lisoş yapacak yinede merak etme, hadi onu kandırlaım nikah tazlesind eonun düğüne gidelim
ama gelinlik giymekkten kurtulmayacan![]()
o da olur da patron da evleneydi iyiydi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lisoş yapacak yinede merak etme, hadi onu kandırlaım nikah tazlesind eonun düğüne gidelim
ama gelinlik giymekkten kurtulmayacan![]()
Tamam alt katları sen yap üst iki katı ben yapayımBosver hemsom biz 5 katli yapalim biz bize yeriz
ILLede dugun istiyorsaniz katmayin benim fransizi icine ben gelinligi giyeyim kiz kiza bir dugun yapalim biz ,ayy bide kina gecesi yapariz burda![]()
Bosver hemsom biz 5 katli yapalim biz bize yeriz
ILLede dugun istiyorsaniz katmayin benim fransizi icine ben gelinligi giyeyim kiz kiza bir dugun yapalim biz ,ayy bide kina gecesi yapariz burda![]()
siteye giremeyeceğini de ifade etmiştim en azından bir derdim vara ...
Kimin?
Kedinin mi munenin mi?:44:
Yoruldum size kedi aramaktan kazen,
Eki Görüntüle 732285
Karete bilen kedi alın o zaman, ezmeye kalktığınızda kendini savunsun hayvancağız![]()
çok mantıklı bu gidişle patron Muneye paralı yardımcı tutmıcak belli oldu bari pisicik yardım etsin
aynen aynenVallahi yav, kuru fasulyenin yuvası yıkılacak çözüm bulunmazsa![]()
Şiddete hayır ama nankörrr yediği önünde yemediği arkasında olanlara muamelemiz ;
![]()
şiddete hayır !
Sen ne zaman yapacaksın onu söyleEvveeeeet kimler pasta yapacakCok heyecanliyim guzel pastalar ,tarifler gelecek
![]()
Evveeeeet kimler pasta yapacakCok heyecanliyim guzel pastalar ,tarifler gelecek
![]()
Şimdi bayilazaim.
Eki Görüntüle 732287
O zaman utanmayı bilen kedi olsun.
Arlı namuslu
Buna koptum
Bence bu güzel.
Kedi dili veya bisküvi ile birşeyler yapabilirsin olmaz mıLinç ettim konuyu dimi lisacım
Çıkıyorum
Keşke elimden gelse de ben de yapsam bişeyler![]()
Linç ettim konuyu dimi lisacım
Çıkıyorum
Keşke elimden gelse de ben de yapsam bişeyler![]()