• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar (PastavillaSponsorluğunda)Güveçte Köfteli Soslu VeYoğurtlu Lumaca - EvErişteliSalata.

dilvinciğim seni tebrik ederim şimdiden canım ,harikasın, benden sana tam puan :46::46::46:kendi kızım için için özendim doğrusu hiç o taraklarda bezi yok:53:

dilvinciğim seni tebrik ederim şimdiden canım ,harikasın, benden sana tam puan :46::46::46:kendi kızım için için özendim doğrusu hiç o taraklarda bezi yok:53:

ablamda gelmiş tamm olmuş hoşgeldin topiğimee :D kızın kaç yaşında ablacım ?

herkes hepimiz iyiyiz,her birimiz emek veriyoruz,ciddi bir zaman harcıyoruz ve herkes hakediyor.
iyi olan ve hakeden kazansın demiyelim,içimizde en şanslı olan kazanacak hepsi bu:)
:16:

çok doğru canım evet kesinlikle :) ben o sözü adet yerini bulsun diye demiştim :)

teşekkürler canım :) ben bu kadar olucağını sanmıyorum çünkü ilk defa yemek yaptım ben hep pasta tatlı börek çeşidi yaparım :)

Rica ederim kız, senin gibi tatlı olan kim isterse destekçi olurum:38:
Yeterki paylaşmasini bilelim, saygılı ve doğru bir şekilde bir birimize yaklaşalım:16:

Öptüm seni yavriiii:54::27:

çok doğru canımcım :16:

ellerinize sağlık yemeğiniz çok güzel görünüyo eminim tadı öyledir başarılar dilerim

cok lezzetli gorunuyor istahim kabardi ellerine saglik cok emek vermissin :56:

ellerine saglik baya ugrasmissin :46::46:

teşekkürler kızlar güzel yorumlarınız için :) evet baya uğraştım birde 17 yaşında oldu mu acemi işi işte :D tadı evet güzeldi bana göre yiyenlerde sevdi :)

çok doğru canımcım :16:

teşekkürler kızlar güzel yorumlarınız için :) evet baya uğraştım birde 17 yaşında oldu mu acemi işi işte :D tadı evet güzeldi bana göre yiyenlerde sevdi :)

17 yasindamisin :53::53::53::53:
ben 23 yasindayim yapamam ben bunu :52:
acmissin kesmissin bicmissin ne acemisi daha ne olsun :nazar:

Oldukca ugrasmis ama harika bir sunum cikarmissin,ellerine saglik...Bol sanslarin olsun :16::16::16:

Ellerinize saglik gercekten çok hos gorunuyor,sabah sabah canim istedi olsa hayir demeden yerim su anda :D
Yarismada basarilar dilerim...

17 yasindamisin :53::53::53::53:
ben 23 yasindayim yapamam ben bunu :52:
acmissin kesmissin bicmissin ne acemisi daha ne olsun :nazar:

ama size göre ve burdaki maharetli hanımlara göre acemiyim ablacım :D

zahmetli olmuş
başarılar dilerim
:6:

Ellerinize saglik gercekten çok hos gorunuyor,sabah sabah canim istedi olsa hayir demeden yerim su anda :D
Yarismada basarilar dilerim...

elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım beğenmenize sevindim canlarım :)

Back
X