Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
Oyle uzaktan uzaktan yaparim ederimle olmuyor bu is:36::36::36:

yapta gorelim,merak etme kimseciklere ayip olmaz :55::55::55:
Lisabeeellll ablaaammm benim kedi kediii bildiniz kedii :52: yaparım anacım ben
:9::9::9::9::9:
bende böyle demiştim yapsam kızların hiç şansı yok demiştim havalı havalı şişirmiştim kendimi sonra dedilerki bana yapta görek nerden bilcez dediler aha sana da demişler:9::9::9: bakınız aşağıda lisabella öyle diyooo :9::9::9:
öyle şakasına takılırken yarışmada buluverdim kendimi:9::9::9:
sende öyle yap bence yap tarifini gel yarışalım:9::9::9::9:

:16::16::16:

yapacakta görek bari 6 katlı çakma chesscake rengarenk:16:

Lisabeeellll ablaaammm benim kedi kediii bildiniz kedii :52: yaparım anacım ben

yapacakta görek bari 6 katlı çakma chesscake rengarenk:16:

Kiz kedi senmiydin:52:ne bileyim en son seni UI birakmistik geri donmussun.Ama sozlerim yinede gecerli yaparim demekle olmuyor yapta gorelim derler adama :33:

Bu arada abla deme demedimmi sana kackere :4:gordun beni hangoutta ablalik bir halim varmi :12::12:

Kiz kedi senmiydin:52:ne bileyim en son seni UI birakmistik geri donmussun.Ama sozlerim yinede gecerli yaparim demekle olmuyor yapta gorelim derler adama :33:

Bu arada abla deme demedimmi sana kackere :4:gordun beni hangoutta ablalik bir halim varmi :12::12:

16 temmuzda ne oluyor aplaaa:27::27::27::27:

herkes yalan sen gerçkesin lisoo:1:/
( anladın sen onu :P )

yapacağım tabikide birde kazanamazsam
:9:

Evlilik yildonumumde unutmayayim diye gozumun onunde dursun dedim unuturum falan fena olur sonra :1::1:

Gercegim tabi :32::32:

Bosver kazanmak yada kaybetmek degil onemli olan

katilip yarismaya renk katmak ,eglenmek onemli:34:

bizimki ne zamandı yaa:44::44::44:

Yaptığım,beğendiğim tariflerin sonucunu sevdiğim dostlarıma paylaşmayı severim..Bunlarda benim Profiterollerim :16:

$image.webp

:56:Ellerine sağlık canım:16:Ama olmadı bu saatte:5:

Valla o kadar pasta tariflerine sadece bakmakta olmazdıki :1: Canım çekti yaa,nefis sonuçta...:53:

Ya o değilde ne aklıma geldi böyle yapıp paylaşıyoruz ama olan var olmayan var..Yapan var yapamayan var..Günaha girmiyoruz inşallah valla vebali büyük :26:

Valla o kadar pasta tariflerine sadece bakmakta olmazdıki :1: Canım çekti yaa,nefis sonuçta...:53:

Ya o değilde ne aklıma geldi böyle yapıp paylaşıyoruz ama olan var olmayan var..Yapan var yapamayan var..Günaha girmiyoruz inşallah valla vebali büyük :26:
Haklısın canım:29:
Doğru söylüyorsun :31:Benim bile içim gidiyor pasta yapmak ve yemek istiyorum:56::9::9:İnşaallah:44:

bu kategori çok çekişmeli olacakk :46::46:
bütün sunumlar harika görünüyoo :56::56::56::56:

evet ama oylama zamnaında takip edemeycem ben , :50:keşke bu haftdadan itibaren başlasaydı oylama:31:

ayy neden kii canımm :44::44:
vallahi ben çok zorlancam oylama daa
canım sıkıldıkça buraya gelip bakıyorum sunumlaraa :1::1::1:
o kadar güzel şeyler yaptınız kiii :56::56::56::56:
ellerinize, emeğinize sağlıkk :16::16::16:

ayy neden kii canımm :44::44:
vallahi ben çok zorlancam oylama daa
canım sıkıldıkça buraya gelip bakıyorum sunumlaraa :1::1::1:
o kadar güzel şeyler yaptınız kiii :56::56::56::56:
ellerinize, emeğinize sağlıkk :16::16::16:

tatile gidecem canım, girme imkanı bulacağımı sanmıyorum. :50:

Back