anqeLoyku UtKum DünYaMa HoşqeLdİn.. Kayıtlı Üye 16 Şubat 2012 381 0 46 Kocaeli 8 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi anqeLoyku #1 Akşam yemeği için patatesli köftenin yanına neler yapabilirim yada başka tavsiyeleriniz varsa yardımcı olun lütfen
Akşam yemeği için patatesli köftenin yanına neler yapabilirim yada başka tavsiyeleriniz varsa yardımcı olun lütfen
changing Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2011 5.578 53 163 İstanbul 8 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi anqeLoyku #2 domates çorbası.......yeşil salata ve rus salatası...yeter işte canım :)
anqeLoyku UtKum DünYaMa HoşqeLdİn.. Kayıtlı Üye 16 Şubat 2012 381 0 46 Kocaeli 8 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi anqeLoyku #3 changing .!.: domates çorbası.......yeşil salata ve rus salatası...yeter işte canım :) Genişletmek için tıkla... hımm saol cnm bnm aklıma yanına pilav biber kızartması ortayada kaşık salatası yada cacık geldi olurmu sence?
changing .!.: domates çorbası.......yeşil salata ve rus salatası...yeter işte canım :) Genişletmek için tıkla... hımm saol cnm bnm aklıma yanına pilav biber kızartması ortayada kaşık salatası yada cacık geldi olurmu sence?
changing Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2011 5.578 53 163 İstanbul 8 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi anqeLoyku #4 süper olur valla,hmmmmmmm
T Tweety -Zık- tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Ocak 2011 36.383 26.109 598 8 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi anqeLoyku #5 aklima direk cacik geldi bilmiyorum...
S sessiz86 10.10.2010 evlendik :) Kayıtlı Üye 5 Mart 2010 759 10 118 İstanbul 8 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi anqeLoyku #6 tam bir akşam yemeği olsun dersen mesela mercimek çorbası karışık mevsim salatası cacık ve pilav yapardım ben patatesli köftenin yanına
tam bir akşam yemeği olsun dersen mesela mercimek çorbası karışık mevsim salatası cacık ve pilav yapardım ben patatesli köftenin yanına
anqeLoyku UtKum DünYaMa HoşqeLdİn.. Kayıtlı Üye 16 Şubat 2012 381 0 46 Kocaeli 9 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi anqeLoyku #7 sessiz86 .!.: tam bir akşam yemeği olsun dersen mesela mercimek çorbası karışık mevsim salatası cacık ve pilav yapardım ben patatesli köftenin yanına Genişletmek için tıkla... yha dün o kadar uğraştım yaptım herkez beğendi yedi bana kokusu ağır geldi bir çay kaşığı kadar anca yemişimdir ilk defa yaptım eşim çok beğendi patatesli köfteyi:) eskiden bu kadar kokuya hassas değildim oğluşum rahat durmuyo heralde:) ayrıca hepinize tşkler kızlar:)
sessiz86 .!.: tam bir akşam yemeği olsun dersen mesela mercimek çorbası karışık mevsim salatası cacık ve pilav yapardım ben patatesli köftenin yanına Genişletmek için tıkla... yha dün o kadar uğraştım yaptım herkez beğendi yedi bana kokusu ağır geldi bir çay kaşığı kadar anca yemişimdir ilk defa yaptım eşim çok beğendi patatesli köfteyi:) eskiden bu kadar kokuya hassas değildim oğluşum rahat durmuyo heralde:) ayrıca hepinize tşkler kızlar:)