Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
öpeceğim bileği bükmemki şekerim:)
şaka bi yana pastaları inceliyorlar inceliyorlar 2 satır bişey yazamıyorlar acaba neden ola ki:52:

iyi bukmeden op madem :21:
Ben alacagim yorumlari aldim valla..
erken kalkan yol alir,sona kalan dona kalir :52::60:

NEYse bu kadar saka yeter oylama gercekten baslasada bende degerli oyumu kullansam :32:

Kızlaaarrrr... :52: Buğünde Çilek soslu Cheesecake i yaptım..Sevgili Egunal arkadaşımızın tarifini :16: Ben dayanamadım tabi dolaptan erken çıkarttım ama tadı harika oldu :16: Tabi Çikolata canavarı olaraktan GzdBky arkadaşımızın Profiterollerindede yaptım..O da yine neffis oldu..Bana afiyet olsun :9: Bu güzel paylaşımları için tekrardan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Diğer tarifleride mutlaka yapacagım :16: Buyrun acele çekilmiş fotolar :10:
Eki Görüntüle 742302 Eki Görüntüle 742303 Eki Görüntüle 742304

iyi bukmeden op madem :21:
Ben alacagim yorumlari aldim valla..
erken kalkan yol alir,sona kalan dona kalir :52::60:

illa öptürecem diyorsun yani,ne meraklıymışın:52::52::52:
sona kalan nokta atışı yapar hayatım:)

Son düzenleme:
Kızlaaarrrr... :52: Buğünde Çilek soslu Cheesecake i yaptım..Sevgili Egunal arkadaşımızın tarifini :16: Ben dayanamadım tabi dolaptan erken çıkarttım ama tadı harika oldu :16: Tabi Çikolata canavarı olaraktan GzdBky arkadaşımızın Profiterollerindede yaptım..O da yine neffis oldu..Bana afiyet olsun :9: Bu güzel paylaşımları için tekrardan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Diğer tarifleride mutlaka yapacagım :16: Buyrun acele çekilmiş fotolar :10:

harika olmuşş ellerine sağlık canım:56:

Oylama başlamadı mı yahu:ssz:
İki pastaya düşürdüm de hala seçemedim ben...
Boş oy mu atsam:9::9:

süpersin hatun sen:16::16::16::16:
ellerine sağlık iştah açıcı görüküyo ben en iyisi giseyim bi çikelata daha yiyeyim:9::9::9:

Evet anket açılmıştır tüm katılımcılara bol şans...

Oğlum bende kusura bakmayın o dinlenirken ancak bakabiliyorum.

iki pasta arasında kaldım . ikisinede özel mesaj atsam bana birer dilim yollasalarda karar versem:56::56::56::9::9::9::9:

patron hayırdır oğlanın nesi var :26: geçmiş olsun :31::31:

Back
X