Ben beğenmiştim güzel oluyorEvet canım herşeyi beğendiremiyorum o yüzden ben de sürekli farklı şeyler deniyorum..Bunu beğeneceklerini düşünüyorum
![]()
evet yemek seçen çocuklar çok zor bende sürekli düşünüyorum ne yapsam yiyecekleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben beğenmiştim güzel oluyorEvet canım herşeyi beğendiremiyorum o yüzden ben de sürekli farklı şeyler deniyorum..Bunu beğeneceklerini düşünüyorum
![]()
Bana bir puan veren iki kişi olmuşyedikleri her şey yarasin yüz kilo olsunlar inşallah.
![]()
Bana bir puan veren iki kişi olmuşyedikleri her şey yarasin yüz kilo olsunlar inşallah.
![]()
evet ya bende anlamıyorum niye bir puan veriyorlar ki bu kadar kötü mü gözüküyor herşey![]()
![]()
Aynen bence de dediğin gibi nevoşum:13::13:Sizin kadar güzel yemek yapamadıkları için olmasın![]()
Aynen bence de dediğin gibi nevoşum:13::13:
Hoşgeldin canım nasılsın![]()
Hoş buldum canım, iyiyimSen nasılsın
![]()
Ben de iyiyim canım sağol
Yoksun ortalarda neler yapıyorsun![]()
Bir iki gündür keyifsizdim canım, yazamadım
Benim haricimde de pek gelen giden de olmamış çok sakin burası:44:
Bu kez bana da uzun geldi:44:Nevoş bu sefer zaman hiç geçmedi bana süre uzun geldi![]()
kızlar amma uzadı yaaa bu anket işi![]()
ne zaman?............................Bu kez bana da uzun geldi:44:
Neyse az kaldı![]()
ne zaman?............................
Bu pazar bitiyorPazartesi oylama başlar
![]()
........ hadı bakalım
![]()
Hayırdır canım:26:
Evet kimse yok![]()