• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patates karaciğeri bitiriyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eki Görüntüle 1735838

iki haşlanmış yımıta, üstüne de şakır şakır limonu gezdirdinmiydi ohhhh:kk77::kk77::kk77:
Ben çok güzel yaparım patates salatasını.
Patates salatasına domates koyan bile gördüm.Ne işi varsa .

Patates fazlaca şeker içerdiğinden karaciğeri tahrip eder ancak midenin de dostudur.
Midesinde sıkıntı olan ,sürekli mide gazı şikayeti olan ya da midesi ağrıyanlar patates suyu içsin kür halinde .
KAtı meyve sıkacağında sıkabilirsiniz.
İyi gelmezse gelin yüzüme tükürün.

Salata neymiş mis gibi kızartması varken.
Benim doğal cips im .

Bu habere göre benım karaciğerim o halde iflas eşiğinde :D
Oysakı 2ay önce chek up yaptırmıştım turp gibiydim :))

Paranoyak düşüncelerdeyımmm :KK53:

ya bu topiğin etkisinde kaldığım için patates haşlayacaktım kii, patates bitmiş:KK53:

Tabii ürünlerden zarar geleceğini sanmıyorum ben:KK57:
Bende düşünmüyorum . Dediğim gibi çocukluğumdan berı deli gibi papates yerım her halını her haftada bı yemeğini yaparım.
senede 1 komple check up ta yaptıyorum. Şuana kadar doktolar şunu yeme falan demedi . Değerlerim gayet iyi.

yapın siz yine, zeytinyağlı nolcak, sabah yersin:KK48::KK48: kimse yemez ama ben sabahta bayılıyorum, her öğün olsa yerim:KK48:
Zaten zar zor yemek yaptırıyorum :( Yemek varken yapmaz bende tek kolla patates soyamam ki :KK42:

Bakalım daha neler çıkacak? Yıllar sonra da yumurtayı zamanında karalayıp şimdi göklere çıkardıkları gibi yapmasınlar da...

Ya ben inanmiyorum boyle haberllere. Her kafadan bi ses cikiyor. Biri X i yasaklar digeri her gun X yiyin der. Sozum ona bilimsel calisma pfff :s

Her seyden yemek en mantiklisi. Yavas ye, doymadan birak yemeyi, butun gun oturma, az hareket et, spor yap... bitti gitti iste. Diyetisyen falan filan safsata hepsi. Milenyum hurafecileri.

Back
X