Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
oooo cheesecake baya baya önce:1:
maşallah valla:nazar:
herkese başarılar dilerim arkadaşlar
bende bana oy veren arkadaşlara çok teşekkür ederim:16:

Kızlaaarrrr... :52: Buğünde Çilek soslu Cheesecake i yaptım..Sevgili Egunal arkadaşımızın tarifini :16: Ben dayanamadım tabi dolaptan erken çıkarttım ama tadı harika oldu :16: Tabi Çikolata canavarı olaraktan GzdBky arkadaşımızın Profiterollerindede yaptım..O da yine neffis oldu..Bana afiyet olsun :9: Bu güzel paylaşımları için tekrardan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Diğer tarifleride mutlaka yapacagım :16: Buyrun acele çekilmiş fotolar :10:
Eki Görüntüle 742302 Eki Görüntüle 742303 Eki Görüntüle 742304

tarifimi beğenip tekrardan yaptığın için teşekkür ederim:54:
çok şık duruyorlar valla
dün gece telden gördüm bu tabağı
tutturdum pastada pasta diye:52::52::52::52:
konuşa konuşa uyudum resmen tatlı krizim tuttu:52::52:
bugün bende hemen bir pasta yapayım
bu kategori bitene kadar her gün pasta yiyicez anlaşılan:9::9::9:

Bütün pastalar birbirinden güzel ve çok emek verilerek yapılmış.Tek bir pastaya oy vermek zorunda olmak ne kötü.Çünkü hepsi birbirinden şahane ve lezzetli görünüyor.Buraya pasta yapıp eklemek de cesaret işi.Pasta yapıp ekleyen,emek veren herkesi birinci sayıyorum.:65:Elinize kolunuza sağlık.

herkesin ellerinie sağlık bir birinden güzel hepside ...oyumu gözde ye verdim bu yaşta bu maharet:nazar:

Çok kararsızdım, çilek soslu cheesecake ile antep fıstıklı profiterol arasında gidip geldim.
elossanın fikrini de çok çok beğenmiştim...
Ama sonunda oyumu verdim....
Oyum senin Antep fıstıklı Profiterol:16::16::16:

tarifimi beğenip tekrardan yaptığın için teşekkür ederim:54:
çok şık duruyorlar valla
dün gece telden gördüm bu tabağı
tutturdum pastada pasta diye:52::52::52::52:
konuşa konuşa uyudum resmen tatlı krizim tuttu:52::52:
bugün bende hemen bir pasta yapayım
bu kategori bitene kadar her gün pasta yiyicez anlaşılan:9::9::9:

Vallaha hayatım Profiteroller o kadar lezzetliki tarifindeki alt taban pandispanya pastasını yapmaya gerek duymuyorum :)) Tekrar teşekkür ederim beni bu lezzetle buluşturduğun için :16: İkinci yapışım bu,bu sefer üzerine antep fıstığı ile süsleme yaptım :34: Pandispanyalı ve şeker hamurlu tarifler çok fazla oldu bence.Tabi hepsinin tarifi ve görünümü farklı ama bilemiyorum beni boğdu.Bu yüzden oyum Cheescake ye gitti.Denedim tadıda harika oldu..Yoksa senin profiterollerinde harika yani :29: Küsme,darılma olurmu :29: Bir kişiye oy verebilme yetkimiz var :31:Sende Cheescakeyi yap bak,çok güzel oluyor :56:

Birbirinden guzel,emekler verilmis 14 pasta.oncelikle hepinizin ellerine ,emegine saglik ve bol sanslariniz olsun.4 Pasta arasinda kararsiz kaldim ve tek secim hakkimizi birinden yana kullanmak gerekiyordu ,bende tercihimi pegasus07 ve cimcimelerinin hazirladigi oldukca ugrastirici,yaratici,incelikle calisilan beni benden alan barbie pastaya verdim.:29:

Birbirinden guzel,emekler verilmis 14 pasta.oncelikle hepinizin ellerine ,emegine saglik ve bol sanslariniz olsun.4 Pasta arasinda kararsiz kaldim ve tek secim hakkimizi birinden yana kullanmak gerekiyordu ,bende tercihimi pegasus07 ve cimcimelerinin hazirladigi oldukca ugrastirici,yaratici,incelikle calisilan beni benden alan barbie pastaya verdim.:29:
Cok tesekkür ederim,hem oy icin,hemde güzel yorumun icin:16:

bütün sunumlar birbirinden güzel ama egunal ın cheesecake i :56::56::56::56:
bakıp bakıp irademi zorluyorum :9::9:
oyum egunal a :15::15:

çoooook teşekkürler canım:16::16::16:
iradeni tarifim üzerinde yoğunlaştımana sevindim:9::9::9:

Vallaha hayatım Profiteroller o kadar lezzetliki tarifindeki alt taban pandispanya pastasını yapmaya gerek duymuyorum :)) Tekrar teşekkür ederim beni bu lezzetle buluşturduğun için :16: İkinci yapışım bu,bu sefer üzerine antep fıstığı ile süsleme yaptım :34: Pandispanyalı ve şeker hamurlu tarifler çok fazla oldu bence.Tabi hepsinin tarifi ve görünümü farklı ama bilemiyorum beni boğdu.Bu yüzden oyum Cheescake ye gitti.Denedim tadıda harika oldu..Yoksa senin profiterollerinde harika yani :29: Küsme,darılma olurmu :29: Bir kişiye oy verebilme yetkimiz var :31:Sende Cheescakeyi yap bak,çok güzel oluyor :56:

:54::54::54::54::54::54::54::16::16::16::16::16::16::29::29::29::29::70::70::70:

Çok kararsızdım, çilek soslu cheesecake ile antep fıstıklı profiterol arasında gidip geldim.
elossanın fikrini de çok çok beğenmiştim...
Ama sonunda oyumu verdim....
Oyum senin Antep fıstıklı Profiterol:16::16::16:

çok teşekkür ederim:16:
benimde favorim cheesecake le barbie pasta
gerçi hepsi birbirinden güzel ama:16:

aşk olsun olur mu hiç öyle şey
benim tarfiimi böyle defalarca denemen bana yetiyorda artıyor bile
hem bencede egunalın tarifi çok güzel
ilk başka beni çok etkilemişti zaten
hem düzen tertip hem o öyle cheescake harika:16:
bende sırf denemek için kelepçeli kalıp alıcam:52:

çok teşekkürler canım güzel sözlerin için:16::16::16:
yazın serin serin dolaptan çıkar ye çok güzel oluyor denemeni çok isterim:16::16::16:

yazın serin serin dolaptan çıkar ye çok güzel oluyor denemeni çok isterim:16::16::16:

evet tam yaz pastası
insanıda tutmaz ağır gelmez
bakarken bile insanın içi ferahlıyor:52::52:
en kısa zamanda denicem inşallah:56:
yalnız aklıma gelmişken sorayım benim buzlukta çok çileğim var
onlardan sos yapamazmıyım acaba üstüne
olur mu ki:26:

evet tam yaz pastası
insanıda tutmaz ağır gelmez
bakarken bile insanın içi ferahlıyor:52::52:
en kısa zamanda denicem inşallah:56:
yalnız aklıma gelmişken sorayım benim buzlukta çok çileğim var
onlardan sos yapamazmıyım acaba üstüne
olur mu ki:26:

tabiki olur harika olur hemde...
rondoda çek pudra şekeri ile pişir tamamdır...

26 Cm.lik kalıp gayet iyi oluyor.Kek içinde iyi bir boyut canım aklında olsun :34:

Aynen öyle,çok serinletici bir pasta..Yaz günleri için ideal :16: Gidip bir dilim alıp yiyeyim bari :10::56:

tabiki olur harika olur hemde...
rondoda çek pudra şekeri ile pişir tamamdır...

ayy iyi bari bak çok sevindim
bir gün annem bir kasa çilekle eve gelince napıcağımı şaşırmıştım:52:
komposto için ayırmıştım bende buzluğa atmıştım
ama çoktu yani
iyi oldu öyle yapayım ben:16:

26 Cm.lik kalıp gayet iyi oluyor.Kek içinde iyi bir boyut canım aklında olsun :34:

Aynen öyle,çok serinletici bir pasta..Yaz günleri için ideal :16: Gidip bir dilim alıp yiyeyim bari :10::56:

teşekkür ederim alıcam hemen:16:
benim içinde yeeee:27:
acayip tatlı krizim tuttu:1::1::1:

Back
X