• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Patates Yemekleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz patates yemek tarifi ;

• Ankete Katılan
    144
Hoş geldin , nerelerdesin sen ? Ooooo ooo o 1.liğinin üzerinden çok geçti , yeni kategoriye de bekliyoruz seni :16:
Valla katılırım katılmasınada hani katılan arkadaşlara ayıp olmasın..Şimdi benim tarifler silip süpürür ortalığı filan,üzülmesin kimse :27:
Şaka şaka haa..:29: Fırsatım olursa,yarışmaya katılacak tariflerden yaparsam tabiki katılırım :34:

Vuslatın içine nevreste kaçmış :52::52::52:
:60::60::60:
Patates yemeği yapmayı bilmiyorum:14:Sizden öğrenmek istiyorum:52:Birde patates çok pahalı alma gücüm yok saksıya ektim bekliyorum çıkarsa yaparım belki:60:

Önce ben geldim:52:

:9:Bakalım kandırabilecek mi:9::52:
Patates fiyatları düştü nevoşum:27: Buyrun mutfağa alalım sizi:56::9:
Amaninn..Pilavlar kategorisinin oylaması yapılmış,yarışma bitmiş patateslere geçilmiş bile :53: Ben oylama bile yapamamıştım oysaki :31:
Neyse,yeni kategori hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar..Kıssa bir zamanda bayağı tarifler eklenmiş gördüğüm kadarı ile.Teker teker bakıp yorumumu yapacağım tabiki Tatlılar kategorisi birincisi olaraktan :65::9:
İyi olan,hak eden kazansın kızlar..Bol şans hepinize :16:
Tekrar sahalara davet edelim sizi:46::56:
Ellerin dert görmesin :56::52::52:

Afiyet olsun canım:16: Nasıl hazırladım ama şipşak kumpir :23::9:

Canım tatlılar kategorisi geçeli bayağı oldu yeniden yarışmaya katılmak istemez misin:56::46:Hediye çok cazip daha önce 1. de olsan tekrar hediyeyi kazanabiliyorsun:34:
Aaa.. Gerçektenmi,tekrar birinci olabiliyormuyuz :52: İyiymiş valla :46: Düşüneyim ben o zaman :34:
Fırsatım olurda yarışmaya katılacak bir tariften yapma imkanım olursa tabiki fotoğraflar katılırım yarışmaya..Nasılsa hergünkü işimiz bizim mutfakta yemek yapmak :34: Teşekkürler Nevoşum :54:

:60::60::60:

Patates fiyatları düştü nevoşum:27: Buyrun mutfağa alalım sizi:56::9:

Tekrar sahalara davet edelim sizi:46::56:

Afiyet olsun canım:16: Nasıl hazırladım ama şipşak kumpir :23::9:
Nasip kısmet Vuslatım :54: İnşallah yarışırız tekrardan,adrenalin dolu günler yaşarız :34:

Aaa.. Gerçektenmi,tekrar birinci olabiliyormuyuz :52: İyiymiş valla :46: Düşüneyim ben o zaman :34:
Fırsatım olurda yarışmaya katılacak bir tariften yapma imkanım olursa tabiki fotoğraflar katılırım yarışmaya..Nasılsa hergünkü işimiz bizim mutfakta yemek yapmak :34: Teşekkürler Nevoşum :54:

Evet bu 4. kategori olacak daha önce 1. olanlarda hediyeyi alabiliyorlar:34:Rica ederim canım:16:

Tam da acıkmıştım kraker tırtıklıyordum , çok iyi geldi bu vuslatım :56:

Valla katılırım katılmasınada hani katılan arkadaşlara ayıp olmasın..Şimdi benim tarifler silip süpürür ortalığı filan,üzülmesin kimse :27:
Şaka şaka haa..:29: Fırsatım olursa,yarışmaya katılacak tariflerden yaparsam tabiki katılırım :34:

Gel gel ödülde değişti hem :34:

Tşk ederim ellerine sağlık yedim afiyetle kızlara kalmadı:)

Azıcık bıraksaydın ama yaaa :14:

Back
X