Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
Teşekkürler canım:29:Konuyu açsaksa hemen göremiyoruz umarım çabuk yayınlanır:34:Seni de bekliyoruz:56::29:

Aslinda yaptim ama acemilik ve 3 ufak cocukla yapmaktan foto cekmeyi unuttum:9:
Bir kisminida bu gün yapicam.
Son hali istedigim gibi olursa yarisma icinde yaparim,foto cekerek:ssz:

Son düzenleme:
biri benide kaldırsa mutfağa soksa
sonra güzel güzel pastaları döktürsem
ama nerdeeee
yapasım var ama halim yok sanki
ama bensizde olmaz bu yarışma sonra ağlanıp dururum eminim:9::9:

biri benide kaldırsa mutfağa soksa
sonra güzel güzel pastaları döktürsem
ama nerdeeee
yapasım var ama halim yok sanki
ama bensizde olmaz bu yarışma sonra ağlanıp dururum eminim:9::9:

:20:Hadi kalk çabuk mutfağa:56::1:Canım sensiz olmaz tabi :29:Göster maharetlerini bakalım:34::16:

hala ne yapacağıma karar veremedim:63::63::63:
aslında malzeme sıkıntım var alışverişe çıkamam bu ara ama yarışmayada katılmak istiyorum evde ne varsa pastası yapayım bende evdeki ve eldeki imkanlarla bişi çıkarayım:15::15::15:

hala ne yapacağıma karar veremedim:63::63::63:
aslında malzeme sıkıntım var alışverişe çıkamam bu ara ama yarışmayada katılmak istiyorum evde ne varsa pastası yapayım bende evdeki ve eldeki imkanlarla bişi çıkarayım:15::15::15:

Sen daha başlamadın mı pastaya biz burda bekliyoruz:9::9::9:Sakın vazgeçme :34:

Sen daha başlamadın mı pastaya biz burda bekliyoruz:9::9::9:Sakın vazgeçme :34:

yok nerdeee daha başlayamadım karar versem malzemem eksik çıkıyooo evden çıkamam bu ara eşime desem al diye beni deli eder anlamaz alışverişten o sebeple kendi başımın çaresine bakmam lazım...acil karar vermeliyim önce..

Benim pastam sizinkini döver:52::52::52:
şaka bi yana deli gibi sınırsızca pasta yiyesim var,bugün öğlen 2 dilim dışarda yedim arkadaşlarla ama benim evde yapılan pastalardan canım çekiyooo:1:
sınırsızca yatana kadar yemek istiyorum,dibini görmek istiyorummmmmm:1::56:
biriniz hayrına yapsa yollasa,yoksa ben bu üstümden gitmeyen ve bitmek tükenmek bilmeyen üşengeçlikle yarışmayı kaçırıcam:47:

aslinda bazi yarismaya yakismayan nedenlerden dolayi artik katilmama karari almistim ama bu kategori pasta olunca dayanamadim acaba katilsam mi:31:
accik senlensin buralar rehavet cokmus bensiz:27::27::27:

Son düzenleme:
Back
X