Küp küp doğramıştım ama daha küçük doğramam gerek demek ki :kedi:
bende küp küp doğradım ama çok küçük küpler halinda doğradım birde harçla patatesleri karıştırıp öyle döktüm borcama ben ve sonuç mikemmell
ben göz kararı tuz koyuyorum canımkızlar içine tuz koyulmuyomu tarifte yazmıyoda koyuluyorsa ne kadar koycaz birde kremam yok komasam olurmu
Ben çok öyle çook küçük doğramadım canım ama ben de senin gibi değişik bir şey yaptım.. Küp küp doğradığım patatesleri , fırında yumuşamaz ihtimaline karşı sadece 5 dakika içine bol sebze harcı attığım suda haşladım. O sebze harcının tadı da geçti biraz patateslere. Ve çok güzel olduAy yarın gene yapayım, anlatınca canım çekti.. Bu gidişle hamurişleri başlığından, diyet başlığına terfi edicem ama ne yapayım çok lezzetli
ben göz kararı tuz koyuyorum canım
biz bunu hep yapıyoruz ama kremasız
zaten içine patates giren bir şeyin kötü olması mümkün değil
keki tepsiye koyduğumda, sorun olacağından emindim, nitekim de oldu... kek karışımı patatesleri tam örtemedi, kabarmayacağı da belliydi, kek gibi olmayacaktı zaten, patatesler yüzeyde kaldı, çok da kabarmayınca böyle garip bişey oldu, sizinkiler ne güzel örtmüş, patatesler dipteydi sadece, neden öyle oldu? 6-7 patates borcam tepsinin dibini 2 kez doldurdu, sizinki tek sıra mıydı?
anlatımda eksikler vardı benim için, şimdiye dek hiç kek sorunu yaşamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?