ellerine saglik canim.harika gorunuyor
Elinize sağlık.
En kısa zamanda deneyeceğim.
Şahane duruyor elinize sağlık olumunekankayizsmile
gezgin harikasın wallaa,gecenin o saatinde üşenmeden kalkıp yapmışsın alkisalkisalkis
çok güzel görünüyor eminim tadıda öyle olmuştur..bende çok severim içli köfteyi ama şu uzun oyma işini bir türlü beceremem,anneminki ise incecik olur oyuzden ben yapamam...
bu arada patatesli bizde yaparız,ama yuvarlak ve haşlama seninki gibi,biz haslamayı tereyağ ile yeriz sen sos yapmışsın yaa,bak bir erimiş tereyağ ile denee,neefiiisss
off sabah sabaah naaptın banaa cokacimcoook
ellerine sağlık
dışı patatesl iç harcı kıymalı olanı yedimcokacimcoookiçi patateslide güzel olur denemek lazım yerimseniben
oymayı becerebilseydim denerdim boshayallersmile
Gercekten oymak zor değil,elini ıslatarak işlemi sürdürürsen ne catlar nede sorun cıkar...
Ayrıca bende hep kıymalı yiyordum,cok beyeniyorum o cesıt olunca,ama kayınvalidem patatesli yapıyormus,evlendiğim hafta yaptı sagolsun ve cok beyendim,patatesli olan kısmına bol acı veya acı salca koyuyorsun,oda öyle yapmıstı,lezzetine doyamamıstım...cokacimcoook
Damak zevki tabi... Hem bundan dolayı hemde ilk denemem oldugu için kolaydan baslamak istedim,devamı gelicek inşallah...kaydirigubbakcemile2
Tesekkür ederim yorumun için...opuyorumnanaktan
çok kez denedim cnm olmuyor bir türlütabak gibi açılıyor
ellerinize saglik,bende sizin gibi disi patatesli ama ic harci kiyma+yesil mercimekli yaptim ilk denememdi cok güzel oldu.Ama patatesli icli köfte bana cocuklugumda apartmanimizdan gelen icli köfte kokusunu hatirlatti.opuyorumnanaktan
süper,elinize sağlık...
harikaaaaaaaaaaaaaaaaa...........
böyle detaylı resimlerle anlatılınca sanki daha çok anlıyorum. çok güzel görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?