C coffee91 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Ocak 2013 25.045 866 168 33 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.901 Ausencia .!.: bunlaar yanlış oldu galiba , olacaktı değil mi kuzum Genişletmek için tıkla... evet tebrik ettim ya aşkolsun Nevreste .!.: Eylül'cüm sahiden çarpıntına veriyorum Uyan yarışma bitti yenisi başladı Kazen şehir dışında döndüğünde yeni konuyu açacakAma katılımlar başlayabilir. Öyle canım çarpıntısına ver Genişletmek için tıkla... ne biliyim yeni açılmış konu göremeyince bilemedim Nevreste .!.: Tabi ki olmaz olur mu Genişletmek için tıkla... iyi o zaman Ausencia .!.: Hacı bekler gibi bekliyorum şuan adrayı Canın bir şeye sıkıldı mı ? İlaç dışında ? Bazen insanın içine bir sıkıntı gelir , nefes alamayacak gibi olur , belki öyle bir şeydir . Genişletmek için tıkla... yoo bir şeye sıkılmadı aslında ama ter basıyo birden bir de :26::26:
Ausencia .!.: bunlaar yanlış oldu galiba , olacaktı değil mi kuzum Genişletmek için tıkla... evet tebrik ettim ya aşkolsun Nevreste .!.: Eylül'cüm sahiden çarpıntına veriyorum Uyan yarışma bitti yenisi başladı Kazen şehir dışında döndüğünde yeni konuyu açacakAma katılımlar başlayabilir. Öyle canım çarpıntısına ver Genişletmek için tıkla... ne biliyim yeni açılmış konu göremeyince bilemedim Nevreste .!.: Tabi ki olmaz olur mu Genişletmek için tıkla... iyi o zaman Ausencia .!.: Hacı bekler gibi bekliyorum şuan adrayı Canın bir şeye sıkıldı mı ? İlaç dışında ? Bazen insanın içine bir sıkıntı gelir , nefes alamayacak gibi olur , belki öyle bir şeydir . Genişletmek için tıkla... yoo bir şeye sıkılmadı aslında ama ter basıyo birden bir de :26::26:
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.501 614.777 1.098 Malatya 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.902 eylul05 .!.: evet tebrik ettim ya aşkolsun ne biliyim yeni açılmış konu göremeyince bilemedim iyi o zaman yoo bir şeye sıkılmadı aslında ama ter basıyo birden bir de :26::26: Genişletmek için tıkla... Konu yarın veya Çarşamba günü açılacak
eylul05 .!.: evet tebrik ettim ya aşkolsun ne biliyim yeni açılmış konu göremeyince bilemedim iyi o zaman yoo bir şeye sıkılmadı aslında ama ter basıyo birden bir de :26::26: Genişletmek için tıkla... Konu yarın veya Çarşamba günü açılacak
C coffee91 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Ocak 2013 25.045 866 168 33 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.903 Nevreste .!.: Konu yarın veya Çarşamba günü açılacak Genişletmek için tıkla... hadi hayırlısı bakalım
Nevreste .!.: Konu yarın veya Çarşamba günü açılacak Genişletmek için tıkla... hadi hayırlısı bakalım
E egunal Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2009 40.160 6.633 248 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.904 Aus tebrik ediyorum Yarışmaya katılan herkesin ellerine sağlık.
C coffee91 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Ocak 2013 25.045 866 168 33 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.905 4 üye neden konuşmuyorsun
EsRa1982 Güzel Günler Bizi Bekler Kayıtlı Üye 21 Nisan 2011 10.853 709 248 Ankara 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.906 aa bu kez oy veremedim memleketteydim ausencia tebrik ederim yemeğin zaten çok güzeldi katılan tüm arkadaşlarında eline sağlık
aa bu kez oy veremedim memleketteydim ausencia tebrik ederim yemeğin zaten çok güzeldi katılan tüm arkadaşlarında eline sağlık
SUHAN surgeon Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2011 33.185 39.289 798 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.907 günaydınlar....sonuçlanmış yarışma.aus tebrikler...ellerine sağlık tekrardan....
Ausencia _Alcatraz Kaçkını_ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Eylül 2012 41.590 141.627 598 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.908 egunal .!.: Aus tebrik ediyorum Yarışmaya katılan herkesin ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler egunal EsRa1982 .!.: aa bu kez oy veremedim memleketteydim ausencia tebrik ederim yemeğin zaten çok güzeldi katılan tüm arkadaşlarında eline sağlık Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim esra , yani oylarınızı yeni kategoride bekliyoruz yine , yorumların her zaman objektif miskamber .!.: günaydınlar....sonuçlanmış yarışma.aus tebrikler...ellerine sağlık tekrardan.... Genişletmek için tıkla... Teşekkürler miskamber , dönmüşsün sevindim çok
egunal .!.: Aus tebrik ediyorum Yarışmaya katılan herkesin ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler egunal EsRa1982 .!.: aa bu kez oy veremedim memleketteydim ausencia tebrik ederim yemeğin zaten çok güzeldi katılan tüm arkadaşlarında eline sağlık Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim esra , yani oylarınızı yeni kategoride bekliyoruz yine , yorumların her zaman objektif miskamber .!.: günaydınlar....sonuçlanmış yarışma.aus tebrikler...ellerine sağlık tekrardan.... Genişletmek için tıkla... Teşekkürler miskamber , dönmüşsün sevindim çok
SUHAN surgeon Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2011 33.185 39.289 798 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.909 Ausencia .!.: Çok teşekkürler egunal Teşekkür ederim esra , yani oylarınızı yeni kategoride bekliyoruz yine , yorumların her zaman objektif Teşekkürler miskamber , dönmüşsün sevindim çok Genişletmek için tıkla... :) gitmişim ama farketmemişim.bi kaç gündür girememiştim kk 'ya.mapusa girip çıktığımı sabah gördüm
Ausencia .!.: Çok teşekkürler egunal Teşekkür ederim esra , yani oylarınızı yeni kategoride bekliyoruz yine , yorumların her zaman objektif Teşekkürler miskamber , dönmüşsün sevindim çok Genişletmek için tıkla... :) gitmişim ama farketmemişim.bi kaç gündür girememiştim kk 'ya.mapusa girip çıktığımı sabah gördüm
Ausencia _Alcatraz Kaçkını_ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Eylül 2012 41.590 141.627 598 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.910 miskamber .!.: :) gitmişim ama farketmemişim.bi kaç gündür girememiştim kk 'ya.mapusa girip çıktığımı sabah gördüm Genişletmek için tıkla... O değil ya , ben seni UI görmüştüm sanki bir ara :26:
miskamber .!.: :) gitmişim ama farketmemişim.bi kaç gündür girememiştim kk 'ya.mapusa girip çıktığımı sabah gördüm Genişletmek için tıkla... O değil ya , ben seni UI görmüştüm sanki bir ara :26:
SUHAN surgeon Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2011 33.185 39.289 798 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.911 Ausencia .!.: O değil ya , ben seni UI görmüştüm sanki bir ara :26: Genişletmek için tıkla... haaa evet iki hafta önce gitmiştim.dayanamayıp geri geldim.
Ausencia .!.: O değil ya , ben seni UI görmüştüm sanki bir ara :26: Genişletmek için tıkla... haaa evet iki hafta önce gitmiştim.dayanamayıp geri geldim.
EsRa1982 Güzel Günler Bizi Bekler Kayıtlı Üye 21 Nisan 2011 10.853 709 248 Ankara 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.912 Ausencia .!.: Çok teşekkürler egunal Teşekkür ederim esra , yani oylarınızı yeni kategoride bekliyoruz yine , yorumların her zaman objektif Teşekkürler miskamber , dönmüşsün sevindim çok Genişletmek için tıkla... inşallah yeni katagoride oy kullanacağım canım hekeden kazansın tekrar ellerine sağlık
Ausencia .!.: Çok teşekkürler egunal Teşekkür ederim esra , yani oylarınızı yeni kategoride bekliyoruz yine , yorumların her zaman objektif Teşekkürler miskamber , dönmüşsün sevindim çok Genişletmek için tıkla... inşallah yeni katagoride oy kullanacağım canım hekeden kazansın tekrar ellerine sağlık
uppahalds Long time, no see... Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2008 1.973 220 363 48 İstanbul 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.913 Ausum çok çok tebrik ederim. Hediye çekini güzel günlerde kullan, proluk da hayırlı uğurlu olsun canım benim...
Ausum çok çok tebrik ederim. Hediye çekini güzel günlerde kullan, proluk da hayırlı uğurlu olsun canım benim...
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.765 13.418 823 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.914 Aus canım tebrik ederim birinciliğini.:119:Hediyelerini de güzel günlerde kullan.Çok güzel bir yarışma oldu.Katılan herkesi tebrik ederim.
Aus canım tebrik ederim birinciliğini.:119:Hediyelerini de güzel günlerde kullan.Çok güzel bir yarışma oldu.Katılan herkesi tebrik ederim.
5February || Rabbime Bin Şükür.. || Kayıtlı Üye 1 Mart 2013 3.942 543 113 İstanbul 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.915 Tebrik ederim aus ablacım..
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.765 13.418 823 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.916 Kazen'e de çok teşekkür ederim şanslı üye ve proluk için.:119:Çok sevindim sabah görünce.
Elif Onur Üyesi Pro Üye 12 Temmuz 2006 35.117 31.114 1.123 61 Konya 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.917 Ausencia .!.: Olmaz mı ablacım , sana sevgilerimle beraber yolluyorum selamları , yerime yeme ama öyle güzel olmuyor ben gelince yiyeyim Genişletmek için tıkla... Ooo gel tabi ausum:)nasıl sevinirim:)Nevroşum sende gel:)
Ausencia .!.: Olmaz mı ablacım , sana sevgilerimle beraber yolluyorum selamları , yerime yeme ama öyle güzel olmuyor ben gelince yiyeyim Genişletmek için tıkla... Ooo gel tabi ausum:)nasıl sevinirim:)Nevroşum sende gel:)
Elif Onur Üyesi Pro Üye 12 Temmuz 2006 35.117 31.114 1.123 61 Konya 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.918 adra .!.: Kazen'e de çok teşekkür ederim şanslı üye ve proluk için.:119:Çok sevindim sabah görünce. Genişletmek için tıkla... Adracım bu arada tebrikler:)
adra .!.: Kazen'e de çok teşekkür ederim şanslı üye ve proluk için.:119:Çok sevindim sabah görünce. Genişletmek için tıkla... Adracım bu arada tebrikler:)
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.765 13.418 823 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.919 Elif .!.: Adracım bu arada tebrikler:) Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.Süpriz oldu bana da:)
Elif .!.: Adracım bu arada tebrikler:) Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.Süpriz oldu bana da:)
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.765 13.418 823 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.920 Kazen .!.: Hatta diğer şanslı üyemizi de açıklıyayım. ; Adra Nevreste şahidimdir, yarışmalarda ki azminden dolayı bu yarışmada kendisine böyel bir şey yapacağımı bahsettim. Hatta başka isimlerde var ama ilk bu olsun dedim ve Nevreste'ye sıkı sıkı tembih ettim sakın kimseye bundan bahsetme diye. Genişletmek için tıkla... Tereddütteydim şanslı üye konusunda şimdi emin oldum.Azmimin dikkate alınmasına çok mutlu oldum.Çok teşekkür ederim tekrar.:119:
Kazen .!.: Hatta diğer şanslı üyemizi de açıklıyayım. ; Adra Nevreste şahidimdir, yarışmalarda ki azminden dolayı bu yarışmada kendisine böyel bir şey yapacağımı bahsettim. Hatta başka isimlerde var ama ilk bu olsun dedim ve Nevreste'ye sıkı sıkı tembih ettim sakın kimseye bundan bahsetme diye. Genişletmek için tıkla... Tereddütteydim şanslı üye konusunda şimdi emin oldum.Azmimin dikkate alınmasına çok mutlu oldum.Çok teşekkür ederim tekrar.:119: