Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Patakrem kullanan varmı??

DeKoLTe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2007
17
0
86
İçel Mersin
Patakrem kullanan varmı aranızda arkadaşlar ben almayı düşünüyorum. kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. birde hangi marka daha iyi teşekkürler şimdiden paylaşımlarınız için :emir_bebek:

Daha önce kullanmıştım ama fondöten+pudra daha etkili birkapatıcı.
Şu an hiç birşey kullanmıyorum bence daha iyi.

ben de geçenlerde duymuştum yağlı ciltler için stick fondöten, yaşlı ciltler için de patakrem demişti yanlış hatırlamıyorsam. yine kullanılabilir de hani daha çok o yaşlara öneriliyordur belki.

Ben daha önce max factor un patakremini kullanmıştım..pek kullanışlı gelmedi..sevemedim..
Ben bildiğimden şaşmam..önce fondöten, üzerine pudra..

ben avonun patakremini kullandım.. hiç bi özelliği yok.üstelik çok ağır duruyo yüzde. normalde pudrayla fondötenin karışımı olarak bilinir,hesaplı gelir kulağımıza ama kuaför ler de hiç önermiyo kızlar..şahsen bi daha almam

ben de kullanıyorum avonun patakremini...çok memnunum ama....evde hiç kullanılmamış pudram vr fondatenim olduğu halde onu tercih edyorum....

Ben de aldım patakrem kullansam mı kullanmasam mı kararsız kaldım şimdifisfisfis

patakrem çok yoğun bişey canım..cildinin hava almasına engel olur genç ciltler için bu çok gereksiz ve zararlı kullanma derim ama sen bilirsin

Ben anneme verdim patakremimi kaydirigubbakcemile3

Back
X