Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
Bak buda iyi fikir köfteler ve pilavlar tabi isteğe bağlı :34:Mesela çok özel bir pilav yapmak isteyen pilav yapsın:44:Farklı yanına pilav gerektirmeyen bir köfte yapanlarda sadece köfte yapsın:17:Çok mu karışık olur:9::9:

Şimdi köfte vaaarr köfte vaarr..Yani ağır,zahmetli bir köftenin yanına istenirse pilavla sunum yapılabilir.Köfteli,etli bir pilav tarifide yapılırsa yanına tekrar bir köfte tarfide yapmak gereksiz olur.Mesela Maklube yemeği bir Pilav kategorisi,et kategorisinde kabul edilmemişti hani..Öyle bir tarif bu kategoride yapılabilir :34: İçinde hem et var hemde pilav :34:Ama isteyen sadece sulu bir köfte tarifi yapar ve öyle sunabilir,pilav olmasada olur..Pilavlar tek yarışamaz bence..Köftelerin ve tavukların yanına aparatif olarak sunulmalı :42:

tamam az daha düşüneyim son kararımı bildirecem:9::9::9:
kazen haydi egunal diyene kadar yolu var baksanıza ortalıkta yok..
çıkıp yeni kategori yok bitti yarışma dermiş bizde fikir alışverişinde bulunup duralım:9::9::9:
töbeeeee demesin öyle bişey :50::50::50:

bir köfte olur bana kolay gelebilir değerlendirirken yanına pilavda olsa iyi olurmuş derim a ha gitti oy:9::9::9::9:
tartışmaya açık bir durum olur sanki:27::27::27:
tek çeşit olsun et,tavuk neyse işte yanına ya pilavı şart koşalım ya da hiç koymayalım derim:40:

bence pilavı sart koymayalım..isteyen sunumu şık görünsün diye yapabilir..
köfteyide dediğin gibi tavuk veya kırmızı et kıyması olsun bulgur köfteleride ii olmazki yani benim fikrim:34:

tamam az daha düşüneyim son kararımı bildirecem:9::9::9:
kazen haydi egunal diyene kadar yolu var baksanıza ortalıkta yok..
çıkıp yeni kategori yok bitti yarışma dermiş bizde fikir alışverişinde bulunup duralım:9::9::9:
töbeeeee demesin öyle bişey :50::50::50:

sonra böyle kalırız:27:

bir köfte olur bana kolay gelebilir değerlendirirken yanına pilavda olsa iyi olurmuş derim a ha gitti oy:9::9::9::9:
tartışmaya açık bir durum olur sanki:27::27::27:
tek çeşit olsun et,tavuk neyse işte yanına ya pilavı şart koşalım ya da hiç koymayalım derim:40:
Ben de diyorum ya eğer zor yanına pilav gerketirmeyen bir köfteyse pilav yapılmasın yada isteğe bağlı yapılsın:44:Mesela ben et kategorisinde pilavda yapmıştım onun gibi:34:O zaman et köfteler diye olsun:26:Bulgur köfteleri ayrı mı yarışsın:56:
Şimdi köfte vaaarr köfte vaarr..Yani ağır,zahmetli bir köftenin yanına istenirse pilavla sunum yapılabilir.Köfteli,etli bir pilav tarifide yapılırsa yanına tekrar bir köfte tarfide yapmak gereksiz olur.Mesela Maklube yemeği bir Pilav kategorisi,et kategorisinde kabul edilmemişti hani..Öyle bir tarif bu kategoride yapılabilir :34: İçinde hem et var hemde pilav :34:Ama isteyen sadece sulu bir köfte tarifi yapar ve öyle sunabilir,pilav olmasada olur..Pilavlar tek yarışamaz bence..Köftelerin ve tavukların yanına aparatif olarak sunulmalı :42:
Evet maklube var :56:perde pilavı var:56: Farklı süslemelerle pilavlar yapılabilir:26:

ani bir kararla bu kararsızlığın içinden kurabiyeler kategorisine geçerim bende:53::53::52::52::52::52:

Son düzenleme:
Ben de diyorum ya eğer zor yanına pilav gerketirmeyen bir köfteyse pilav yapılmasın yada isteğe bağlı yapılsın:44:Mesela ben et kategorisinde pilavda yapmıştım onun gibi:34:O zaman et köfteler diye olsun:26:Bulgur köfteleri ayrı mı yarışsın:56:

Evet maklube var :56:perde pilavı var:56: Farklı süslemelerle pilavlar yapılabilir:26:

galiba kararımı verdim köfte diyeyim ben her türlü köfte içine girsin isteyen çiğ köfte yapsın isteyen mercimek isteyen kuru köfte hepsi içine girsin diyorum..ayrım yapmıyorum...o zaman katılımda daha çok olur sanırım....

galiba kararımı verdim köfte diyeyim ben her türlü köfte içine girsin isteyen çiğ köfte yapsın isteyen mercimek isteyen kuru köfte hepsi içine girsin diyorum..ayrım yapmıyorum...o zaman katılımda daha çok olur sanırım....

o zamanda hepsi birbrine girmezmi???:44:

teşekkür ediyorum canım:16::16::16:
güzel sözlerin tarifimi beğenmen yeter benim için:29:
yeni kategori hakkında 3 tanecik fikrim var acaba sen ne düşünüyodun yazsana :44:

Ben de köfteleri düşünmüştüm ayrıca yanına pilav olayını bilemiyorum çeşit çeşit pilav var olabilir de yani. :31:

Bizede ikram edeceksen fikir verelim:56::9: :52::52:
tabiki cnm,ne demek:38:
ben yanlış anladım sanırım bu 3 kategorinin dışında öneri gibi algıladım sanırsam:17::1::1::9::9:

:111::111::60::60: sorry bebişimm :44::44: ben sarmayla dolmayı hiç beraber yapmadım misafir ağırlacaksam başka tabii de...zamanın varsa sarma yap daha pratik olsun istiyosan dolma yap derim şekerimm..ben detoksdayım yağszı tuzsuz çorbamı içiyorumm...

eğer taşınma işimi biraz daha ertelersem ve düğünde bozulan fotoğraf makinemi tamir edebilrisem ben de katılamyı düşüneceğim yeni, kategoriye bu sefer ...maksat çeşit olsun renk olsun :16::16::16:

:9::9:

yok cnm,kendimiz icin yapicam.Ben genelde karisik yaparim,isteyen istedigini yer.
bu gün ikisindende istedi cnm,o yüzden son olarak ikisinide yapmaya karar erdim.
biraz sarma,bir ufak tepside börek:56:

buyrun gelin,beraber yiyelim:16:

katil cnm,cok güzel seyler yapilacagindan süphem yok
:56:
ben bu kategoride olmam heralde,gerci yenilen pehlivan doymazmis:9:

Bende fikrimi söyleyeyim,kategori konusunda.
bencede köfteler uygundur.icine bulgur koyulan köfteden yapmak isteyen ondan yapar,et köftesi yapmak isteyen etli yapar,isterse yanina pilavda yapar,sunumu icin.

köfte ve pilavlar birbirinden ayri olsun.
cok cesit pilav var cünkü.
pilavlar icin ayri bir kategori olmali diye düsünüyorum...

yinede son karar senin
:34:

bu arada kazen nerde yaa,gelseydide ikincinin ödülünü verseydi dimi ama:9:

Tamam canım sen bilirsin:29:
Ben daha önce böyle bir konuşma olduğunu hatırlıyorum köftelere neler girer ondan dedim..:44:Hepsi bir olur diye konuşulmuştu:56:Dediğin gibi herkes kendi istediğini yapsın:34:Yanına pilav yapmak isteyen pilavda yapsın görsellik açısından:56:Ama poilav kategorisi ayrı olabilir:56::31:

Tamam canım sen bilirsin:29:
Ben daha önce böyle bir konuşma olduğunu hatırlıyorum köftelere neler girer ondan dedim..:44:Hepsi bir olur diye konuşulmuştu:56:Dediğin gibi herkes kendi istediğini yapsın:34:Yanına pilav yapmak isteyen pilavda yapsın görsellik açısından:56:Ama poilav kategorisi ayrı olabilir:56::31:

aynen canım her türlü köfte olsun yanına dediğin gibi pilav yapmak isteyen yapar...
tamamdır sancılı bir karar sürecinin ardından karar alınmıştır:9::9::9:
ekmek arası köfte ile katılıyom ben:52::52::52::9::9::9:

aynen canım her türlü köfte olsun yanına dediğin gibi pilav yapmak isteyen yapar...
tamamdır sancılı bir karar sürecinin ardından karar alınmıştır:9::9::9:
ekmek arası köfte ile katılıyom ben:52::52::52::9::9::9:

İlk ekmek arası köfteyi ben isterim:56::52:
Bu yarışma pastalardan dahada güzel olacak sanki :17:iştah açıcı:52::52::56:

İlk ekmek arası köfteyi ben isterim:56::52:
Bu yarışma pastalardan dahada güzel olacak sanki :17:iştah açıcı:52::52::56:

tamam ekmek arası köftemden ilk sana ikram etcem:9::9::9:
ekmeğinide kendim yapayım bari:9::9::9:
pastalardan daha güzel olcak bencede ramazan geliyoooo katılımcılar tarifleri deneme fırsatı bulacaklar
fikir edinmiş olcaz...

Son düzenleme:
tamam ekmek arası köftemden ilk sana ikram etcem:9::9::9:
ekmeğinide kendim yapayım bari:9::9::9:
pastalardan daha güzel olcak bencede ramazan geliyoooo katılımcılar tarifleri deneme fırsatı bulacaklar
fikir edinmiş olcaz...

:56:Büyük bir zevkle ben de alırım:9::16:
Evet ramazanda geliyor güzel tarifler güzel paylaşımlar bekliyoruz:56::46::46:

Bu da portakallı cheescake im uydurma oldu biraz:42::42::42:

$Fotoğraf0608.webp$Fotoğraf0619.webp$Fotoğraf0620.webp

Back
X