Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
Ben oy vermeyi unutmuşum:53::53::53::9::9::9::9::9::9:
Öncelikle çok renkli ve güzel bir kategoride yarışıyoruz herkesin emeği var ve hepimizin ellerine sağlık...
Daha önce kendisinin topiğinde de yazdığım gibi kk pro temalı pasta düşüncesi ve şeker hamurunu gıda boyası kullanmayarak lokum ile yapma fikrinden ( bu şekilde şeker hamuru yapılışını elossa dan öğrendim) dolayı oyumu elossa veriyorum...
Bütününü görmek şimdilik nasip olmadı ama parçadan bütünü hayal etmek hiç te zor değil ellerine emeğine düşüncene sağlık elossa cım:16::16::16:
hayatım çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim,oy içinde ayrıca teşekkürler ellerin dert görmesin:16:
evet gıda boyası taraftarı değilim (çok zorda kalmadıkça) o yüzden bu tarif çok sağlıklı ve doğal canım.
bütünü ömrümü yedi zaten sormaa:))
ama demek kısmet değilmiş,olsun bunda da var bi hayır diyorum:34:
çok öpüyorum seni canımcım:16:

canım sayfanın en üstünde yorumların falan en üstünde oylama bölümü açık ...telefondan giriyorsan olmayabilir Pc den denemelisinn....beğendiğin tarifin adının sol yanındaki noktayı işaretleyip alltan anketi onayla diyorsun sanırımm..ve oy vermiş oluyorsun böylece

Benim pc bozuldu telden giriyorum hep teldedr o gorunmuo canim yaa

$20130627_161201.webp
Insallah eklenmiştir. Egunal arkadasimin yapmis oldugu ciskek tarifi..
Mükemmel ötesi bir tat.. sadece benim kalibim 26 cm lik kaliplardan..

Puanlama dev.ediyr muuuuu ediyrsa.puanim pegasus07 ye ;)

hepsine tek tek baktım hepside cok guzel olmus ama içlerinden bırıne oy vermek gerekıyor :26:

çilek soslu cheescake ile prof.yaş pasta arasında gittim geldim daha zahmetli olduğu için prof.pastaya oyumu verdimmm :56:

Son düzenleme:
Hepinizin ellerine sağlık hepsi çok güzel ve zahmetli şeyler belli.
Çilek soslu cheese cake
Barbie pasta
Seyrenin pastası
Elossanin pastası
Üzerinde güller olan şeker hamurlu pasta
Üzerinde profiterol olan pasta
Bunlar en çok beğendiklerimdi,hepsini gerçekten çok beğendim ve hepsinin birinciliğini hakettiğini düşünerek oylama yapamadım.:37:

Hepinizin ellerine sağlık hepsi çok güzel ve zahmetli şeyler belli.
Çilek soslu cheese cake
Barbie pasta
Seyrenin pastası
Elossanin pastası
Üzerinde güller olan şeker hamurlu pasta
Üzerinde profiterol olan pasta
Bunlar en çok beğendiklerimdi,hepsini gerçekten çok beğendim ve hepsinin birinciliğini hakettiğini düşünerek oylama yapamadım.:37:
Canım teşekkür ederim :16:

Back
X