• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paslı çivi Çok acil

afitap06

Her şey güzel olacak :)
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
2.838
1.165
373
Çok acil yardımınıza ihtiyacm var babamın eline mutfak dolabının kulbunu değiştirirken paslı çivi battı kanadı acile gitmelimiyiz yardımcı olun lütfen babam gitmek istemiyor ama hiç rahat değil içim :((

Çok acil yardımınıza ihtiyacm var babamın eline mutfak dolabının kulbunu değiştirirken paslı çivi battı kanadı acile gitmelimiyiz yardımcı olun lütfen babam gitmek istemiyor ama hiç rahat değil içim :((

iğnee olmasıı gerekıyor canm tetenoz muydu adı

evet gidin paslı metal tehlikeli olur çok geçmiş olsun ihmal etmeyin benimde babam bacağının kırığını anlamadı gecer dedi hastanede kırık diyince şok oldu :45:

Cok geçmiş olsun
Tetanoz riski vardır bu durumda
Bi dr.a gitse iyi olur. Duruma gore aşı yaparlar

Tetanoz önemli, giderseniz içiniz rahat eder. Bu şekilde ikna edin babanızı… Benimde geçen sene elime batmıştı paslı çivi bir iki damla kanamıştı, hemen sağlık ocağına gittim. Dr. bu tarz bir yaralanma, kanama için gerek yok, ama iyi ki gelmişsiniz, ihmal edilmez, çok tehlikeli paslı kesikler demişti.

Son düzenleme:
evet gidin paslı metal tehlikeli olur çok geçmiş olsun ihmal etmeyin benimde babam bacağının kırığını anlamadı gecer dedi hastanede kırık diyince şok oldu :45:

Of ya Allah korusun :(( Hastanede evimize çok yakın ya nasıl ikna etsem bilemedim derisini kopardı ve ağrıyormuş :(

Tetanoz önemli, giderseniz içiniz rahat eder. Bu şekilde ikna edin babanızı… Benimde geçen sene elime batmıştı paslı çivi bir iki damla kanamıştı, hemen sağlık ocağına gittim. Dr. bu tarz bir yaralanma, kanama için gerek yok, ama iyi ki gelmişsiniz, ihmal edilmez, çok tehlikeli paslı kesikler demişti.

Sabah işe giderken giderim dedide gitmez biliyorum :( Kesik olsa yine iyi deldi resmen 10dakikadır kanıyor :((

Aşıyı 24 saat içinde yaptırmazsanız bir anlamı yok.

Umarım hastaneye gitmişsinizdir.

Aşıyı 24 saat içinde yaptırmazsanız bir anlamı yok.

Umarım hastaneye gitmişsinizdir.

Doktoru aradık sabahda gelseniz olur çünkü ben pansuman yaptım çok iyi bir şekilde fakat babam kaza yapmış o yüzden tetanoz vurmayabilirlermiş

Back
X