Canım bukez fazla birşey yapmıyorum..Arkadaşlarım çok fazla birşey istemediler herkes 2 tarif hazırlayacakBen de dilber dudağı-fellah köftesi-yoğurtlu közlenmiş patlıcan-Közlenmiş kırmızı biber-salata-turşu ve kolay görünsün ama olmazsa olmaz börek yapacağım.İstemiyorsanız yemeyin derim
Canım bukez fazla birşey yapmıyorum..Arkadaşlarım çok fazla birşey istemediler herkes 2 tarif hazırlayacakBen de dilber dudağı-fellah köftesi-yoğurtlu közlenmiş patlıcan-Közlenmiş kırmızı biber-salata-turşu ve kolay görünsün ama olmazsa olmaz börek yapacağım.İstemiyorsanız yemeyin derim
Çok güzel bir menü.Merak etme ayy niye bu kadar yaptın derken bir taraftan da götürecekler yaptıklarını.İki tarifle misafir ağırlanmaz bir kere.Biz kapı komşumuz gelse sofra donatıyoruz.
Gazel yeni kategori hakkında fikrin varsa hiç çekinme söyle
Canım kekler yapılmadı ama pastalar yapıldı:26:
Kekler olur mu
Aslında
Kebaplar
Kurabiyeler
Poğaçalar
Kahvaltılık tarifler
Diyet yemekleri
Sebze yemekleri
Dünya mutfağı
Yaz gelse patlıcan yemekleri yapardık
valla geçen sezonda ısrarla üstünde durmuştum tekrar hatırlatayım nevom,
kış bitmeden KIŞ SEBZESİ YEMEKLERİ yapılsa bence çok da yakışır....tıpkı kurban bayramından hemen sonra köftelerin denk geldiği gibi... örneğin pırasa, fırında ıspanak, kereviz, enginar, brokoli, lahana,...ooo ne kadar sebze varmış, daha aklıma gelmeyenler hatta....
ama karar sizin tabi benimki bir teklif