Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende tavsiye ederim tarifleri ve anlatımı çok güzelInstagramda haticemazi var onu takip edin.guzel kolay tarifleri var
Bende senin gibiydim ay sonra aştım kendimi aştım internette çok basit tarifler var ve güzelde oluyolar tariflere uyarsan müthiş olacağından eminim çok sevdiğim muhallebi tatlıları hem basit hem şık oluyolarMerhaba kızlar uzun zamandır. Kimseyle paylaşmak istemediğim bir konu var. Başlıktada belirttiğim gibi bu tür şeyler yapamadığım için misafir ağırlayamıyorum. Yardımcı olacak kimsede yok yardım edin lütfen basit tarifler basit yöntemler gösterin lütfen
Google play store da bile birçok yemek tarifleri uygulaması var benim favorim nefis yemek tarifleri adlı uygulama. Bir bak istersen.Merhaba kızlar uzun zamandır. Kimseyle paylaşmak istemediğim bir konu var. Başlıktada belirttiğim gibi bu tür şeyler yapamadığım için misafir ağırlayamıyorum. Yardımcı olacak kimsede yok yardım edin lütfen basit tarifler basit yöntemler gösterin lütfen