Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar arkadaslar..aranıza yenı katıldım ve yardım ıstıyorum..labneli bir pasta yaptım ama üstünü tiramisu gibi kahve ve kakao ile süslemek istemiyorum..süsleme konusunda önerisi olan var mı??
Tiramisu tarzi pastalarin suslemesi genellikle uzerine kakaoyo her tarafina bolca elemek seklinde olur.Bir diger sekli kakaoyu uzerine eledikten sonra bir sablonla(istedigin bir desen) pudra sekeri de elersen ustunde bir desen yapabilirsin.Ya da parca cikolatalar serpistirebilirsin kakao ustune yine..Benim aklima gelenler bunlar![]()
Tesekkür ederim.Aslinda elimden gelir ama önce diger tarifleri göreyim,duruma göre katilabilirim..öyle deme, eminim seninde onlardan farkın yokturbu arada oğlumun çarşamba doğum günü var ee bi pasta şart
![]()
Öyle düşünmeyin siz de katılın yarışmaya
Katılıyorum:13:Benim bugün doğum günüm bir pastam bile yokPastayı oğlunla paylaşırız artık
![]()
Tesekkür ederim.Aslinda elimden gelir ama önce diger tarifleri göreyim,duruma göre katilabilirim..
Buda oglunuza gelsin,nice saglikli ve mutlu yaslara insallah
Eki Görüntüle 732732
Düsünüyorum.Bakalim artik,bir anda katilabilirimde...
Dogum gününüz kutlu olsun bu arada.Ailenizle saglikli ve mutlu nice yillara...
Eki Görüntüle 732736
Bayanlar sorumu buraya sorayim simdi biz bu oylari nasil vericez,yarisma kacgun suruyor kac kisi katiliyor kafama gore katilabilirmiyim illaki cookk gosterisli birseymi yapmamiz gerek birde yarismanin sonunda odul nedir???
Ceveplayanlara tesekkur ederim?
Yardimin icin tesrkkur ederim![]()
Çok teşekkür ederimnevreste ablam doğumgünün kutlu olsun
nice mutlu, huzurlu yaşlara inşallah![]()
Tesekkür ederim.Aslinda elimden gelir ama önce diger tarifleri göreyim,duruma göre katilabilirim..
Buda oglunuza gelsin,nice saglikli ve mutlu yaslara insallah
Eki Görüntüle 732732
Düsünüyorum.Bakalim artik,bir anda katilabilirimde...
Dogum gününüz kutlu olsun bu arada.Ailenizle saglikli ve mutlu nice yillara...
Eki Görüntüle 732736
Yarisma icin tarifmi yüklediniz:44:ben resim yükledim ama neden olmadı ki,o kadar uğraştım yazık bana![]()