Patatesli bütün böreklere bayılırım, ellerine sağlık nefis görünüyor, lezzetide güzeldir eminim:)
Teşekkür ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Patatesli bütün böreklere bayılırım, ellerine sağlık nefis görünüyor, lezzetide güzeldir eminim:)
Ellerinize saglık..Yalnız çok özür dileyerek birşey söylemek istiyorum.Lütfen beni yanlış anlamayın ama ya eldiven kullansaydınız yada o tırnaklar...![]()
Ellerinize saglık..Yalnız çok özür dileyerek birşey söylemek istiyorum.Lütfen beni yanlış anlamayın ama ya eldiven kullansaydınız yada o tırnaklar...![]()
evet sabah bende resımlere bakıyordum ilk başta anlayamadım....zaten yarım kalmıstı eşim gelınce pc kapattım şimdi sizde yazınca tekrar baktım....
her şey çok güzel ama keşke tırnaklarınızı kesseydınız....
istediğimiz kadar yıkayalım tırnak altında kiri tam olarak temizleyemeyiz.....
ellerina sağlık başarılar...![]()
Canımm çok açıklayıcı olmuş her açılış aşaması hiç elde açma denemedim nedense kol böreğini ama bu tarifle ve görüntülerle denicem canımm.. Ellerine sağlık başarılarrr![]()
bu boregi yaptim ama olmadi![]()
neden olmadı ki tüm aşamalarını detaylı bir şekilde anlatmaya çalışmıştım :26:
evet sen cok guzel anlatmissinda benim hamurum cok yagli ve yumusak oldu en acamadim:26:
biraz daha unla kıvamlasaydın keşke üzüldüm şimdi![]()