Pastacı malzemeleri

MorbidAngell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
489
274
33
30
Kızlar merhaba buradı doğru forum yerimi bilemiyorum ama size bişey soracağım internetten güvemilir pasta malzemeleri satan bi site biliyor musunuz

Merhaba forum kurallarına göre başka site isimleri ve linkleri paylaşmak yasaktır..Bu nedenle size site adı önerilemez..Bilginiz olsun..

Merhaba forum kurallarına göre başka site isimleri ve linkleri paylaşmak yasaktır..Bu nedenle size site adı önerilemez..Bilginiz olsun..
Merhaba ben daha yeni üye oldum o yüzdn pek bi bilgim yok :) link vermenin yask olduğunu biliyorum ama isim vermenin yasak olduğunu ilk kez duydum çnkü burda herkes site isminden konuşyor

Merhaba ben daha yeni üye oldum o yüzdn pek bi bilgim yok :) link vermenin yask olduğunu biliyorum ama isim vermenin yasak olduğunu ilk kez duydum çnkü burda herkes site isminden konuşyor
dokunarak bakarak al derim cnm hemen hemen her ilde böyle malzeme satan yerler var sonuçta.

dokunarak bakarak al derim cnm hemen hemen her ilde böyle malzeme satan yerler var sonuçta.
Canım ben kocaelinde yaşıyorum burda öyle satan yerleri pek bilmiyorum taniki de dokunarak almam en mantıklısı ama bildiğim pastacı yerler hep istanbulfa ve bana çok uzaklar gitme şansım olmadığı için internet sipraiş vermk benm için en mantıklısı

canım bende kocaelide oturuyorum gebzede bu malzemeleri satan dükkanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…