- 8 Aralık 2011
- 45.743
- 166.615
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nooluptuu :26::26::26:![]()
Bugün bir konu açmıştı konuya yapılan yorumlara üzülüp üyelik iptali istiyor![]()
-peri hanımcım azcık kendinize geliniz aaaaaa....Ben de zırt pırt ağlıyorum ama ben pislocik deli ve yaşlıyım, bana serbest
-nevoş bugün okudum hastaneye gittin, sonuçlarını aldın mı canım? Alınca haberdar et, yazacaktım gündüz çıktı aklımdan
-adra gene yarışmaya katılmış ve gene pek muazzam bi tarif çıkarmış..Kriz geçirtecek bana![]()
hey allahım neden yaa şurda iki konuşuyoruz ediyoruz
![]()
Mune abla döndü cevap olarak,görüşürüz,inş tez zamanda,hepiniz seviliyorsunuz![]()
-adra gene yarışmaya katılmış ve gene pek muazzam bi tarif çıkarmış..Kriz geçirtecek bana![]()
aboo deli misin kızımmmMune abla döndü cevap olarak,görüşürüz,inş tez zamanda,hepiniz seviliyorsunuz![]()
Öyle ya ne gerek var değil mi![]()
aboo deli misin kızımmm:26::26::26:
bencede eğlenmek için geliyoruz şuraya![]()
Şu periye birşey söyleyin hemen kaçıyor
Sağol canım 1 ay önce tahlil yaptırmıştım 1 aydır ilaçları düzenli kullanıyorum değerlerim düzene girmişKaraciğer enzimleri kullandığım antibiyotik ve soğuk algınlığı ilaçlarından yükselmiş hasta olma ilaç kullanma dedi doktor
Karaciğer sorunum var benim
Çok sağol canım çok incesin![]()
Evet yine katildim:)Kadrolu oldum artik.Begenmene çok sevindim.
![]()
Mune abla döndü cevap olarak,görüşürüz,inş tez zamanda,hepiniz seviliyorsunuz![]()