pasta tabanı için yardım istiyorum??

TozToprak

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.211
27
683
oğlumun doğum günü için yaş pasta yapacağım ama internette çok pandispanya tarifi war..bi tane denedim ama beğenmedim hoşuma gitmedi..yaptığınız beğendiğiniz tarif varmı gerçek pastabanlar gibi nasıl yapabilirim..mikrodalga yada normal fırında..

4 yumurta
1,5 su bardağı şeker
2su bardağı un
1kahve fincanı süt
1 kahve fincanı sıvıyağ
1 pk kabartma tozu
1 pk şekerli vanilin

bunu yıllardır kullanırım. unu mutlaka elerim. yumurtalarla şekeri az tuzla 10 dakika falan çırparım. hamur kıvamına göre süt ve ya unu ayarlanabilir. kolay gelsin.

4 yumurta
1,5 su bardağı şeker
2su bardağı un
1kahve fincanı süt
1 kahve fincanı sıvıyağ
1 pk kabartma tozu
1 pk şekerli vanilin

bunu yıllardır kullanırım. unu mutlaka elerim. yumurtalarla şekeri az tuzla 10 dakika falan çırparım. hamur kıvamına göre süt ve ya unu ayarlanabilir. kolay gelsin.

tarif için tşk. hazır aldığımızda bayat oluyor ,bir defasındada raf ömrü bitmişti, geri götürdüm

4 yumurta
3 fıncan ( kahve) seker
4 fıncan un(kahve)
1 paket vanılya
arzuya gore kakolu ıse az mıktarda kakao ben genelde sade yaprım :D cırparım tektek ama yumurtanın sarısı ıle akını ayır tektek ayrı ayrı cırp canım sonra ekle beyazı ıle sarısını cok hafıf karıstır sonmesın kabarcıklar bı sılıkon karsıtırıcı yada tahta kasık ıle yapabılırsın bunu ben genelde kelepce kulanıorum pısırmek ıcın kekımı soguk fırında 150 derecede pısıre bılırsın agır agır pısın tavsıyem bu sonrada pısınce kalıptan al ılıdıkdan sonra kesebılrsın benım kalıplarımda uc kat cıkartıorum ben

4 yumurta
3 fıncan ( kahve) seker
4 fıncan un(kahve)
1 paket vanılya
arzuya gore kakolu ıse az mıktarda kakao ben genelde sade yaprım :D cırparım tektek ama yumurtanın sarısı ıle akını ayır tektek ayrı ayrı cırp canım sonra ekle beyazı ıle sarısını cok hafıf karıstır sonmesın kabarcıklar bı sılıkon karsıtırıcı yada tahta kasık ıle yapabılırsın bunu ben genelde kelepce kulanıorum pısırmek ıcın kekımı soguk fırında 150 derecede pısıre bılırsın agır agır pısın tavsıyem bu sonrada pısınce kalıptan al ılıdıkdan sonra kesebılrsın benım kalıplarımda uc kat cıkartıorum ben

kalıp kaç cm?.......

Back
X