlar bugun nisanlimla birlikte hastaneye gittim bel fitigi problemim yuzunden zaten ayakta duracak halim yoktu ve cok siddetli agrilarim vardı. sonuc sirasi beklerken emar icin doktora bisey sormak icin yanina girip ciktim o sirada bi kadin bana cik disari senin siran degil saygisiz diye bagirdi bende hanfendi bisey sorup ciktim dedim baktim ustume geliyo bende bagirmaya basladim kadinla tartistik senin hakkina mi girdim bisey sorup ciktim dedim kadinin hakkindan bi guzel geldim . tabi bu sirada nisanlim napiyo dersiniz bi guzel yabanciymis gibi izliyo hic bosver sakin ol filan demek yok bide bana telefondan mesaj atiyo yanima gel diye tamam kadinla kavga etmesin tabiki ama yanimda olabilirdi cok sasirdim . sonra da bana sen ne kadar fenaymissin diyip guldu birsuru ? alindim ama haksizmiyim sizce ?
oooo cok isisn var desene benım kocada böyle süreki göz onunde tutuyorum olması gereken yerde olamaz olsada konusamaz muhtemelen ailesindede öyledir yandın yanii

Mesele hastanede sıraya kaynak yapmak mı nişanlının hiç bişey yapmaması mı ? Kafam karıştı :kahve:

oooo cok isisn var desene benım kocada böyle süreki göz onunde tutuyorum olması gereken yerde olamaz olsada konusamaz muhtemelen ailesindede öyledir yandın yanii
hakli yada haksiz olabilirim canim cok yaniyodu o anda normalde vermiyecegim bi tepkiyi verdim ama ben oyle bi durumdayken yabanci gibi durmasi ve mesaj atmasi cok tuhafima gitti ve kendisi normalde cok cabuk sinirlenen bi insan bana soyledigi tek sey sen kendini savundun zaten ben gorunce sok oldum gulmemek icin zor tuttum kendimi dedi ama benim sinirden o an elim ayagim titredi en azindan tamam uzatma bosver diyebilirdi

hakli yada haksiz olabilirim canim cok yaniyodu o anda normalde vermiyecegim bi tepkiyi verdim ama ben oyle bi durumdayken yabanci gibi durmasi ve mesaj atmasi cok tuhafima gitti ve kendisi normalde cok cabuk sinirlenen bi insan bana soyledigi tek sey sen kendini savundun zaten ben gorunce sok oldum gulmemek icin zor tuttum kendimi dedi ama benim sinirden o an elim ayagim titredi en azindan tamam uzatma bosver diyebilirdi
seni cokkkkkkkkkk iyi anlıyorum

Bence ikinizde hatalısınız. Siz neden sıranızı beklemiyorsunuz? Nişanlınızda şimdiden sizin yanınızda olmuyosa evlilik durumunuzu düşünemiyorum.

Kadin kadina tartisirken araya bir erkegin girmesi hic hos degil.

Ben olsam onun gibi yapardım sanırım :) Hiç hoşlanmam münakaşalardan bu şekilde.

Nişanı atmadığına dua edin bence. Ben olsam dayanamam bu olaya. Herkese had bildireceğim diye sevimsizleşip duran bir insanı ben de tanımazdan gelirdim.

Soru sormak ve sikayetlerimizi anlatmak icin siradayiz :deli:

Oralarda sira tanimazliginizla, uzerine kavga cikarip sergilediginiz terbiyesizlikle zaten kendinizi rezil etmissiniz. Nisanliniz da sizden utanip tanimazdan gelmis iste. Bir de hakkindan geldim ne demek, bu kadar piskinlik nasil yapabildiniz herkesin icinde? Evet, o kadinin da hakkina girmissiniz. Ayip yahu!

Ben de tam tersine kadın kavgasına karışan erkeğe çok kızıyorum ya. Beni susturmaya çalışsa ayrı gıcık kadına kızsa daha gıcık. O bi erkekle atışırken sen nasıl karışmıyorsan o da karışmasın.

Haksızsınız, herkes 'bir şey sorup çıksa' hastanede ne düzen kalır, ne sıra, ne de doktor da konsantrasyon kalır, bir türlü öğrenemedik sıramızı beklemeyi. Bir de haksız olduğunuz halde üste çıkmışsınız. İçerde hasta varken çat kapı girip doktoru ve hastayı bölen, hastanın mahremiyetine saygı göstermeyen insanlar bir de böyle yanlış davranışlaını savunmuyor mu? Siz içerde muayene olmaya çalışırken 1 dakika soru sormak için 10 kişi girse ne hissederdiniz?

benim eşim de böyle durumlarda karışmaz sonuçta tartıştğınız insan bir kadın ama araya bir erkek girdiğinde yanınızda yer alması gerekiyor tabii. bende biriyle tartışınca eşim hiç umursamaz, bide "aferin aslanıma" diye dalga geçer, yada kızar ne milletle kavga ediyorsun diye. erkekler böyle durumlardan çok hoşlanmıyor sanırım.

Back
X