evet olur. isteğe bağlı bir durum![]()
Ben gidiyim yapiyim o zaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet olur. isteğe bağlı bir durum![]()
Ben gidiyim yapiyim o zamangüzellikkkkk
![]()
afiyet olsun. acil durumlarda iyi oluyor
içine sadece marul bile doğrasan idare eder
ama bol salçalı ve limonlu olması şart![]()
marul yokmaydanoz kuru sogan limon baharat
![]()
![]()
onlarda olur
canım çok istediğinde malzeme yoksa, olanlarla idare edıyorum :)
maksat kendımı susturmak![]()
peki yaptığımız pasta yada sunumu nereden göndereceğiz bilen varmı arkadaşlar? nereye gönderecez?
Cok güzelmis ya bu kategori.Bütün yarismacilara basarilar.Bende cocuklarin dogum günü icin yaptigim cikolatali pastaylami katilsam diye düsündüm:18:
Sonra yarisacak arkadaslarin ne kadar maharetli olduklarin hatirlayip vazgectim
Cok güzel olacak ,bizde bol bol tarif aliriz artik![]()
Öyle düşünmeyin siz de katılın yarışmayaCok güzelmis ya bu kategori.Bütün yarismacilara basarilar.Bende cocuklarin dogum günü icin yaptigim cikolatali pastaylami katilsam diye düsündüm:18:
Sonra yarisacak arkadaslarin ne kadar maharetli olduklarin hatirlayip vazgectim
Cok güzel olacak ,bizde bol bol tarif aliriz artik![]()
Katılıyorum:13:Benim bugün doğum günüm bir pastam bile yoköyle deme, eminim seninde onlardan farkın yokturbu arada oğlumun çarşamba doğum günü var ee bi pasta şart
![]()
Öyle düşünmeyin siz de katılın yarışmaya
Katılıyorum:13:Benim bugün doğum günüm bir pastam bile yokPastayı oğlunla paylaşırız artık
![]()
öylemi canım. doğum günün kutlu olsun o zaman.nice yıllara . sana çekirgenin yaptığı pastayı hediye etsek olur mu , şimdilik o var elimizde:26:
heyyyyy yarışmamı varrrrr
bu yarısmadada bırıncı kurkunu hedıye edebılıyomu ben darlanırım kurk ıle ıstemem![]()
Smerina canım yarışma için ekledin galiba son eklediğini http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/ buraya konu açacaksınYoksa alıntı mı:26:
evet canım yanlış olmuş açtım şimdi teşekkürler :)