• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Patates Yemekleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz patates yemek tarifi ;

• Ankete Katılan
    144
Galiba :30:ben tarifleri oylamadan sonra ekliyecektim senin kumpiri görünce dayanamadım :9:

Sağol canım :38:

Sağol canım :39:
:38::38::38:
:18: siz katılacaksanız haber verinde nevreste abla size gelek :9::9::9::9::9: şenlik olur vallahi mahalleyi doyurursunuz kesin :9::9::9::27::27::27:
Bak bu doğru elim çok bol yapınca tüm mahalle doyar:60:
:26::26::26::26: geride kaldım :9:
Adra yarışmaya katılacak:52:
adraaa bizim şantiyedeee kocaman jeneratörler var ben sana doğru yola çıkartıyorum sen git al patateslerini hadi koş :9::9::9: :54:
:52::52::52::52:

adraaa bizim şantiyedeee kocaman jeneratörler var ben sana doğru yola çıkartıyorum sen git al patateslerini hadi koş :9::9::9: :54:

Beni kömüre mi çevireceksin kız.:9:Biz bakışa bakışa orta yolu bulacağız.:52:

Orası belli değil elektrik bulmasını bekliyoruz:52:

Gel canım başımın üstünde yerin var:29:Çok uzak değiliz Gaziantepteyim:9:

anteppppp mi ooo yandım nevreste abla bitttin kül oldun sen benden çekeceğin var... :9: sizin şimdi ayda bi altın gününüzde vardır demiiii :52::52: aylık iznimi kulanıp gleyim bariii vardır demi gününüz vardııır vardıııırr :10::10:

Yakın zamanda olmaz.:ssz:
:63::59::14:
anteppppp mi ooo yandım nevreste abla bitttin kül oldun sen benden çekeceğin var... :9: sizin şimdi ayda bi altın gününüzde vardır demiiii :52::52: aylık iznimi kulanıp gleyim bariii vardır demi gününüz vardııır vardıııırr :10::10:

Gel canım beklerim:29:
Altın günüm yok ama arkadaş toplantılarım var:56::9:Arkadaşlarımda çok hamaratlar:nazar::9:

İtina ile elektrik yüklenir.

$voltaj.webp

Back
X