Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neresiymiş orası söyle bakayım![]()
Geçmiş olsun canım![]()
söyleyimmiii ben söyleyimmiiiii![]()
![]()
çok teşekkür ederim ablacım pazartesini bekliyorum dört gözle
kızlaaaaaarbulgurum ıslansın birazdan yoğurma işlemine geçicem akşama sunarım inşallah
![]()
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendinetüm gün revirdeydim ablacım iğneyl ayaktayım vallahi durumum kötüye gidiyor.. pazartesi muayanem var bakalım...
pericimm hoşgeldin öncelikleee... napcan kız beniiii![]()
kızlaaaaaarbulgurum ıslansın birazdan yoğurma işlemine geçicem akşama sunarım inşallah
![]()
Bekliyoruz canım![]()
Benim çoçuklarım bayılır sosiseSosis severlere güzel bir kahvaltılık.Yanına patates kızartın konsepte uygun olsun.Sosis pek sevmememe rağmen sırf meraktan yapıp çoğunu yemek zorunda kaldım.
![]()
sağol canım :) umarım beğenirsiniz birazdan sunucamCanım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Kolay gelsin canımbekliyoruz
![]()
Bekliyorum![]()
bitti ablacım uzunca tarifimi yazayım açıcam konuyu umarım beğenirsin![]()
Ellerine sağlık canım kolay gelsin![]()
ablacım konumu açtım niçin gözükmüyo![]()
ayy heyecan yaptım birden gitti sandım yazdıklarım nasıl korktuum abla anlatamamNevoş ablasının kadrolu yarışmacısıKonun onayda
Ellerine sağlık açılmasını bekleyelim
![]()
ayy heyecan yaptım birden gitti sandım yazdıklarım nasıl korktuum abla anlatamam
çok sağol güzel ablam inşallah biran önce onay verirler ay bu yarışmalara katılmak ne güzel birşeymiş çok tatlı bir hecanı vaaar![]()
Yok canım profilinde konu görünüyor
Evet canım çok güzel bir heyecan birde oylama sırasındaki heyecan çok fenaBol şans diliyorum
![]()
Hoşgeldin
ayy oylama zamanını hiç düşünemiyorum bile
çok sağol ablacım teşekkür ederim
bu arad ben profilim de de göremedim :18:
hıı yardımcı almak istersen herzmana yanındayım ablacım biliyosun hihhoytHoşgeldinNasılsın
Yeni kategoriyi kaçırmadın
Canım ben bölüm Editörü olduğum için görüyorum![]()