- Konu Sahibi Sympathique
-
ayyyyyyyy eline sağlık çok güzel yapmışın süslemede harika yaaa ben rejimdeyimmmmmmmmm
canim denemek lazim deme bence dene ,herkes diyo aaa pasta yapmis ne kadar guzel suslemisin diye ,sonradan iyice inceleyince ,niye pastanin uzerine tursu koydun diye sasiriyolar ,bence degisik bisey
sende patates kekin tarifini koysana bende bakim nasil biseymis
canim,kendi bolumume tarif koymak için nerden yapiliyo bilmiyorum.o yuzden buraya yaziyim tarifimi.
PATETESLI KEK
malzemeler:
4 tane orta boy patetes
2 yumurta
1 su bardagi yogurt
1 su baardagi sivi yag
1 adet sogan (isterse pirasada olabilir)
biraz beyaz peynir
maydonoz
aldigi kadar un
tuz,kara biber
yapilisi:
patetesleri haslamadan rendeliyoruz,sonra soganlari kup kup dogruyoruz. butun malzemeyi katip karistiriyoruz,civik bir hamur elde edene kadar un koyuyoruz.tepsiyi yaglayip firina veriyoruz.uzeri kizarana kadar pisiriyoruz.afiyet olsun.cok kolay bir kek vede cok vitaminli.
bu ne yaa sen bir harikasın ayy süperr gözüküyor fransa bana çok yakın geliyorummm:) yemeyee ellerine sağlıkk
kos gel canim ,sen gel bak ben sana neler neler yaparim ,sen neresindesin bakim almanyanin,bikac hafta sonra ben geliyorum frankfurta istersen yapip getireyim :roflol:
bak yaninada soyle guzel bi kurabiye ,
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=188098
seni simdi imrendirdim yerindede duramazsin artik:roflol::roflol:
:) ayy canım benim ben almanyada hattingendeyim bochuma yakın...becerikli arkadaşım benim:) ama frankurta biraz uzağım malesef...kurabiyeye bak ya:) sihirlemi yapıon sen bunlarıı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?