Salata Tarifi Patates Püresi Tepesi

katrem

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2008
3.507
878
363
Diğer
Davetlerinizde ve günlerinizde misafirlerinize sunabileceğiniz güzel bir salata...

Resimde yok ama misafirlerinize dilimleyerek verip yanına da yoğurtla sunabilirsiniz.

4-5 adet Patates
Göbek Marul
Salatalık Turşusu
Yeşil Zeytin
Mısır
Tuz
Nane
Pul Biber
Sıvı Yağ

Patateslerin kabukları soyulur küp küp doğranır ve haşlanır. Patatesler püre haline getirilir. İçerisine salata malzemeleri ve baharatlar konulur. Kek kalıbı yağlanır ve içine malzemeler konulur. Malzemelerle süslenir. Afiyet olsun.

Eklentiler

• $Yagmur000.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 117

Ellerıne saglık harıka gorunuyorr canım

Son düzenleme:
göbek marul ve salatalık turşusu sadece üstlerinde mi var??yoksa içinde de varmı??ellerine sağlık harika görünüyor salata...

yapan var mı bu salatayı. ben pürenin içinde göbek nasıl durur hayal edemedim

yapan var mı bu salatayı. ben pürenin içinde göbek nasıl durur hayal edemedim

yaa kızlar ben burayı unutmuşum
biraz geç bir cevap olacak ama
göbek pürenin içinde değil aslında
ortası delik olan kek kalıpları varya
onun boşluk olan ortasını göbek marulla dolduruyoruz sadece
içinde yok a.s.

ellerine sağlık gece gece çok canım çekti süper olmuş canım yaa becerikli arkadaşım benim:)

gercekten görüntü süper ellerine emegine saglik canimopuyorumnanaktan

bu akşam eşime özel bir sofra hazırlamayı düşünüyorum ve bu salata sofram için harika olacak hemen yapmaya gidiyorum paylaşım için teşekkürler opuyorumnanaktan

ellerine sağlık gece gece çok canım çekti süper olmuş canım yaa becerikli arkadaşım benim:)

ayy canın çetiyse hemen yapıp göndereyim sana kıyamam
canım olumunekankayizsmile

gercekten görüntü süper ellerine emegine saglik canimopuyorumnanaktan

çok sağol canımmm opuyorumnanaktan

bu akşam eşime özel bir sofra hazırlamayı düşünüyorum ve bu salata sofram için harika olacak hemen yapmaya gidiyorum paylaşım için teşekkürler opuyorumnanaktan

hadi hayırlısı inşallah eşin de beğenir opuyorumnanaktan

[

hadi hayırlısı inşallah eşin de beğenir opuyorumnanaktan[/QUOTE]

EŞİMDE BENDE BAYILDIK HARİKA OLDU.PAYLAŞIM İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER olumunekankayizsmilealkisalkisalkis

ben bu pastayı bozmaya kıyamam ki kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…