Mezeler - Ordövrler Patatesli Kol Böreği (Efsane Un İle)

Ellerinize saglık..Yalnız çok özür dileyerek birşey söylemek istiyorum.Lütfen beni yanlış anlamayın ama ya eldiven kullansaydınız yada o tırnaklar... :50:

Ellerinize saglık..Yalnız çok özür dileyerek birşey söylemek istiyorum.Lütfen beni yanlış anlamayın ama ya eldiven kullansaydınız yada o tırnaklar... :50:

evet sabah bende resımlere bakıyordum ilk başta anlayamadım....zaten yarım kalmıstı eşim gelınce pc kapattım şimdi sizde yazınca tekrar baktım....
her şey çok güzel ama keşke tırnaklarınızı kesseydınız....

istediğimiz kadar yıkayalım tırnak altında kiri tam olarak temizleyemeyiz.....

Özür dileyecek ya da yanlış anlaşılacak bir durum yok canım, sen söyleyeceksin soracaksın ki bende cevap vericem di mi :34: o tırnakları orta okuldan beri kesemiyorum hayatım, öğrenim hayatımda da çok iş açtı başıma maalesef. Tırnağa yakın kısımla yani parmağın en uç noktasıyla hiç bir şeye dokunamıyorum. Özellikle de kıyafetlere ipli yünlü şeylere. (üstelik maalesef en büyük hobim el işi örgü) Hani kimisi tebeşiri tahtada sürtünce çıkan sesten ya da tırnağını camda sürtünce çıkan sesten rahatsız olur ya, bende öyle oluyorum işte :( Uzadıkça kısaltıyor ve törpülüyorum sadece. Böyle bir sıkıntım olmasa emin ol keserim daha 6 aylık bebeğim var, sürekli kucağımda bi tarafını çizicem diye ödüm kopuyor ve yine inan eldiven sadece kandırmaca olur benim için çünkü bu tırnaklara dayanmaz. Temizlikleri ve bakımları için yaptığım bir ton şey var. o yüzden içim rahat seninde için rahat olsun :34:

evet sabah bende resımlere bakıyordum ilk başta anlayamadım....zaten yarım kalmıstı eşim gelınce pc kapattım şimdi sizde yazınca tekrar baktım....
her şey çok güzel ama keşke tırnaklarınızı kesseydınız....

istediğimiz kadar yıkayalım tırnak altında kiri tam olarak temizleyemeyiz.....

açıklamamı az önce yaptım hayatım, o yüzden sadece 'herşey çok güzel' kısmını alıyor ve teşekkür ediyorum :34:

ellerina sağlık başarılar...:56:

teşekkürler canım :34:

Ellerinize sağlık ... Hamur ve patates bir araya gelir de kötü bir şey çıkar mı hiç ?

Başarılar.

Canımm çok açıklayıcı olmuş her açılış aşaması hiç elde açma denemedim nedense kol böreğini ama bu tarifle ve görüntülerle denicem canımm.. Ellerine sağlık başarılarrr :34:

Back
X