Bi uzman yardımı almanız kesinlikle sart ama bence dahada onemlisi en önemlisi buna sizi. Karar vermeniz bebeginizdrn önce kendinize bi çeki düzen verin siz annesiniz kadınlar bazen güçsüz zayıf olabilir ama anne olmaz alamaz olmamali..... Herrrrseyden önce kendi içinizdeki problemlerle yüzlesin herkese sataşmak kavga etmek karsinizdakinden önce sizi yorar üzer...... Sizin yerinizde olsaydim önce gecmisime bi sünger cekerdim. Ve herkesi tüm yaptıklarından dolayı affederdim o kişinin o ü affettiginizi bilmesi gerekmiyo siz bilin yeter...bazen gerçekten zor ve zaman aliyo ama birinden başlayın inanain çok hafifleyeceksiniz.... O kişiyi, onunla yaşadığınız anları düşündüğünüzde canınız yanmayacak..... Sabah kalktığımda aynada kendime gulumserim ben kendime gulumsemezsem kimse bana gulumsemez:) güneş dogdu çocuğum yanimda sırf cocugu olmayan olupta yaninda olmayan yataktan bile kalkamayan insanlari düşunun..... Kafanızda bunları yaparken yarın kahvaltıdan sonra saçınızı tepeden toplayın mutfağı temizleyin , evi supurun bi kek yapin sonra dışa girin. Havalar çok güzel akşam üstü bebeginizi gezmeye çıkarın gezidryken biraz dusunebilirsiniz hatta dusunduklerini yazin:) ele geçmesinden korkuyosaniz yirti. Atin..... Yazmak çok rahatlatir siz gergin huzursuz oldukça bebeginizde öyle olur.... Bebeginizi daha sık yıkayın havalar çok güzel usendiginizde bi şarkı açın kalkin:) eşinizle aranız hep kotumuydu bilmiyorum ama en az bir ay kavga çıkaran siz olmayın evinizi temiz tutmaya, yemeklerinizi yapmaya özen gösterin , moralinizi yüksek tutun onun bunun dediginede kulağınızı tikayin.... Yürüyüş kilonuz içinde ise yarar ev isi yaptıkça zayiflayadabilirsiniz:) eşinizle aranizin düzeleceğine inanıyorum. İnsanlarla sen şunu yapiyorsun şunu diyosun diye konusmayin. Senin sozledigin bu cümleden dolayı bunu dusunuyorum, yaptığın bu hareketten dolayı üzüldü. Sevindim vs.... Diye konusun lütfen , teşekkür ederim. Özür dilerim kelimelerini sık kullanin:). Ve lütfen dua edin meditasyon gibi bisey özel zaman yaratin bunun için ve dua edin inanın çok ise yarayacak ...... Yani tek başına dr gitmenin size pek faydası dokunacagina inanmiyorum önce siz isteyin ve gayret edin bu dr. Gidip ilaçlarını kullanmamak gibi bisey olur sizin ilaciniz beyniniz yarın gozunuzu açtığında bambaşka bi gün olacak böyle dusunun:) mutlu kalın:-