- Konu Sahibi Azeri kizi
-
ya canim ya yine ben simdi hamuru yogurdum ama hamur birlesmiyoki dagiliyo elimde normalmi acil cvp ver ne olurrrrrr
Allah Allah ununu biraz fazlami kacirdin yoksa.Eger birlesmiyorsa birlesene kadar biskin den ekle.kivamini bulunca tamamdir.
evet unu fazla kasirmisim yada hizli koymusum simdi duzeldi umarim altinida iyi pisiririm tesekkur ederim canim sagol
Sevindim canim.sonucu haber ver basardinmi
evveeeetttt basardim cok guzel oldu simdi esimle beraber yiyoruz anca oturabildim tarif icin cok sagol gercekten isin sirri biskin de
biri bu biskinin nasıl kullanıldığını tarif edebilir mi? biskinle yaptığım kurabiyeler yayılıp tepsiyi kaplıyor acaba eritip mi kullanmak gerekiyor ? biri cevap verirse çok memnun olacağım şimdiden teşekkürler
Biskini marketler de bulamayacağımız için, evde kendi biskin margarini yapabilirsiniz. Bir gün öncesinde margarini eritip, ılıtıp buzdolabına koyalım. Bir gün sonra buzdolabından çıkarıp, yağın altta kalan suyunu süzelim.
Margarinlerde su olduğundan kurabiyeleri pişirirken yayılmasına sebep olur, bu şekilde yaparsak kurabiyelerinizin görünümü bozulmamış olur. Bu da sizlere işin püf noktası .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?