Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
Bu kategori şimdiye kadar olan yarışmaların en güzeliBiz şimdi bu kadar güzel pasta arasında hangisine oy vereceğizYarışma o yüzden başlayamıyor

Bu kategori şimdiye kadar olan yarışmaların en güzeliBiz şimdi bu kadar güzel pasta arasında hangisine oy vereceğizYarışma o yüzden başlayamıyor

aynen nevo ilk kez bu kadar kararsizim:44::44::44::44::44::44:
ama ben sana seciminde yardimci oliyim hemen ayucuklu var bi tane ona ver oyunu sen

ayy ilahii abla :89:dusundugun seye bak tabiki bana vereceksin oyunu:101:

ikramaya alttan alttan bakma oyle kacis yok senin oyunda bana

simdi gidiyorum ev dandini dandini dastana soyle bi topliyim hemenoy patlamasi yasarsam ozelden atin bana he

noluyooo burdaaa gördüküme göre seçim kapmanyası başlamış oylar bana diyen diyene
kararsız seçmenlerde görüyorum:44::44::44::44:

keşke bir kamuoyu açıklaması olaydı oylama hakkında hayır sorcam özelden benim derdim bi sizmisiniz az bekleyin hele diye cevap gelcek diye korkuyorum

Sen de haklısınAma sen bu yarışa katılarak benim gönlümde 1.sin zaten
yok yeaaaa kandiraman beni oyunu vermessen bana küserimmm heee
simdi gidiyorum ev dandini dandini dastana soyle bi topliyim hemenoy patlamasi yasarsam ozelden atin bana he

bosuna bekleme git rahar rahat yap isini 1 tane oy gelirse haber ederim fazlasini bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…