- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 33
- 29
- Konu Sahibi loveyourselff
-
Hic kullanmadim antidepresan falan ihtiyacim var aslinda ama yan etkilerinden dolayi cesaret edemiyorum onun yerine passiflora aldim ama ne kadar alabilirim en fazla onu bilemedimPassiflora bitkisel ve hafif bir ilac oldugu icin hemen etki beklemeyin. Diger kimyasal ilaclar kadar da bir etki beklemeyin...
Doktordan almadim ilaci bu bitkisel içerikli birsey oldugu icin direk alınan bir sey ama ne kadar alabilirim onu bilemedimBu tip konuları doktorunuza danışırsanız, daha sağlıklı cevaplar alırsınız.
Yok bu tam olarak ilacta sayılmıyor yani antidepresan veya sakinlestirici degil bitkisel icerikli bir surup sadeceBöyle ilaçlar şeker gibi kullanılmamalı, doktora gitmelisiniz. Bir takım testler sonucunda karar vermeli içindeki bir şeye alerjiniz bile olabilir.
Doktordan almadim ilaci bu bitkisel içerikli birsey oldugu icin direk alınan bir sey ama ne kadar alabilirim onu bilemedim
Bu aldigim antidepresan degil zaten antidepresan alacak olsam dediginiz gibi doktora gidip almam uygun olur öyle bir sey yapmam bu bitkisel içerikli bir şurup hic bir yan etkisi bulunmuyor direk alinan bir sey yani direk bitkisel oldugu icin ara sira alirim cok stresli oldugumdaDoktorunuza ya da eczacınıza soracaksınız. Eğer yeterli gelmediğini düşünüyorsanız, doktorunuza söyleyeceksiniz. Antidepresanlar bünyeden bünyeye çok fark eder, biraz deneme-yanılma, artık hangi ilaç sizi iyi hissettiriyor, daha az sarsıyor ve yan etkilerini fazla yaşamıyorsanız, ona devam edersiniz. Doktorunuza danışın.
Bu aldigim antidepresan degil zaten antidepresan alacak olsam dediginiz gibi doktora gidip almam uygun olur öyle bir sey yapmam bu bitkisel içerikli bir şurup hic bir yan etkisi bulunmuyor direk alinan bir sey yani direk bitkisel oldugu icin ara sira alirim cok stresli oldugumda
Anladim cok tesekkürlerEtki etmiyor diyorsunuz. Bu yüzden söyledim. Siz bilirsiniz.
Aynen onu da kullaniyordum bir ara uykudan önce ama dediginiz gibi bundan sonra olmaz herhalde bidahakine de gene ondan icerim olmazsa tesekkürlerMelissa falan ic dicem ama
Passiflora dan sonra degil tabi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?